Uusi Kodin osasto on avattu! 

Nyt saa innostua! Helsingissä Kauppakeskus Kaaressa sijaitsevassa Sokos Kaaressa on avattu uusi Kodin osasto, josta löydät ihanat tuotteet kotisi onneksi ja iloksi. Tervetuloa tutustumaan muun muassa Marimekon, Pentikin, Annon ja Luin Livingin tyylikkäisiin klassikoihin ja valloittaviin uutuuksiin Sokoksen 2. kerrokseen. 

Marimekko on kaikille tuttu ja monien rakastama brändi, jonka tuotteet kattavat kaiken kodintekstiileistä astioihin. Marimekon klassikoita ovat muun muassa Unikko, Oiva-astiat, Siirtolapuutarha ja Räsymatto. Maailmallakin tunnettu Marimekko on merkki sinulle, joka haluat kotiisi kauneutta, kodikasta tyylikkyyttä ja ajattomuutta.  

 

Pentikin Pioni -lakanat

Pentik 

Arki tai juhla – Pentik kattaa ja sisustaa kotisi tyylillä ja lämmöllä. 1971 perustettu suomalainen sisustusmyymäläketju tuo kotiisi tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta. Yrityksen uutuudet Haapa, Kangasmetsä, Pioni, Saaga ja Metsämarja ammentavat kauneutensa suomalaisesta luonnosta. 


Anno 

2007 perustetun suomalaisen sisustusbrändin juuret ovat syvällä skandinaavisessa elämäntavassa. Annon tavoitteena on luoda tuotteita, joiden kanssa on hyvä elää. Luonnonmateriaalit – villa, pellava ja puuvilla – ovat valikoiman perusta ja brändin intohimon lähde sekä olennainen osa Annon ajatonta luonnonläheisyyttä. 


Luin Living ja Yamazaki tuotteet Sokokselta

Luin Livingin tarinassa elää ja hengittää ystävyys. Yrityksen ja tuotteiden suunnittelun takana on kaksi suomalaista naista, joiden yhteinen tarina sai alkunsa opinnoista. Yrittäjyys oli haaveissa mukana alusta saakka ja lopulta 2013 oli se vuosi, kun ratkaisevasti tulevaisuuden suunnan muuttanut idea maailman parhaasta hiuspyyhkeestä sai alkunsa ja unelmia alettiin muuttamaan todeksi. Nyt Luin Living hemmottelee kauneudennälkäistä sisustajaa mm. pyyhkeillä, kodin tuoksuilla, kynttilöillä ja sisustustekstiileillä. 


Aarikan tuotteet Sokokselta

Muita Kodin osaston brändejä ovat Yamazaki, Nicolas Vahé, Aarikka, Finnmari, InBloom, Havi's ja Eva Solo.

Tule tutustumaan ja anna uusien tuulien puhaltaa kotona. Kutsu ystävät kylään ja kata pöytä kauniiksi uusilla astioilla – tai sytytä kynttilä ja käperry mukavasti sohvalle lempikirjan kanssa. Koti on ihana paikka, nauti siitä juuri sellaisena kuin itse haluat! 


Katso Sokos Kaaren yhteystiedot >>

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä