Osta Biotherm-tuotteita Sokokselta, Emotionista sekä verkkokaupasta sokos.fi.

Biotherm kutsuu kauneuteen!

Tutustu edistyneen ihonhoidon maailmanlaajuisen asiantuntijan Biothermin tuotteisiin ja löydä sinun ihollesi täydelliset päivävoiteet, yövoiteet ja silmänympärysvoiteet!

Osta Biothermin voiteita Sokokselta, Emotionista sekä verkkokaupasta sokos.fi.

Päivävoiteet

Päivävoidetta käytetään aamuisin puhdistetulle iholle, mahdollisen seerumin jälkeen. Levitä päivävoide kasvoille keskeltä ulospäin, ylöspäin suuntautuvin vedoin.

Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift DAY on kiinteyttävä ja kasvonpiirteitä kohottava päivävoide. Se lisää ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä luonnollista alkuperää olevien kollageeniryhmän peptidien sekä Red Algae -leväuutteen avulla. Red Algae -leväuute tunnetaan nimellä Rodophycea ja sitä kerätään Atlantin rannikolta.

Päivävoiteen avulla ihon juonteet ja rypyt näyttävät madaltuvan ja yleisilmeestä tulee virkistynyt. Red Algae Uplift päivävoiteen hyvin imeytyvä ja raikas öljy-vesi-koostumus hellii ihoa ja tekee siitä samettisen, kosteutetun ja sileämmän. 

Tuotenosto:

Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift hoitovoide 50 ml–28206008Aquasource-voidepakkaukset kuivalle ja normaalille/sekaiholle

Aquasource-voidepakkaukset sopivat kaikille, jotka kaipaavat iholle pitkäkestoista kosteutusta ja haluavat saada silkkisen ja heleän ihon. Iho on täydellisesti kosteutettu ja pehmeän tuntuinen jo heti ensimmäisen levityksen jälkeen. Ihosta tulee kosteutettu, silkkinen ja raikas.

Tuotenosto:

Aquasource -ihonhoitopakkaus kuiva iho–48882001

Aquasource-ihonhoitopakkaus normaali–48782503


 

Yövoiteet

Yövoidetta käytetään iltaisin puhdistetulle iholle seerumin jälkeen. (Kokeile esimerkiksi uudistavan Life Plankton™ Elixir -seerumia.) Levitä yövoide kasvoille keskeltä ulospäin, ylöspäin suuntautuvin vedoin. 


Blue Therapy Uplift Night Yövoide 50 ml

Blue Therapy Uplift on kiinteyttävä ja miellyttävä yövoide, joka sopii kaikille ihotyypeille. Ihosta tulee  kimmoisa ja kiinteä kollageenipeptidien sekä Red Algae -leväuutteen ansiosta. Ihoa hellivä yövoide hoitaa ihoa ja ehkäisee kosteuden haihtumista ihosta yöaikaan. 


Tuotenosto:

Biotherm Blue Therapy Uplift Night yövoide 50 ml–45012502


Aquasource Night Spa -yövoide

Anna yön yli tehokosteuttava spa-kokemus ihollesi! Syväkosteuttava ja rauhoittava Aquasource Night Spa -yövoide sopii kaikille ihotyypeille. Voide täydentää ihon kosteustasoa yön aikana. Se silottaa ja kosteuttaa ihoa jopa 24 tunnin ajan – herätessäsi olosi on virkistynyt ja levännyt!


Tuotenosto:

Biotherm Aquasource Night Spa yövoide 50 ml–6583016
Silmänympärysvoiteet

Silmänympärysvoidetta käytetään pieni määrä aamuin illoin puhtaalle silmänympärysiholle. Haetko silmänympärysvoidetta, joka vähentää ihon näkyviä ikääntymisen merkkejä tai voidetta joka syväkosteuttaa? Tutustu Biothermin silmänympärysvoiteisiin!


Blue Therapy Eye -silmänympärysvoide 15 ml

Biotherm Blue Therapy Eye Cream on anti-age-silmänympärysvoide, joka vähentää ihon näkyviä ikääntymisen merkkejä. Silmänympärysvoiteen täyteläinen korjaava koostumus kiinteyttää, vähentää turvotusta ja poistaa tummuutta silmänympärysiholta.


Tuotenosto:

Biotherm Blue Therapy Eye silmänympärysvoide 15 ml–2417516Aquasource Total Eye Revitalizer 15 ml

Syväkosteuttava ja väsymyksen merkkejä poistava silmänympärysvoide. Biotherm Aquasource Eye Cream on kosteuttava, geelimäinen silmänympärysvoide. Geelin erittäin kevyt koostumus antaa viilentävän vaikutuksen, sekä raikkaan ja kimmoisan tunteen. Vähentää kuivuudesta johtuvia juonteita ja häivyttää tummia silmänalusia.


Tuotenosto:

Biotherm Aquasource Total Eye Revitalizer silmänympärysvoide 15 ml–6583015