KAKSOISPUHDISTUS

Puhdistus on ihonhoidon tärkein vaihe. Vaikka et käyttäisi meikkiä, ihon huolellinen puhdistaminen säännöllisesti vaikuttaa ihon terveyteen ja kuntoon huomattavasti. 

Olet varmasti kuullut ihon kaksoispuhdistuksesta, mutta on varmasti hyvä kerrata, mitä termillä tarkoitetaan. Kaksoispuhdistus tulisi tehdä iltaisin, aamulla riittää kasvojen puhdistaminen vain yhteen kertaan. 

Ensimmäisellä puhdistuskerralla iholta tulisi poistaa meikki ja aurinkosuoja. Vasta kun ne on saatu irrtoitettua, voidaan siirtyä ihon puhdistamiseen. Meikin ja aurinkovoiteen suojakertoimen iholta kaikista tehokkaimmin sulattaa puhdistusöljy. 

Puhdista siis kasvosi ensin laadukkaalla öljypuhdistuksella. Öljy sulattaa meikin kasvoilta hetkessä ja varmistaa, ettei iholle jää ja siten keräänny aurinkovoidetta tukkimaan ihohuokosia. 

Novexpert Cleansing Oil -puhdistusöljy on luonnonkosmetiikan putsari, joka ei tuki ihohuokosia tai jätä ihon pinnalle rasvaista kalvoa. Öljypuhdistus sopii kaikille ihotyypeille, jopa rasvoittuvalle iholle. Hiero öljyputsari aina kuiville kasvoille ja pyörittele kunnes saat meikin ja tuotteet iholtasi kunnolla irtoamaan. Huuhtele kasvot vedellä tai käytä kostutettua musliiniliinaa tuotteen poistamiseen kasvoilta. 

Puhdistuksen toisessa vaiheessa puhdistustuote valitaan oman ihotyypin mukaan. Esimerkiksi jos ihosi on kuiva, puhdistusmaito toimii sinulle luultavasti parhaiten. Sekaiho tai rasvoittuva iho hyötyy geelimäisestä puhdistuksesta. Vältä vaahtoavia puhdistustuotteita kesän jäljiltä, ne voivat kuivattaa auringosta jo ennestään kuivunutta ihoa liikaa. 

Huxley Secret of Sahara Cleansing Gel on hellävarainen puhdistusgeeli, joka sopii useimmille ihotyypeille. Raikkaantuoksuinen puhdistusgeeli viimeistelee ihon puhdistuksen ja varmistaa, että ihon pinta ja ihohuokoset tulevat varmasti puhtaiksi. Pyörittele geeliä hieman kosteille kasvoille. Geeli emulsifioituu ja vaahtoaa veden kanssa. Huuhtele kasvot vedellä tai käytä apuna kostutettua musliiniliinaa. Kun kuivaat kasvosi pyyhkeeseen pesun jälkeen, sille ei kuuluisi siirtyä enää lainkaan näkyvää likaa tai meikkiä. 

Aamulla riittää kun puhdistat kasvosi puhdistuksen toisessa vaiheessa käytössä olevalla tuotteella, kuten puhdistusmaidolla tai -geelillä. 

 

 

SUPERKOSTEUTUS 

Puhdistuksen jälkeen toinen tärkeä ihonhoitovaihe on ihon riittävä kosteutus. Näillä kahdella vaiheella; puhdistamisella ja kosteuttamisella, pääsee jo hyvin pitkälle. 

Mádara Time Miracle Hydra Firm on kevyen geelin muodossa oleva superkosteuttava tuote, joka sopii loppukesän ihonhoitoon täydellisesti. 

Geeliä käytetään seerumin paikalla eli ennen kosteusvoidetta. Se imeytyy ihoon samantien eikä tunnu iholla miltään, joten voit hyvin lisätä tämän tuotteen kätevästi jo olemassa olevaan ihonhoitorutiiniisi. 

Geelin kosteutta tehokkaasti sitovat ainesosat, kuten pohjoinen koivunmahla ja monimolekyylinen hyaluronihappo tekevät ihosta heti tasaisemman, kirkkaamman ja täyteläisemmän näköisen. Ainesosat estävät kosteuden haihtumista iholta, joten iho säilyy tehokkaasti kosteutettuna pidempään. Iho on upean heleä ja terveen näköinen tämän seerumin jäljiltä!  


C-VITAMIINI ON PARAS TEHOAINESOSA LOPPUKESÄÄN

C-vitamiinilla on monia ominaisuuksia ihomme suhteen. Se kosteuttaa ihoa, osallistuu ihon kollageeninmuodostukseen ja auttaa ihoa uudistumaan. Lisäksi se tasoittaa ihon pigmenttimuutoksia, epätasaista sävyä ja yleisesti kirkastaa ihoa. Jo olemassa olevat pigmenttimuutokset vaalenevat C-vitamiinin ansiosta, mutta se myös ehkäisee uusien muodostumista. Muun muassa näistä syistä C-vitamiinituotteet ovat täydellisiä ihonhoitoon näin loppukesästä. 

Elizabeth Arden Vitamin C Ceramide Capsules ovat C-vitamiinia sisältäviä kapseleita, joita käytetään seerumin paikalla. Yhden kapselin seerumi levitetään kasvoille ennen kosteusvoidetta. Pakkauksessa on 30 kapselia, joten yksi pakkaus riittää noin kuukauden mittaiseksi kirkastuskuuriksi. C-vitamiinia ei tarvitse käyttää jatkuvasti, iho pitää tästä ainesosasta kuuriluontoisesti. Käytä kapseleita ihonhoidossasi kerran päivässä, vaikka aina aamuisin. 

 

PALAUTA KOSTEUS JA KIILTO MYÖS HIUKSIIN! 

Kesän jäljiltä hiukset ovat usein kuivat. Aurinko kuivattaa hiuksia, mutta syynä hiusten kuivumiseen on myös saunominen, mökkiolosuhteet ja meri- tai järvivesi. Loppukesästä monen hiukset kaipaavat lisää kiiltoa ja tehokasta kosteutusta.  

Garnier Fructis on myös kantanut kortensa luonnonmukaisempien tuotteiden kekoon. Uusista Nourishing Banana Hair Food tuotteista jopa 98% on luonnollisia ainesosia. 

Nourishing Banana Hair Food Shampoo ja Conditioner hoitavat hiuksia ilman silikoneja. Hiukset jäävät pehmeiksi ja ne on helppo selvittää pesun jälkeen. Terve kiilto palaa hiuksiin pikkuhiljaa ja hyvin kosteutetut hiukset tuntuvat vahvemmilta. Myös auringosta kuivunut päänahka elpyy näiden hoitotuotteiden avulla nopeasti. 

 

Teksti ja kuvat: Eevis Liedes


Tuotenosto:

NOVEXPERT Cleansing Oil 5 Omegas 150ml–42965010

Huxley Cleansing Gel; Be Clean, Be Moist puhdistusgeeli 200ml–40946056

Elizabeth Arden Vitamin C Vitamin C -kapselit 30 kpl–44348025

MADARA TIME MIRACLE Hydra Firm geeli 75ml–43275504

Garnier Fructis Hair Food Banana shampoo kuiville hiuksille 350ml–42428538

Garnier Fructis Hair Food Banana hoitoaine kuiville hiuksille 350ml–42428542