Lifestyleblogien joululahjavinkit

Ihana oloasu, lämpimät sukat, laadukas neule, matkakokoiset kosmetiikkatuotteet ja söpöt tossut. Pyysimme viittä suosittua somevaikuttajaa listaamaan parhaimmat joululahjavinkit Sokoksen tuotevalikoimasta. 

Joululahjoja vinkkaavat upeat muoti- ja sisustusbloggaajat Jonna Leppänen (Jonnamaista), Laura Tirkkonen (Home via Laura), Arttu Mustonen (Mustarttu), Sara Parikka (Saraparikka) ja Anne Melender (Muoti mielessä).

Vältä turha joululahjastressi ja käy tutustumassa vaikuttajien lahjavinkkeihin. Poimi talteen parhaat ideat ja suuntaa ostoksille Sokoksen myymälöihin tai verkkokauppaan!  

 

Jonna istuu sohvalla kuppi kädessä

Jonnamaista – Alusvaatteille on aina käyttöä

Jonna Leppänen on Tampereella asuva vastavalmistunut ekonomi ja yrittäjä sekä täyspäiväinen bloggaaja ja somevaikuttaja. Jonnamaista-blogista löytyy inspiroivaa sisältöä muodista ja kauneudesta sekä arjen pienistä ja suurista hetkistä. Jonna jakaa myös vinkkejä kodin sisustamisesta ja matkustamisesta sekä ihania ruokareseptejä.

Sokoksen tuotteista Jonna listasi monta sellaista lahjaideaa, jotka hän on viime vuosien aikana antanut itse poikaystävälleen. Nämä lahjavinkit onkin testattu jo käytännössä toimiviksi!

”Kukapa mies ei tarvitsisi sukkia tai boksereita - ainakin meillä ne tuppaavat aina kummallisesti katoamaan jonnekin, joten alusvaatteille on ihan varmasti aina käyttöä”, Jonna vinkkaa.

Hän ihastui esimerkiksi Marks & Spencerin leikkisiin sukkiin ja Hugo Bossin yksivärisiin sukkiin, jotka on näyttävästi pakattu lahjapaketteihin. Hän suosittelee lahjaksi myös Calvin Kleinin bokserisettiä.

Lahjaideoita naiselle >

Lahjaideoita miehelle >

Tuotenosto:

Bulldog Original Expert Shave set pakkaus–39614503

Tiger of Sweden kenkienkiilloitussetti–39793024

Hugo Boss sukat 4 pak–38798524

 

Laura seisoo pakettien kanssa kuusen edessä 

Home via Laura – Kotoilija ilahtuu uudesta oloasusta 

Laura Tirkkonen on helsinkiläinen perheen äiti ja yrittäjä, jonka Home via Laura-blogissa eletään hyvää elämää niin kotona kuin kodin ulkopuolella. Haetaan harmoniaa ja järjestetään kotia kauniiksi. Sekä pidetään kiinni omasta tyylistä ja kauneudesta lempeällä otteella.

Laura vinkkaa, että hän kotoilijana ilahtuu kaikkein eniten pehmeistä paketeista. Etenkin, jos sellainen pitää sisällään mukavan oloasun. Sokoksen Marks & Spencerin osastolta hän suositteleekin lahjaksi kashmirhousuja ja saman merkkistä kashmirneuletta tai -hupparia. Kosmetiikan osastolta hän vinkkaa lahjaksi matkakokoisia ihonhoidon tuotteita – ne toimivat aina!

Miehille Laura suosittelee Sherherd of Swedenin -tossuja. Esimerkiksi antiikkipatinoituneen ruskeat Hugo-tossut sopivat moneen makuun.

”Omasta kokemuksesta tiedän, että Shephard of Swedenin tossut kestävät vuosia hyvinä ja ovat aidon lampaankarvansa takia hengittävät ja siksi todella miellyttävät.”

