Vaihda sinäkin ympäristöystävällisiin sukkahousuihin

Kotimaisen sukkahousubrändi Voguen Conscious line -mallisto on täydentynyt uusilla kierrätetystä ECONYL® nylonista tehdyillä opaque sukkahousuilla ja legginsseillä. Tee ekoteko ja valitse käyttöösi ympäristöystävällisemmät sukkahousut!


Voguen ekologiset sukkahousut

Materiaali opaque-tuotteisiin on kerätty merien ja vesistöjen muoviroskasta, kuten kalaverkoista sekä tekstiiliteollisuuden leikkuujätteestä, joka muussa tapauksessa olisi päätynyt kaatopaikoille. Nykyaikaisen teknologian ansiosta nylon materiaalin kierrätys on mahdollista ja mikä tärkeintä, sen korkealaatuisuus ja hyvät ominaisuudet pystytään säilyttämään. 

Paitsi että ECONYL® kierrätetty nylon on ratkaisu jätteen käsittelyyn, se on samalla myös ympäristöystävällinen valinta. Se vähentää nylonin valmistuksen vaikutusta ilmaston lämpenemiseen jopa 80% verrattuna suoraan öljystä valmistettavaan nyloniin. Tämä mahdollistaa tuotteiden valmistuksen ilman uusien resurssien käyttöä. Voit omalta osaltasi tehdä maailmasta paremman paikan valitsemalla ympäristöystävällisemmät sukkahousut.  

Kaikissa Sokos myymälöissämme on nyt saatavilla Conscious Line malliston 40 ja 80 denieriset sukkahousut sekä 80 denieriset legginsit. Tervetuloa tutustumaan!

Osta Voguen sukkia ja sukkahousuja > 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä