Edellisenä iltana:

MUUTAMA TIPPA ITSERUSKETTAVAA TUO IHOLLE TERVEEN KUULAUDEN 

Luottotuote: Mádara Fake It Healthy Glow Self Tan Serum 

Mádaran itseruskettava seerumi luo iholle nopeasti kauniin hehkun. Seerumin antama sävy on kaunis ja luonnollinen, ei koskaan liian oranssi tai muutenkaan laikukas. Purkista taiottu kesähehku valmistelee ihon täydellisesti juhlaan. 

Päivetys muodostuu iholle 4-6 tunnin sisällä, joten parhaimmillaan seerumi on yötä vasten. Levitä seerumi kasvoille, kaulalle ja rintakehälle ennen yövoidettasi ja aamulla iholla on hehkuva päivetys. Kesäinen hehku on helppo säilyttää iholla ympäri vuoden tämän seerumin avulla! 

Kevyt ja nopeasti imeytyvä koostumus imeytyy nopeasti, eikä seerumissa ole voimakasta itseruskettavan tuoksua. Luonnonkosmetiikkasertifioitu itseruskettava sisältää myös runsaasti ihoa kosteuttavia ja helliviä ainesosia. 


YÖKSI JÄTETTÄVÄ TEHOKOSTEUTTAVA NAAMIO 

Luottotuote: Origins Drink Up Intensive Overnight Hydrating Mask 

Juhlia edeltävänä iltana ihon hyvästä kosteutuksesta kannattaa myös pitää huolta, sillä hyvin kosteutettu iho on se kaikista kaunein ja kuulain. Pehmeälle ja hyvin kosteutetulle iholle myös meikki onnistuu parhaiten. 

Yöksi jätettävä naamio on tehokkaampi versio yövoiteesta. Yönaamiota kannattaa käyttää ihon tarpeen mukaan kerran tai pari viikossa, mutta erityisesti tärkeää tapahtumaa edeltävänä iltana. Aamulla iho on kuulas, pehmeä ja tasainen. 

Originsin yönaamio on superkosteuttava naamio, joka sopii hyvin kaikille ihotyypeille. Naamion koostumus on täyteläisen voiteen kaltainen ja se levittyy iholle hyvin. Muun muassa avokadovoita, hyaluronihappoa ja niasiiniamidia sisältävä yönaamio kosteuttaa ja  ravitsee ihoa sekä parantaa sen tekstuuria.  

 

Samana aamuna:

IHOA SAMANTIEN KIRKASTAVA KASVONAAMIO 

Luottotuote: Ole Henriksen Phat Glow Facial 

Myös samana aamuna ehtii oikein hyvin valmistella ihon juhlaan. Ole Henriksenin monivaikutteinen naamio hoitaa samassa ihon kuorinnan, puhdistuksen ja kosteuttamisen. Lopputuloksena lyhyen vaikutusajan jälkeen on heleämpi iho, jonka pintakuivuus on historiaa. 

Naamio sisältää ihoa hellävaraisesti kuorivia ja uudistavia PHA-happoja. Säännöllinen happokuorinta hävittää ihon pinnalta kuivuuden ja luo tasaisen pinnan meikille. Juonteet häivyttyvät ja ihohuokoset puhdistuvat. Säännöllisen kuorinnan avulla myös kaikki muut kosteuttavat tuotteesi pääsevät vaikuttamaan paremmin ihossa, kuorinnan avulla iho on tasapainoisempi ja heleämpi. Naamion kruunaa punainen bentoniittisavi, joka puhdistaa ihohuokosia ja vetää puoleensa likaa sekä ylimääräistä talia. 

Naamio levitetään kuiville kasvoille ja sen annetaan vaikuttaa 15 minuuttia. Huuhtele naamio huolellisesti vedellä ja jatka muilla ihonhoitotuotteilla. Kuorivaa naamiota kannattaa käyttää noin kerran viikossa. 


C-VITAMIINIA SISÄLTÄVÄ NAAMIO HELEYTTÄÄ JA KOSTEUTTAA IHOA ENNEN MEIKKIÄ 

Luottotuote: Kocostar Vitamin Happy Mask 

Lyhyeenkin valmisteluaikaan erinomaisesti sopii sheet mask eli kangasnaamio. Kangasnaamiot valmistelevat ihon hyvin meikkiin, sillä niiden päätehtävä on kosteuttaa ja heleyttää ihoa. 