Tutustu täältä Lauran pehmeisiin joululahjavinkkeihin > 

 

Tuotenosto:

Clinique Moisture Surge Intense Deluxe pakkaus–39855005

Shepherd Hugo nahkatohvelit–1402020

 

Arttu istuu sohvalla muki kädessä

Mustarttu – Miehiltä puuttuu usein käytännöllinen toilettilaukku

Arttu Mustonen on helsinkiläinen lifestylebloggaaja, jonka Mustarttu-blogi on kokoelma estetiikkaa, fiilisvideoita, katumuotia ja nuoren miehen arkea. Arttu jakaa lukijoilleen mielellään niin tyyli-, ruoanlaitto kuin matkustusvinkkejä. 

Arttu huomauttaa, että käytännöllinen lahjaidea on hyvä lahjaidea miehelle. Esimerkiksi monilta mieheltä puuttuu tarpeellinen toilettilaukku. Sen sijaan he kantavat hygieniatuotteita mukanaan milloin missäkin muovipussissa. Arttu suositteleekin siis lahjaksi Tommy Hilfigerin tyylikästä toilettilaukkua. 

 

Tuotenosto:

Happy Socks 4-pack sukat lahjalaatikossa–20433501

Tommy Hilfiger Metro toilettilaukku–38041522

 

Sara istuu lapsen kanssa lattialla pakkaamassa lahjoja 

Sara Parikka – Laadukas neule on täydellinen lahja

Sara Parikka on kahden pienen tytön äiti ja media-alan moniosaaja, joka vaikuttaa aktiivisesti niin blogi-, Instagram ja podcast-kanavissa. Niissä hän jakaa sisältöä tavallisesta perhearjesta. Sara tarjoaa yleisölleen positiivista vertaistukea, muoti- ja sisustusinspiraatiota sekä herkullisia reseptejä.

”Sokoksella myydään aivan ihania neuleita.”

Sara vinkkaa, että laadukas neule on täydellinen lahja niin naiselle kuin miehelle. Kohtuuhintaisia ja pehmeitä neuleita saa Sokokselta monissa eri väreissä. Sara ihastui myös kashmirkampaan. Kun neuleita huoltaa oikein, niiden käyttöikä pitenee huimasti!  

 

Tuotenosto:

Makia Wool komb nyppykampa–40069527

Finnmari Huurre pöytäkynttilä 7 x 15cm karpalo–3404531

Nicolas Vahé Caramel & Crunch suklaatryffelit 110 g–10221004

  

anne seisoo ja nojaa vaatekaappiin

Muoti mielessä – Osta lahjaksi vähemmän, mutta hyvää

Turkulainen bloggaaja Anne Melender innostuu kauniista designista, muodin seuraamisesta ja rennosta elämäntyylistä.  Muoti mielessä-blogissaan hän keskittyy sisustukseen ja designiin, mutta blogi tarjoaa myös kurkistuksen kahden luovan aikuisen yhteiseen arkeen.

Annen mielestä on hyvä ostaa vähemmän, mutta hyvää ja laadukasta ja miettiä mihin tarpeeseen lahja tulee. Joululahjaksi Anne suosittelee ostamaan Filippa K:n pipon. Pipo on paitsi huipputrendikäs asuste myös tarpeellinen kylmällä ilmalla. Lisäksi joustava päähine sopii kaikille. 

Myös kukkaro on Annen mukaan ajaton ja tarpeellinen lahjavalinta. Moni miettii tarvitsevansa pikkukukkaroa, muttei muista ostaa itselleen sellaista. Lumin musta nahkakukkaro käykin hyvin pikkulaukun pariksi.

”Haluan myös muistuttaa, että joskus lahjakortti voi olla paras valinta. Kenties lahjan saaja säästää jotakin arvokkaampaa kohdetta varten, tai hän haluaa itse valita mieluisan lahjan – näin välttyy virhevalinnoilta.”

Ota talteen Annen poiminnat joulukauteen > 

Tuotenosto:

Lumi Aila kukkaro–38221026

Filippa K pipo–37183059

Marimekko Osuva Unikko housut–37588041

Ruukku Gustav 11x11 cm laj–40911501

Iittala Valkea kynttilälyhty 60mm, pomeranssi–36995549

 

 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä