Välineet, meikit ja merkit kauneuteen 

Kutsu Kauneuteen -tapahtumassa on viikon päämerkkien lisäksi koko joukko ajankohtaisinta kosmetiikkaa, meikkejä ja meikkitarvikkeita. Kauneuden viikko on oiva tilaisuus tutustua uusiin merkkeihin tai hankkia meikkejä huippuedullisesti. Pistä siveltimet vaihtoon ja testaa kynsilakkaa ja huulipunaa jos toistakin!
Mitä sinulta puuttuu meikkilaukusta? Olisiko jo aika vaihtaa siveltimiä? Meikkisiveltimien ja -tarvikkeiden avulla saat meikistä täydellisen, täsmälliset luomivärit, rajaukset, upeat korostukset ja viimeistelyn. Kauneuden viikolla sinulla on oiva tilaisuus kokeilla meikkivälineitä ja kuulla asiantuntijoiden vinkit meikkitekniikoihin. Nyt on syksyn paras hetki päivittää kuluneita välineitä, täydentää omaa meikkivälineiden kokoelmaa ja tutustua uusimpiin trendeihin. 

Kotimaisen We Care Icon -kosmetiikkasarjan tuotteet ovat hajusteettomia ja sopivia herkälle iholle. Tuotteissa käytetään uusiutuvia, luonnossa hajoavia raaka-aineita. Myös meikkaussiveltimet ja hiusharjat on valmistettu ilman eläinkarvaa tai -kuituja.

We Care Iconin viikon huippuetuina mm. In Love Glow Palette -vegaaninen korostuspuuteripaletti, Expert Charcoal Brush -setti, joka sisältää bambuhiilellä käsitellyt vegaaniset meikkisiveltimet sekä We Care Iconin huulimeikkejä tai Expert Line -meikkisiveltimet –20 %!

Tuotenosto:

We Care Icon In Love Glow Palette korostuspaletti 12,5 g–20257001

We Care Icon Magnetic Lips Moisture Wear Lipstick huulipuna 3,5 ml–2503568

We Care Icon Magnetic Lips Smooth Wear Lipliner huultenrajauskynä 1,1 g–2725021

Ostaessasi 20 eurolla We Care Icon -tuotteita saat kassin. Edun arvo 10 euroa. Rajoitettu erä. Voimassa 3.–9.9.2018.


Kynnet kuntoon Kutsu Kauneuteen -tapahtumassa! 

Kauneuden viikko on kauneutta ihan varpaista hiusrajaan. Kauniit ja huolitellut kynnet ovat osa kokonaisvaltaista kauneutta. Syksyn kynsitrendeissä lakataan tummin sävyin, samoin kuin muodissa, tummanvihreällä ja violetilla.

Osta Mavalan syksyn kynsilakkojen trendisävyjä >
Osta Essien trendisävyjä >

Syksyn ihastus on mm. Sally Hansenin Color Therapy -kynsilakkasarja, jossa on väri ja hoito yhdessä pullossa! Lakat sisältävät luonnollisia öljyjä, jotka ravitsevat heikkoja ja kuvia kynsiä. Lakkaus kestää kynsissäsi jopa 10 päivää.

Osta Sally Hansenin kynsilakkoja >

Viikon huippueduista voit iloita koko viikon 3.–9.9. Kauniita shoppailuhetkiä!

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä