Cliniquen vaihtoehdot pistoshoidolle

Vaihtoehto pistoshoidoille? Kyllä kiitos!

Iän myötä iho muuttuu, mutta ikääntymisen merkit iholla kuitenkin vaihtelevat.Geneettinen perimä sekä ympäristön haittavaikutukset määrittelevät, miten ihon ikääntyminen näkyy iholla. Ihosolujen uusiutuminen kestää aikuisella keskimäärin noin 28 päivää. Ikääntyessämme sykli hidastuu noin 45–60 päivään, 60 ikävuoden jälkeen solujen uusiutuminen voi kestää jopa 60–90 päivää. Kun prosessi hidastuu, ihon uudistuminen heikkenee; kuolleet ihosolut kertyvät ihon pinnalle, mikä näkyy juonteina ja ryppyinä tai ihon veltostumisena, mahdollisesti myös kummallakin tapaa.

Clinique on ottanut uuden, nerokkaan lähestymistavan ikääntyvän ihon hoitoonhuomioimalla ikääntymisen eri ilmenemismuodot iholla.

 

RESCULPT: Kun kaipaat näkyvää kiinteytystä, kohotusta sekä muokkausta

Ikääntyessä ihon luonnollinen kollageenisynteesi vähenee ja tukiverkko ihon pinnan alapuolella alkaa heikentyä. Oikeanlaisilla ainesosilla, kuten esimerkiksi soijapavun siemenuutteella sekä makealla mantelisiemenuutteella, parannetaan ihon luonnollista kollageenin tuotantoa ja minimoidaan olemassa olevan kollageenin rapistuminen, joka on välttämätöntä ihon rakenteellisen eheyden ylläpitämiseksi.


Tuotenosto:

Clinique Smart Clinical Multi-Dimensional Age Transformer Resculpt voide 50ml–37790505


REVOLUMIZE: Kun kaipaat välitöntä ja pitkäaikaista ryppyjen ja juonteiden silotusta

Kosteutus on avainasemassa nuorekkaan, kuulaan ihon saavuttamisessa. Sileän ihon avainmolekyyli puolestaan on hyaluronihappo, jonka uniikki kapasiteetti sitoo vettä ihoon. Lähes 50 % ihmisestä löydettävästä hyaluronihaposta löytyy ihosta. Tehokkaana humektanttina se voi sitoa 

itseensä jopa 1000 kertaa oman painonsa verran vettä, minkä vuoksi se on hyvin yleisesti käytetty raaka-aine ihotautilääkäreiden kehittämissä tuotteissa. Korkean molekyylipainon omaavat hyaluronihapot kuljettavat kosteutta ihon pinnalle, kun taas keski- ja kevytpainoiset molekyylit kuljettavat kosteutta syviin kerroksiin. Näiden eripainoisten molekyylien avulla iho saa kokonaisvaltaista kosteutusta tehden ihosta täyteläisen.


Tuotenosto:

Clinique Smart Clinical Multi-Dimensional Age Transformer Revolumize voide 50ml–37790503


SMART MD DUO: Kun kaipaat ihollesi kiinteytystä ja ryppyjen ja juonteiden silotusta

Smart Clinical MD Duo -voide sisältää sekä Revolumize että Resculpt -koostumukset. Tämä nerokas yhdistelmä mahdollistaa useamman ikääntymisen merkin hoidon paikallisesti samanaikaisesti.

Tuotenosto:

Clinique Smart Clinical Multi-Dimensional Age Transformer Duo Resculpt + Revolumize voide 50ml–37790506


Clinique-tuotteet Sokokselta

Klassikot ikääntyvälle iholle, joihin aina voi luottaa

Clinique Smart on ”älyseerumi”, joka ymmärtää ihosi yksilölliset tarpeet korjaten ihoa juuri sieltä, missä tarve. Seerumi korjaa sekä näkyvät että piilevätihon vauriot. Lisäksi se tasoittaa epätasaista ihon sävyä, häivyttää juonteita ja ryppyjä sekä parantaa ihon kimmoisuutta. Tuotteella on patentoitu teknologia, ja se sopii niin kaiken ikäisille kuin kaikille ihon sävyille.

Eikä unohdeta silmänympärysihoa! Clinique Smart -silmänympärysseerumi vähentää huomattavasti juonteita, kiinteyttää ja kirkastaa silmänympärysihoa. Silmänympärysseerumissa on älykäs koostumus, joka korjaa kohdistetusti ihoa oikeaan aikaan, oikeasta paikasta. 

Tuotenosto:

Clinique Smart Custom-Repair Serum seerumi 50 ml–4174507

Clinique Smart Custom-Repair Eye Serum silmänympärysseerumi 15 ml–10695501


Kaikki Clinique-tuotteet ovat allergiatestattuja ja 100 % hajusteettomia. Lisäksi tuotteet ovat ihotautilääkäreiden ja silmälääkäreiden testaamia.

Osta Clinique-tuotteita > Tuotenosto:

Clinique Smart Custom-Repair Serum seerumi 30 ml–4174508

Clinique Smart Custom-Repair Eye Serum silmänympärysseerumi 15 ml–10695501

Clinique Lash Power Mascara ripsiväri 6 ml–32020501

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm puhdistusvoide 125 ml–183342

Clinique Moisture Surge Overnight Mask kasvonaamio 100 ml–2584002

Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto Replenishing Hydrator geelivoide 75 ml–35704546

Clinique Smart MD Clinical set ihonhoitopakkaus–45098536

Clinique Moisture Surge Concentrate ihonhoitopakkaus–42987001

Clinique Jumbo Liquid Facial Soap Mild kasvosaippua 400 ml–184738

Vastuullista kesämuotia ja kosmetiikkaa nyt ALE-hintaan

Laatua rakastavalle kesäALEmme on juhlaa! Luotettavat merkkituotteet, kuten Marks & Spencer, Tommy Hilfiger, Nanso, Esprit ja Vero Moda, ovat mukavia, tyylikkäitä ja kestävät käytössä pitkään. Ostamalla kestävää laatua, säästät myös ympäristöä. Muistathan hoitaa ihoa myös kesällä! Kosmetiikka-alestamme löydät tärkeät luottomerkit nyt edullisesti, ja ihanilla laatumeikeillä säilytät tyylisi aamusta iltaan. ALE 18.6.–1.8. Sokoksella, Emotionissa sekä verkkokaupassa sokos.fi.