Naamioliinat sisältävät runsaan annoksen kosteuttavaa seerumia ja yhden tai muutaman täsmähoitoon tarkoitetun raaka-aineen. Kocostarin Vitamin Happy Mask sisältää ihoa kosteuttavaa ja ihon heti pulleammaksi tekevää hyaluronihappoa sekä ihon sävyä kirkastavaa C-vitamiinia. 

Kertakäyttöinen kangasnaamio levitetään puhtaille kasvoille ja sen annetaan vaikuttaa 10-20 minuuttia tai niin kauan kunnes liina tuntuu kuivalta. Hiero loput naamion seerumista kaulalle ja rintakehälle. Naamion jälkeen kasvoja ei huuhdella, mutta jatka heti omalla kosteusvoiteella ihosi hoitamista, jotta naamion iholle antama kosteus ei mene hukkaan. Kosteusvoide viimestelee kangasnaamion kosteuttavan vaikutuksen lukitsemalla kosteuden ihoon.  

 

Juuri ennen meikin tekoa:

TURVOTUSTA SILMIEN ALLA LASKEVAT JA SILMÄNALUSIHOA KIRKASTAVAT SILMÄNALUSNAAMIOT 

Luottotuote: Talika Eye Therapy Patch silmänalusnaamiot 

Talikan silmänaluslaput ovat täydellinen tehohoito juuri ennen juhlia. Laput poistavat silmien ympäriltä väsymyksen merkkejä, kirkastaen ja kosteuttaen silmänalusihoa. Laput laskevat myös turvotusta silmien alta. 

Naamioiden sisältämät kasviöljyt, kuten vehnänalkio-, saflori- ja avokadoöljyt silottavat ja tasottavat silmänalusihoa ja meikki levityy silmien ympärille kauniimmin. Keramidi 3 kosteuttaa ihoa pitkäaikaisesti ja naamioiden ansiosta kuivat juonteet silmien ympäriltä katoavat. 

Lappujen annetaan vaikuttaa jopa 30 minuuttia. Ne tarttuvat iholle kiinni, joten kaikenlainen muu valmistelu naamioiden vaikutusaikana onnistuu hyvin. Yhtä paria voi käyttää useamman kerran, kunhan laput kiinnittää huolellisesti taustatarraansa ja sulkee pussiin säilöön. 


IHOA HOITAVA JA KOSTEUTTAVA PRIMERI, JOKA LUO TÄYDELLISEN POHJAN MEIKILLE 

Luottotuote: By Raili Pro Glow Primer 

Primerilla on suuri vaikutus onnistuneeseen juhlameikkiin, sillä se valmistelee ihon meikille ja luo tasaisen pinnan, jolle meikki on helpompi levittää. On kuitenkin tärkeää, että primeri on ihoa hoitava, eikä vain ylimääräinen silikonikerros, sillä hyvin kosteutettu ja tasapainoinen iho on onnistuneen meikin perusta. 

Pro Glow Primer luo tasaisen pohjan meikkivoiteelle ja siloittaa ihon pintaa. Se on alunperin suunniteltu aikuinen nainen mielessä, joten se tasoittaa juonteita ja ihohuokosia, jolloin meikki levittyy kauniimmin. Primeri myös pidentää meikin kestoa. 

Pohjustusvoiteen koostumus on ihanan kevyt ja se soveltuu kaikille ihotyypeille. Voide jättää iholle raikkaan mattaisen pinnan, joka säilyy kauniina tunteja.  


Teksti ja kuvat: Eevis Liedes 


Tuotenosto:

MADARA FAKE IT itseruskettava kasvoseerumi 30ml–43275502


 


Tuotenosto:

OleHenriksen Truth PHAT Glow Facial Mask uudistava ja heleyttävä kasvonaamio 50 ml–46159015Tuotenosto:

Origins Drink Up™ Intense Overnight Hydrating Mask With Avocado & Swiss Glacier Water syväkosteuttava kasvonaamio 75ml–36135543Tuotenosto:

KOCOSTAR Vitamin Happy Mask kangasnaamio 1kpl–43037034


 


Tuotenosto:

By Raili Pro Glow Primer pohjustustuote 30 ml–40619005


 


Tuotenosto:

Talika Eye Therapy Patch naamiolaput silmänympärysiholle 6 kpl–183455


 


Tuotenosto:

Origins Drink-Up Intensive Overnight Hydrating Mask with Avocado&Swiss Glacier Water kasvonaamio 30ml–35947196


Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä