Uutta miesten muotia Sokokselta: Olymp ja Stenströms

Uutta miesten muotia syksyyn Sokokselta! Sokoksen miesten muodin valikoima täydentyy tunnetuilla Olymp- ja Stenströms-merkeillä. Täydennä syksyn vaatekaappiasi uutuuksilla, joilla luot tyylikkäitä asukokonaisuuksia niin töihin kuin vapaa-aikaan.

Osta Olymp-merkin tuotteita >


Olymp 

Olymp on tunnettu saksalainen brändi, joka tarjoaa miehille laadukkaita kauluspaitoja sekä asusteita, kuten solmioita, rusetteja ja taskuliinoja. Olympin tuotteilla saa helposti luotua tyylikkään asun, joka tekee olosta mukavan.

 

Olympin tyylikkäät miesten vaatteet arkeen tai juhlaan Sokokselta


Olympin valikoimasta löytyy laaja kattaus erilaisia paitoja niin arkeen kuin juhlaan: mallistosta löytyy niin klassista peruspaitaa, mutta myös rennompia paitoja printtikuvioin.


Gerard Butler Olymp-merkin vaatteissa

Olympin kasvokuvana näyttäytyy Hollywood-tähti, näyttelijä Gerard Butler, joka edustaa täydellisesti Olympin arvoja ja sen tuotteiden perustaa; avoimuus, itseluottamus sekä tinkimättömyys ilmenee paitsi tyylissä myös elämänasenteessa.

Olymp-kauluspaidat sekä -asusteet saatavilla miesten osastolta Sokokselta (ei Mikkelin, Jyväskylän eikä Joensuun tavarataloista).


Tuotenosto:

Olymp Level Five Body Fit -kauluspaita–45626020

Olymp solmio–45657501

Olymp Level Five Body Fit -kauluspaita erityispitkällä hihalla–45657506

Olymp Luxor Modern Fit -kauluspaita–45602505

Olymp taskuliina–45707526

Olymp silkkisolmio–45707523

Stenströms

Stenströms on ruotsalainen vaatemerkki, joka tarjoaa klassisia vaatteita laadukkailla materiaaleilla. Ajattomat, ruotsalaista tyylikkyyttä huokuvat Stenströms-vaatteet soveltuvat erityisesti siistiin, mutta rentoon bisnespukeutumiseen.


Stenströms miesten vaatteet Sokokselta

 

Jo vuonna 1899 perustettu vaatemerkki ja perheyritys on tunnettu erityisesti sen laadukkaista miesten paidoista, joihin Stenströmsin toiminta aluksi keskittyi. Ajan saatossa Stenströms on laajentanut kokoelmaansa myös miesten asusteilla, neuleilla ja takeilla sekä naisten vaatteilla.

 

Stenströms-merkin muotia

 

Vaatteiden kankaat ovat peräisin Euroopan johtavilta kangasvalmistajilta. Puuvillana Stenströms käyttää pääasiassa hienoa egyptiläistä puuvillaa. 

Stenströms saatavilla Helsingin, Oulun, Tampereen, Turun, Lahden ja Rovaniemen Sokos-tavarataloista.

Osta Stenströms -tuotteita >

Tutustu Sokoksen miesten muodin tarjontaan > 


 

Tuotenosto:

Stenströms pooloneule–46462027

Stenströms Slim fit kauluspaita–46159502

Stenströms Fitted body kauluspaita–46932007

Stenströms Fitted body kauluspaita–46932008