Valentino Voce Viva -uutuustuoksu

Valentino Voce Viva -uutuustuoksu ylistää jokaisen naisen ääntä

Jännittävä Voce Viva Valentino Eau de Parfum -uutuustuoksu luo yhteyden äänesi ja tuoksusi välille. Tuoksu on henkilökohtainen, intiimi ja jättää jäljen äänen tavoin. Tammisammalakordi tekee harmonisesta ja hehkuvasta kukkaistuoksusta vastustamattoman ja voimakkaan. Se ylistää jokaisen naisen ääntä. Suihkauta hajuvettä jokaiseen pulssikohtaan lyhyeltä etäisyydeltä. 

Sydämeltään roomalainen Valentino Beauty on Color Cool Couture -tuoksubrändi, jonka alle myös Voce Viva kuuluu. Voce Viva -tuoksu on oodi Valentinon monivivahteiselle naisellisuudelle. 

Valentino Voce Viva -uutuustuoksu

 

Värivivahde: Värikäs ja pirskahteleva Italian bergamotti, jota makean mehukas mandariini pehmentää. 
Couture-vivahde: Yltäkylläinen oranssinkukka-absoluutin ja kultaisen gardenian yhdistelmä. 
Trendikkään tyylikäs vivahde: Yllättävä tammisammal tuo pohjatuoksuun modernia intensiivisyyttä, ja lämmin vanilja tekee siitä vastustamattoman.  

Pullo ilmentää Valentinon perustajan Maison Valentinon arvoja ja Voce Viva -tuoksun naisellisuutta. Sileä ja neliömäinen, kulmista viistetty kullansävyinen pullo päästää läpi valoa, joka tuo esiin V:n muodon. Korkkia ja kaulaa korostava tunnusomainen Valentino Rockstud -niitti kuvastaa modernia ja särmikästä luonnetta. Ikonisen Valentino-pullon viimeistelee eloisa punainen väri.  

"Uskon, että tänä päivänä tunteiden jakaminen osoittaa todellista vahvuutta."  

Pierpaolo Piccioli, Maison Valentinon luova johtaja 

Juhlista yksilöllistä ääntäsi tässä maailmassa yhdessä Voce Vivan kanssa. 

Tietoa Valentinosta 

Roomasta alkunsa saanut muotimerkki Valentino yhdistää huippumuotia ja katukulttuuria. Siten merkki on tehnyt rikkaasta ja upeasta historiastaan ajankohtaista myös nykyaikana ja tarjoaa huippulaadukkaita ja yksilöllisyyttä korostavia tuotteita jokapäiväiseen käyttöön. Valentino Beauty on puolestaan Valentinon Color Cool Couture -tuoksubrändi, joka rohkaisee kaikkia elämään rohkeasti ja vapaasti. Tässä maailmassa ei ole sääntöjä – voit olla oma itsesi ja tuoda oman äänesi esiin. Valentino Beauty haluaa tuoda ihmisiä yhteen sekä kannustaa jokaista jakamaan unelmiaan ja tunteitaan.

Osta Valentino-tuoksuja >


Tuotenosto:

Valentino Voce Viva EdP tuoksu 50 ml–45931015

Valentino Voce Viva EdP tuoksu 30 ml–45931014


Sivun alkuun