Uutuuksia naisten pukeutumiseen: R-Collection, Ellesse & Guess

Uutta naisten muotia! Sokos tarjoaa tunnettujen merkkien ihania uutuusvaatteita sekä -asusteita naisille. Tutustu R-Collection, Ellesse ja Guess-merkkeihin ja löydä uutta muotia syyspukeutumiseesi.

Osta naisten muotia Sokokselta >Osta R-Collectionin naisten vaatteita Sokokselta

 

R-Collection

Kotimainen R-Collection on luonut laadukkaita ja käytännöllisiä luottovaatteita jo vuosikymmenien ajan. R-Collectionin ydin on tavallisissa vaatteissa, kuten anorakeissa, t-paidoissa ja collegeissa. Tavallinen vaate ei merkitse R-Collectionille tylsää, vaan laadukasta, klassista ja ajatonta – siinä piilee myös syy merkin tunnettuudelle.

R-Collectionin vaatteiden materiaalit ovat laadukkaita ja toimivat merkin suunnittelun lähtökohtana: tuotteet kestävät kulutusta ja ovat helppoja huoltaa. Lisäksi ajattomuus ajaa suunnittelua, joten vaatteet ovat ajankohtaisia vielä vuosienkin päästä – ja kestävät sukupolvelta toiselle. 

Naisten R-Collection vaatteet Sokokselta

 

Materiaalien laadukkuuden ja ajattomuuden lisäksi R-Collectionin tuotteita yhdistää monikäyttöisyys. Selkeät linjat mahdollistavat sen, että vaatteet sopivat sekä vapaa-aikaan että juhlaan. 

R-Collectionin tuotteiden suunnittelu alkaa Kajaanissa ja suurin osa ommellaan Virossa. Klassikkomalliston tuotteet on valmistettu pääsääntöisesti puuvillasta. Sesonkimallistossa puolestaan on hyödynnetty puuvillakankaiden lisäksi muita luonnonmateriaaleja, kuten villaa ja silkkiä. Käytännöllistä, laadukasta ja ajassa kiinni. 

R-Collection -naisten vaatteet saatavilla Helsingin keskustan, Tampereen, Jyväskylän ja Oulun Sokos-tavarataloista. 

Osta R-Collection-tuotteita > 


Tuotenosto:

R-Collection Elli collegemekko–45067012

R-Collection Heidi housut–45067015

R-Collection Cargo housut–45067022

R-Collection Unto collegepaita–45067011Osta Ellesse-merkin naisten vaatteita Sokokselta

 

Ellesse 

Ellesse on italialainen brändi, joka tarjoaa urheilullisia vaatteita sekä naisille että miehille. Ellesse on perustettu 1959 italialaisen muotisuunittelija Leonardo Servadion toimesta. Ellesse-nimi onkin lähtöisin suunnittelijan nimikirjaimista LS. 

Merkin ensimmäiset mallistot sisälsivät hiihto -ja tennisvaatteita – niin hiihtäminen kuin tennis olivat Servadion intohimon kohteita.  Hiihdon ja tenniksen merkitys vaatteiden suunnittelulle näkyy myös brändin tunnetussa logossa, joka muodostaa pallonpuolikkaan suksien kärjistä sekä osan tennispallosta. Ellesse onkin yksi ensimmäisistä brändeistä, joka alkoi painattamaan logoaan vaatteisiinsa.

 

Ellesse-merkin naisten vaatteet Sokokselta

 

Ellessen vaatteita on nähty myös tunnettujen tennispelaajien, kuten Anna Kournikovan, Tommy Haasin, Elina Svitolinan, Pat Cashin, Feliciano Lopezin, Monica Puigin ja Goran Ivanisevicin, yllä. 

Ellesse-merkin naisten tuotteet saatavilla Helsingin keskustan ja Oulun Sokos-tavarataloista.

Osta Ellessen tuotteita > Tuotenosto:

ellesse Giovanna huppari–43794516

ellesse Torices huppari–43794508

ellesse Ardrea t-paita–43794513 

Guess-merkin naisten vaatteet Sokokselta

 

Guess

Guess on yhdysvaltalainen vaatemerkki, joka tarjoaa vaatteita ja asusteita niin naisille kuin miehille. Merkki perustettiin vuonna 1981 ranskalaisen muotisuunnittelija Georges Marcianon toimesta. Aluksi myös Georgesin veljet olivat mukana Guessin toiminnassa: Maurice Marciano auttoi tuotekehittelyssä, Armand Marciano vastasi merkin tuotannosta ja Paul Marciano puolestaan hoiti mainonnan. Merkin ensimmäinen liike avattiin Los Angelesiin, Beverly Hillsin alueelle.

Georges suunnitteli vaatteet siten, että niissä korostui brändille uskollinen ilme. Vaatteissa oli paljon kivipestyä, vaaleaa denimiä, joka oli pehmeää mutta hyvin istuvaa – Guessin ensimmäinen myydyin tuote olikin unisex-malliset farkut. Merkin perustusvuonna lanseerattiin myös brändin punainen, kolmiomallinen tunnus, joka näkyi vaatteissa.

 

Guess-tuotteet Sokokselta

 

Guessin menestys alkoi hyvin nopeasti: vain vuosi yrityksen perustamisen jälkeen Guessin myynti oli yli 6 miljoonaa dollaria. Vuosien saatossa Guess on laajentanut valikoimaansa vaatteiden lisäksi myös asusteisiin ja upeisiin laukkuihin, jotka sopivat sekä arkeen että juhlaan.

Guess-laukut ovat naisellisia, laadukkaita sekä monikäyttöisiä, ja niiden kauniit yksityiskohdat antavat kullekin laukulle oman yksilöllisen leiman. Guess on symboli nuorekkaalle ja seikkailunhaluiselle elämäntavalle!

Löydät Guess-pop-upin Helsingin keskustan, Oulun, Kuopion, Joensuun ja Rovaniemen Sokos-tavarataloista.

Osta Guess-tuotteita > 

 


Tuotenosto:

Guess Cathleen Dome käsilaukku–43645001

Guess Digital käsilaukku–43645002

Guess Olkalaukku Bright Side–44260035Tutustu naisten asusteisiin >