Osta Espritin syysmuotia Sokokselta!

Syysmuotia Espritiltä toimistoon ja vapaa-ajalle 

Syksy on vihdoin täällä! Nyt on aika lähteä takaisin toimistolle, kaupungille kahvittelemaan ystävien kanssa tai aloittaa uusi liikuntaharrastus. Espritiltä löydät asukokonaisuudet kaikkiin arjen tilanteisiin. 

Esprit x Sokos Facebook-livessä 15.9. juontaja Tuija Pehkonen esitteli syksyn uutuuksia yhdessä Espritin Area Managerin Katriina Mattsonin kanssa. Nappasimme lähetyksestä asinatuntijoiden pukeutumisvinkit ja syksyn siisteimmät asukokonaisuudet sekä naisille että miehille. Livelähetyksen pääset katsomaan Sokoksen Facebook-kanavalta. 

Tutustu Espritin upeisiin asukokonaisuuksiin ja hanki suosikkisi omaan vaatekaappiisi! Muotiviikoilla 17.–18.9. saat kaikista normaalihintaisista vaatteista 20 % alennuksen Sokos-tavarataloissa. Edun saat myös verkkokaupassa sokos.fi koodilla MUOTI20

Osta Esprit-vaatteita > 

Takaisin toimistoon! 

Syksyllä on ihanaa päästä vihdoin ihmisten ilmoille; tavata ystäviä kahvilla ja käydä töissä toimistolla. Pukeutumisessa yhdistetään nyt kotitoimistolta tuttua mukavuutta skarpimpaan ilmeeseen. Yhdistä esimerkiksi lämmin neule ohkaisen ja hulmuavan vekkihameen kanssa. Pistä jalkaan paksut sukkahousut, rouheat maiharit tai saappaat ja olalle rento laukku, niin olet valmis arjen menoihin. 

Ihastu myös lämpöiseen ruskeaan! Espritin malliston väripaletissa näkyy nyt perinteisten mustien ja harmaiden lisäksi myös kauniita ruskean sävyjä. Ruskea on paitsi ihanan syksyinen sävy, myös kauniin pehmeä väri kasvoja vasten. 

Tuotenosto:

Esprit neule–52284009

Esprit hame–52001525

Esprit Collection neuletakki–52394613

Esprit laukku–52284089

 

Kerrospukeutuminen on nyt trendikkäämpää kuin koskaan. Tässä asukokonaisuudessa kiinnostavuutta kerrospukeutumiseen luodaan erilaisilla toisiinsa sointuvilla väreillä ja materiaaleilla. 

Syksyn mukavimmissa housuissa on skarppi ilme, mutta joustava vyötärönauha. Espritin ruudulliset housut toimivat niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Yhdistä housujen kanssa neulepaita ja kruunaa koko tyyli shacketilla. 

Shacketti on nyt äärimmäisen trendikäs, paidan ja takin yhdistelmä. Shacket sopii niin lämpimillä ilmoilla ulos takiksi kuin kylmillä ilmoilla pidettäväksi päällä myös sisällä toimistolla. Talven tullen shacketin voi siis huoletta pukea villakangastakin alle yhdeksi vaatekerrokseksi. 

Kun nappaat vielä kainaloon laukun, johon mahtuu läppäri, on toimistolook valmis. 

Tuotenosto:

Esprit Collection takki–51619516

Esprit Collection neule–51426517

Esprit housut–52001555

Esprit villakangastakki–52284020

Esprit laukku–52284195

 

Nyt on hyvä aika suunnata takkiostoksille! Tässä asukokonaisuudessa uuden ja trendittään tikkitakin kanssa on yhdistetty retrohenkinen mekko. 

Ihastu Espritin tikkitakkiin. Pystymallinen niin sanottu tiililadonta luo tikkitakkiin modernin ilmeen ja hoikentavan ja pidentävän vaikutuksen. Täyspitkä takki on oiva ja lämmittävä valinta silloin, jos tykkää käyttää mekkoja, hameita tai vaikka nilkat paljastavia culotte-housuja. Pue siis takin alle esimerkiksi Espritin ihastuttava 70-lukua henkivä mekko, jota voi käyttää niin töissä kuin vaikka syksyn juhlissakin! 

Vinkki: Myös tikkiliivit ovat nyt trendikkäitä! Pue tikkiliivi esimerkiksi villakangastakin alle ja saat muhkean ja lämpimän fiiliksen kylminäkin syyspäivinä. 

Osta Espritin naisten vaatteita > 

Tuotenosto:

Esprit Collection kevyttoppatakki–52756038

Esprit Collection mekko–51874014

 

Rentoja toimistovaatteita miehille 

Rentous on valttia myös miesten toimistolookeissa. Espritin miesten mallistosta löytyy myös miehille monikäyttöinen ja helppo shacket, joka toimii takkina niin sisällä kuin ulkonakin säiden salliessa. Shacketin alle sopii hyvin esimerkiksi neule. Mukavuudesta ei tarvitse luopua, sillä siistit collegehousut voi nyt hyvin pukea myös toimistolle. 

Vinkki! Keltainen tuo pirteyttä syksyn pukeutumiseen, joten kokeile rohkeasti esimerkiksi keltaista pipoa tai neuletta, jossa on mukana keltaista. 

Tuotenosto:

Esprit collegehousut–51617056

Esprit paita–52394574

Esprit neule–51617099

Esprit neule–52509012

 

 

Rennon tyylikkäässä ja minimalistisessa asukokonaisuudessa voi näyttäytyä toimistolla tai lähteä viikonloppuna vaikka kaupungille. Espritin tummansiniset chinot näyttävät hyvältä jalassa ja toimivat sekä arjessa että juhlassa. 

Neuletakin kanssa voi yhdistää trendikkään tikkiliivin. Tikkiliivit ovat myös todella käytännöllisiä ja mukavan lämpimiä. Ne toimivat sellaisenaan neuleen parina tai talven tultua ne voi pukea lämmittämään niin villakangastakin kuin vaikka bleiserin alle. 

Osta Espritin miesten vaatteita > 

Tuotenosto:

Esprit neuletakki–52001534

Esprit t-paita–51615619

Esprit chinoshousut–50983551

Esprit kevyttoppaliivi–45302015

 

Syksyn sporttimuotia naisille 

Uudet treenivaatteet piristävät mieltä ja motivoivat lähtemään syksyn liikuntaharrastusten pariin, kävitpä sitten lenkillä taikka jumpassa. 

Sokos-tavarataloista löydät nyt Esprit Sport -malliston urheiluvaatteita naisille. Mallistossa on niin rentoja collegeasuja kuin teknisempiäkin vaatteita hikiliikuntaa varten. Ja jos olet 

kyllästynyt ainaiseen mustaan urheilutoppiin, niin nyt treenivaatteistakin löytyy kauden näyttäviä sävyjä, muun muassa vihreän ja punaisen herkullisen murrettuja syysvärejä. 

Espritin Sport -urheiluv