Osta Origins-kasvonaamioita Sokokselta, Emotionista sekä verkkokaupasta sokos.fi.

Valitse Origins-kasvonaamio ihosi tarpeiden mukaan 

Kasvonaamio, niin kuin muutkin ihonhoitotuotteet tulisi valita oman ihon tarpeiden mukaan. Kaipaako ihosi intensiivistä kosteutusta, tehokasta syväpuhdistusta vaiko herkän ihon punoituksen lievitystä? Nappaa tästä talteen pieni kasvonaamio-opas, ja onnistu löytämään juuri sinulle sopiva Origins-naamio! 

Osta Origins-tuotteita > 

Osta kosmetiikkaa > 

VALKOINEN: Origins Out Of Trouble™ 10 Minute Mask 

Tämä sinkkiä ja rikkiä sisältävä epäpuhtaalle ja ongelmaiholle tarkoitettu kasvonaamio hoitaa ihon rasvoittumista, säätelee talineritystä ja rauhoittaa ihon tulehdusreaktiota. Naamio sopii erityisesti epäpuhtauksista kärsivälle iholle. 

Tuotenosto:

Origins Out Of Trouble™ 10 Minute Mask to Rescue Problem Skin 75ml kasvonaamio epäpuhtaalle iholle 75ml–36135544

 

KELTAINEN: Origins Drink Up™ 10 Minute Hydrating Mask 

Tämä kasvonaamio sopii sinulle, jonka iho janoaa kosteutta. Aprikoosia ja sveitsiläistä jäätikkövettä sisältävä naamio kosteuttaa ihoasi jo kymmenessä minuutissa! Naamio sopii erityisesti pintakuivalle ja kuivalle iholle. 

Tuotenosto:

Origins Drink Up™ 10 Minute Hydrating Mask with Apricot & Swiss Glacier Water kosteuttava kasvonaamio 75ml–36135537

 

VIHREÄ: Origins Drink Up™ Intense Overnight Hydrating Mask

Syväkosteuttava, yön aikana käytettävä kasvonaamio sisältää hyaluronihappoa ja avokadovoita, ja kosteuttaa ihoa jopa 72 tunnin ajan. Naamio levitetään illalla puhdistetulle iholle ja huuhdellaan aamulla veden avulla pois. Naamio on ihanteellinen kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. 

Tuotenosto:

Origins Drink Up Intensive Overnight Hydrating Mask -kasvonaamio 75 ml–36135543

 

VAALEANPUNAINEN: Origins Original Skin™ Retexturizing Mask 

Horsmaa ja Välimeren vaaleanpunaista savea sisältävä tehokas kasvonaamio poistaa kasvoilta kuollutta ihosolukkoa ja palauttaa ihon luonnollisen heleyden. Naamio sopii kaikille ihotyypeille. 

Tuotenosto:

Origins Original Skin? Retexturizing Mask With Rose Clay ihoa uudistava kasvonaamio 75ml–36135539

 

TUMMANVIHREÄ: Origins Mega-Mushroom™ Relief & Resilience Soothing Face Mask 

Rauhoittava ja punoitusta lievittävä kasvonaamio sisältää Mega-Mushroom -sieniyhdistettä, joka lisää ihon vastustuskykyä ja rauhoittaa herkkyysreaktioita ihossa. Naamio on saanut inspiraationsa perinteisestä kiinalaisesta lääketieteestä ja on täydellinen apu esimerkiksi couperosa-iholle. Naamio sopii erityisesti herkälle ja couperoottiselle iholle. 

Tuotenosto:

Origins Mega-Mushroom™ Relief & Resilience Soothing Face Mask rauhoittava naamio herkälle ja punoittavalle iholle 75ml–36135541

 

HARMAA: Origins Clear Improvement™ Active Charcoal Mask 

Ihohuokosia tehokkaasti puhdistava kasvonaamio sisältää bambusta uutettua aktiivihiiltä ja tehoaa erityisesti mustapäihin. Aseta lämmin pyyhe kasvoille avaamaan ihohuokoset ennen naamion levittämistä. Naamio sopii rasvoittuvalle ja sekaiholle.  

Tuotenosto:

Origins Clear Improvement™ Active Charcoal Mask to Clear Pores kasvonaamio 30ml–35947197

Origins Clear Improvement? Active Charcoal Mask to Clear Pores ihohuokosia puhdistava kasvonaamio 75ml–36135542

 

MUSTA: Origins Clear Improvement™ Charcoal Honey Mask 

Ihoa puhdistava ja ravitseva kasvonaamio sisältää kosteuttavaa ja hoitavaa hunajaa sekä ihohuokosia puhdistavaa aktiivihiiltä. Naamio sopii pintakuivalle ja kuivalle iholle. 

Tuotenosto:

Origins Clear Improvement™ Charcoal Honey Mask to Purify & Nourish kasvonaamio 75ml–33651519

 

ORANSSI: Origins GinZing™ Peel Off Mask 

Virkistävä ja ihoa uudistava peel-off -kasvonaamio poistaa kuollutta ihosolukkoa tehokkaasti ja palauttaa ihon nuorekkaan hehkun. Naamio sisältää kahvipavuista uutettua kofeiinia, ginsengiä ja hellävaraista hedelmähappoyhdistettä, jotka kihelmöivät ihanasti aineen vaikuttaessa iholla. Naamio sopii kaikille ihotyypeille.

 

Tuotenosto:

Origins GinZing™ Peel Off Mask to Refine & Refresh virkistävä ja energisoiva kasvonaamio 75ml–36135538

 

Osta Origins-kasvonaamioita Sokokselta, Emotionista sekä verkkokaupasta sokos.fi.

 

Origins-tuotteissa yhdistyvät korkealaatuiset kasviperäiset ainesosat ja innovatiivinen tiede 

Kaikki Origins-tuotteet ovat pääsääntöisesti vegaanisia (poikkeuksena joidenkin tuotteiden sisältämä hunaja ja mehiläisvaha). Origins tunnetaankin ilmastoystävällisenä tuotesarjana, joka pyrkii käyttämään mahdollisimman vähän muoveja pakkauksissaan. Origins on sitoutunut istuttamaan puita maailmanlaajuisesti kompensoidakseen päästöjä, ja Suomessa istutustyötä tehdäänkin vuosittain Padasjoen luonnonsuojelualueella yhteistyössä Suomen Luonnonperintösäätiön kanssa. 

Tutustu Origins-kasvonaamioihin tästä >