Sokokselta löydät nyt vastuullisesti valmistetut Jack Wolfskin -vaatteet.

Uusi merkki: Jack Wolfskin

Sokokselta löydät nyt säähän kuin säähän sopivat, laadukkaat Jack Wolfskin takit. Näissä takeissa ulkoilet hyvillä mielin, sillä merkki on sitoutunut tuotannossaan kestävään kehitykseen ja vastuullisuuteen. Tutustu syksyn uutuusmerkkiin ja hanki itsellesi kestävästi valmistetut syys- ja talvitakit! 

 

Sokokselta löydät nyt vastuullisesti valmistetut Jack Wolfskin -vaatteet.


Jack Wolfskin – sitoutunut kestävään kehitykseen

Jack Wolfskin on saksalainen ulkoiluvaatteiden ja -välineiden tuottaja. Merkki on jo 40 vuoden ajan valmistanut joka säähän sopivia ulkoiluvaatteita. Näissä vaatteissa liikut todellakin hyvillä mielin, sillä merkki on sitoutunut tuotannossaan kestävään kehitykseen ja vastuullisuuteen – ja pyrkii koko ajan löytämään uusia keinoja toimia reilusti ja eettisesti.

Kierrätysmateriaalit – Jack Wolfskin on kehittänyt oman kierrätysmateriaaleista valmistetun ja täysin vedenpitävän TEXAPORE ECOSPHERE -kalvon. Kalvon valmistuksessa on käytetty myös zero waste -ajatusta, kaavoituksessa syntyvää leikkuusilppua otetaan talteen ja se jauhetaan uudelleen käyttöön – näin poisheitettävää jätettä ei synny. 

Merkki valmistaa myös muita synteettisia materiaalejaan, kuten fleeceä ja synteestistä toppaa, kierrätysmuovista. Seuraavaksi merkki aikoo pyrkiä tekemään myös nepparit ja vetoketjut kierrätysmateriaaleista. Kaikki käyttämämme kierrätetyt materiaalit sertifioidaan Global Recycled Standardin (GRS) mukaisesti.

Eettisesti tuotetut luonnonmateriaalit – Jack Wolfskin on sitoutunut käyttämään tuotteissaan vain eettisesti hankittua RDS-sertifioitua untuvaa. Lisäksi merkki käyttää vain luomupuuvillaa ja edellyttää että puuvillan kasvattajat ovat sertifioituja. Merinovilla puolestaan hankitaan luotetuilta ja sertifioiduilta toimijoilta, jotka ovat sitoutuneet olemaan käyttämättä mulesing-tekniikkaa.

 

Sokokselta löydät nyt vastuullisesti valmistetut Jack Wolfskin -vaatteet.

 

PVC-vapaa jo vuodesta 2012. PVC ei maadu ja poltettaessa se muodostaa syövyttäviä kaasuja, siksi Jack Wolfskin on korvannut PVC:n tuotteissaan ympäristöystävällisemmillä vaihtoehdoilla vuodesta 2012 alkaen.

Jäsenyys Fair Wear Foundationissa (FWF). FWF:n tavoitteena on työolojen parantaminen vaateteollisuudessa laajassa mittakaavassa. Jack Wolskin on omistautunut parantamaan työolosuhteita ja sosiaalisia standarteja kaikissa tuotantoyksiköissään. Merkki on sitoutunut takaamaan hyvät työolot myös niille ihmisille, jotka valmistavat heidän tuotteitaan yhteistyökumppaniensa valmistuspisteissä.

100 % läpinäkyvyys. Jack Wolfskin pitää huolen, että heidän tuotantoketjunsa pysyy läpinäkyvänä. Merkki tietää jokaisessa vaiheessa, kuka valmistaa heille tuotetta ja noudattavatko he merkin ympäristö- ja yhteiskuntastandardeja. Jos ongelmia ilmenee, merkki voi nopeasti ottaa asian käsittelyyn suoraan toimittajien kanssa ja auttaa parantamaan heidän olosuhteitaan ja toimintamallejaan.

Bluesign® partneri. Jack Wolfskin on jäsenyytensä myötä, vuodesta 2011 asti, sitoutunut bluesign®-ohjelman valvontaan ja rajoituksiin kestävän ja turvallisen tekstiilituotannon takaamiseksi. Yhdessä bluesign®:in kanssa se on toteuttanut kattavaa kemikaalien hallintaohjelmaa tuotanto- ja toimitusketjumme kaikissa vaiheissa.

Osta Jack Wollfskin -tuotteita >Tuotenosto:

Jack Wolfskin parkatakki Fierce Wind–51676522

Jack Wolfskin untuvatakki Cold Bay–51676525