Lumene AJATON -tuotteet –20 %, voimassa 26.4.–30.5. Sokoksella, Emotionissa sekä verkkokaupassa sokos.fi.

Ylellinen ikääntyneen ihon hoitorutiini 

Iän myötä ihon tarpeet muuttuvat ja tarve ihon luonnollisen uudistumiskyvyn tukemiselle kasvaa. Ikääntyessä ihon uusiutuminen hidastuu, minkä seurauksena se menettää luonnollista heleyttään. Ikääntyvä iho kaipaakin erityistä huolenpitoa – erityisesti öisin, koska iho toimii silloin eri tavalla kuin päivisin. 

Yöllisen ihonhoidon merkityksen noustessa yhä tärkeämmäksi iän myötä, on hyvä ottaa säännölliset yörutiinit käyttöön. Uusi ylellinen Lumene AJATON Yöeliksiiri auttaa vähentämään juonteiden ja ryppyjen näkymistä sekä parantamaan ihon kiinteyttä yön aikana. Tiivistetty öljyseerumikoostumus, joka sisältää tehokkaan yhdistelmän pohjoisia superfood-raaka-aineita ja kuparipeptidiä, tukee ihon luonnollista yöllistä palautumisprosessia. AJATON-sarjassa yhdistyvät innovatiiviset raaka-aineet, kuten puolukan kantasolu-uute, fermentoitu lakka, kanervan kukkauute ja raikas pohjoinen lähdevesi. Vegaanisen Yöeliksiirin raaka-aineista 97 prosenttia on luonnollista alkuperää. Espoossa kehitetyn ja valmistetun tuotteen edistyksellinen teknologia toimii synergiassa ihon luonnollisen uudistumiskyvyn kanssa – ihosi herää levänneenä ja säteilevämpänä, tuntuen pehmeältä ja kimmoisalta. 

Lumene AJATON -tuotteet nyt 20 prosentin alennuksella. Etu voimassa 26.4.–30.5. Sokoksella, Emotionissa sekä verkkokaupassa sokos.fi. 

Osta Lumenea > 

 

Ikääntyneen ihon yöllinen hoitorutiini AJATON-tuotteilla 

1. Täsmävaikuta AJATON Silmänympärysvoiteella. 

Lumene AJATON Silmänympärysvoide 15 ml 

Ravitseva koostumus auttaa hoitamaan sameaa ja elinvoimaisuutensa menettänyttä ihoa. Häivyttää pienten juonteiden ja tummien silmänympärysten näkymistä, saaden ihon näyttämään kirkkaalta ja kiinteämmältä. 

Käyttö: Levitä pieni pisara puhtaalle silmänympärysiholle. 

Tuotenosto:

Lumene AJATON Silmänympärysvoide 15ml–43039533

 

2. Tiivistetty öljyseerumi kosteuttaa ja edistää nuorekkuutta. 

Lumene AJATON Yöeliksiiri 30 ml 

Ylellinen yöseerumi auttaa vähentämään juonteiden ja ryppyjen näkymistä sekä parantamaan ihon kiinteyttä yön aikana. Tiivistetty öljyseerumikoostumus sisältää tehokkaan yhdistelmän kuparipeptidiä ja pohjoisia superfood-raaka-aineita, kuten fermentoitua lakkaa ja kanervan kukkauutetta, jotka edistävät ihon luonnollista yöllistä palautumisprosessia. Tuloksena tasaisemman ja levänneen näköinen iho vain yhdessä yössä. 

Käyttö: Ravista hyvin ja levitä puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle iltaisin ennen yövoidetta. 

Tuotenosto:

Lumene AJATON Yöeliksiiri 30 ml–49601501

 

3. AJATON Yövoide lukitsee öljyseerumin kosteuden iholle. 

Lumene AJATON Yövoide 50ml 

Luontaisen unirytmin inspiroima yövoide tukee ihosi luonnollista uudistumisprosessia yöllä. Se auttaa häivyttämään hienojen juonteiden ja ryppyjen näkymistä, tehden ihosta nuorekkaan ja hehkuvan näköisen yön aikana. 

Käyttö: Levitä kasvojen ja kaulan iholle yöeliksiirin päälle. 

Tuotenosto:

Lumene AJATON Yövoide 50ml–43039534Vastuullista kesämuotia ja kosmetiikkaa nyt ALE-hintaan

Laatua rakastavalle kesäALEmme on juhlaa! Luotettavat merkkituotteet, kuten Marks & Spencer, Tommy Hilfiger, Nanso, Esprit ja Vero Moda, ovat mukavia, tyylikkäitä ja kestävät käytössä pitkään. Ostamalla kestävää laatua, säästät myös ympäristöä. Muistathan hoitaa ihoa myös kesällä! Kosmetiikka-alestamme löydät tärkeät luottomerkit nyt edullisesti, ja ihanilla laatumeikeillä säilytät tyylisi aamusta iltaan. ALE 18.6.–1.8. Sokoksella, Emotionissa sekä verkkokaupassa sokos.fi.