Tutustu Rakkaudella Ronjan hyvinvointivinkkeihin ja löydä tuotteita rentoutumishetkeen Sokokselta, Emotionista sekä verkkokaupasta sokos.fi.

Vaikuttaja Rakkaudella Ronja kertoo ajatuksia hyvinvoinnista

Vaikuttaja Rakkaudella Ronja on tunnettu myös joogaohjaajana. Ronja kertookin nyt meille, millaisia vaikutuksia joogalla ja venyttelyllä on sekä kertoo vinkkinsä ja ajatuksia hyvinvointiin liittyen. 

Tule mukaan Rakkaudella Ronjan hyvinvointihetkeen keskiviikkona 22.9. klo 18, jossa luvassa hengitys- ja venyttelyharjoitus sekä keskustelua hyvinvoinnista Ronjan johdolla.

Hyvä olo 20.–26.9. Sokoksella, Emotionissa sekä verkkokaupassa sokos.fi.


Millaisia vaikutuksia joogalla tai venyttelyllä on mielelle?

”Keho on työvälineemme, kotimme ja kulkupelimme. Arjen pyörteissä tulee kiirehdittyä usein paikasta toiseen tiukoilla aikatauluilla vailla tietoista läsnäoloa tai kehon kuuntelua. Keholle annetaan huomiota, lepoa ja armoa vasta sitten, kun se ”sanoo itsensä irti”, joku paikka kipeytyy tai sairastuu.

Joogalla, vapaalla liikkeellä ja venyttelyllä tulee tietoiseksi omasta kehostaan ja olinpaikastaan sekä on läsnä hetkessä. Pienikin hetki itselle lisää omaa voimaa ja tunnetta siitä, että on ”kiinni elämässään”.”

Pukeutumista rentoutumishetkeen:

Tuotenosto:

Esprit Sport collegetakki–52553610

Esprit Sport leggingsit–50005097

Pierre Robert Mid Cut sporttisukat 2 parin pakkaus–48722026

Shock Absorber urheiluliivit Crop Top S04N0–29248002Osta naisten collegeita ja huppareita >   

Osta legginsejä >  


Millaisia muita hyvinvointivinkkejä sinulla on joogan ja venyttelyn lisäksi?

”Työssäni niin näyttelijänä kuin ohjaamillani tanssi- ja joogatunneilla tärkein harjoitus ja työkalu on hengitys. Tietoisen hengityksen ja syvien huokausten avulla voi kesken päivänkin palauttaa itsensä hetkeen ja päästää irti asioista, jotka eivät enää palvele.

Kehoa voi kuulostella, mikä kohta kaipaisi liikettä. Hengitellen, lempeästi ja armollisesti voi sen enempää ajattelematta tai liikettä arvottamatta antaa kehon viedä. Meissä asuu valtava viisaus, jos vaan uskallamme sitä kuunnella ja annamme mielen väistyä kehon tieltä. Ajattelen, että kaikessa liikkeessä tärkeintä on se miltä liike tuntuu kuin se, miltä liike näyttää.

Myös loistava työ- tai koulupäivästä irrottautuminen on oma lempikappale kuulokkeisiin tai kaiuttimeen ja yhden biisin pituinen vapaa tanssi! Näin saat lämpöä ja tilaa mieleen sekä kehoon. Tanssien saat karisteltua turhat stressit, kuormitukset ja roolit pois harteilta siirtyessäsi vapaalle!”


Tuotteita rentoutumishetkeä varten:

Tuotenosto:

Eva Solo vesipullo 0,5l, harmaa–30265003

Elixirs & Co Fleurs de Bach Stress terapeuttinen öljy roll on 10 ml–51253501

Finnmari tyyny 49x49 cm, vihreä–50107096

Pentik Soolo torkkupeitto 150x210 cm, vaaleanpunainen–48637832Miten kokonaisvaltaista hyvinvointia voi kasvattaa?

”Kokonaisvaltaista hyvinvointia voi kasvattaa pienillä teoilla ja valinnoilla. Aina kun mahdollista, aina kun pystyy, valitsee paremman, laadukkaamman vaihtoehdon, mitä se kulloinkin tarkoittaakaan. Investointeja on monenlaisia. Ne ovat aikaa, rahaa, läsnäoloa, mahdollisuuksia, seikkailuja...

Ihan jo se, että pyrkii viipymään arjen hetkissä sekunnin normaalia pidempään tekee ihmeitä. Kävelee, pesee hampaat tai juo aamukahvinsa tietoisemmin ja ylipäätään etsien tavanomaisista arjen asioista aistien avulla uusia ulottuvuuksia. 

”Tärkeintä on että omat valinnat on omia, sillä se tekee niistä hyviä” on Sokoksen paperikasseihin painettu mietelause, joka on kovin inspiroiva ja ihana!”


Rentoutumishetkestä palautumiseen sekä hyvän olon ylläpitoon:

Tuotenosto:

Yogi Tea Green Balance vihreä yrtti-kombucha-maustetee luomu ayurvedinen 17x1,8g–30401508

Yogi Tea Inner Harmony yrtti-maustetee luomu ayurvedinen 17x1,8g–30401510

Harmonia KSM66 Luomu Ashwagandha-uutekapseli ravintolisä 45g/120kaps–46670505

Nordic Health MultiVit -suusuihke 25 ml–44519002Osta terveystuotteita >