Uusi meikkivoidesarja beautyblenderiltä

Meikkisieni-ikoni beautyblenderin odotettu Bounce -meikkivoidesarja saatavana nyt Suomesta.

 

BOUNCE™ Liquid Whip Long Wear -meikkivoide on silkkisen pehmeän ja ilmankevyen koostumuksen omaava pitkäkestoinen meikkivoide. Samettisen, mattaisen pinnan jättävä meikkivoide on valoa heijastava. 

Meikkivoide sisältää hyaluronihappoa ja antioksidanttista koivu-uutetta, jotka suojaavat ja kosteuttavat ihoa. Iho näyttää täydelliseltä – niin tosielämässä kuin kuvissakin 24 tunnin ajan. Saatavilla 20 sävyä, jotka sulautuvat ihoon tehden siitä sileän ja tasaisen.

 


Meikkivoiteen lisäksi beautyblender lanseeraa kolme erilaista meikinpohjustajaa: Opal Essence, The Leveler ja Selfie Shield. Eri ihotyypeille tarkoitetut meikinpohjustustuotteet auttavat luomaan kestävän meikkipohjan.

Opal Essence on kosteuttava ja heleyttävä meikinpohjustusvoide, joka tuo iholle terveen hehkun. Fermentoituja kasviuutteita sisältävä meikinpohjustusvoide luo täydellisen, kosteutetun pohjan meikkivoiteelle.

Selfie Shield on aurinkosuojakertoimen 38 sisältävä, nopeasti imeytyvä kuivaöljy. Kevyt öljy sulautuu ihoon ilman rasvaista tunnetta ja se suojaa ihoa UVA-, UVB- ja HEV (high energy visible) -säteilyltä, joten se estää sekä auringosta että sähkölaitteista syntyvää säteilyä.

The Leveler on niasiiniamidia sisältävä meikinpohjustusvoide, joka auttaa vähentämään punoitusta, häivyttämään ihohuokosia ja tasoittamaan ihon pintaa. Tuote leviää helposti iholle jättäen sen sametin pehmeäksi. Saatavilla kahdessa, läpikuultavassa sävyssä.

Osta beautyblender-tuotteita >


Tuotenosto:

beautyblender BOUNCE™ Liquid Whip Long Wear Foundation 30ml–37071555

beautyblender Original paketti–19607002

beautyblender blotterazzi kiillonpostaja–10030501

beautyblender® liquid blendercleanser® puhdistussaippua 150 ml–12098512


 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä