Urheilevan ja tyylikkään miehen tuoksuvalinta

BOSS-tuoksut julkaisevat ylpeänä uuden Soccer-kampanjan, joka kunnioittaa kansainvälisesti arvostettujen jalkapalloilijoiden Julian Draxlerin, Philippe Coutinhon, Harry Kanen ja Alvaro Moratan yksilöllisiä menestystarinoita lajinsa huipulle. Laitahyökkääjä. Hyökkäävä keskikenttäpelaaja. Keskihyökkääjä. Maalintekijä. Kaikki ovat ensiluokkaisia ydinpelaajia kentällä. Nämä neljä miestä ovat Man of Today -miehen ruumiillistumia – miehiä, jotka toteuttavat unelmiaan pysyen rehellisinä itselleen ja muille jokaisen päivän jokaisena tuntina, joka tilanteessa. 

BOSS Parfums Soccer -kampanja tuo pelin vaatimukset jokapäiväiseen elämään. Se inspiroituu periksiantamattomuudesta, intohimosta ja uskollisuudesta. Kampanja kertoo näiden määrätietoisten pelaajien asenteesta ja arvoista, voimaannuttaa heidän fanejaan ja yhdistää heitä. United together. 

Kampanjan yhteydessä Draxler, Coutinho, Kane ja Morata jakavat tarinansa, joka alkaa pienistä pojista, jotka pelasivat jalkapalloa kaduilla ja koulun kentällä – ja nyt he pelaavat stadioneilla miljoonille katsojille. Joukkueidensa lisäksi he arvostavat kaikkia niitä, jotka tekevät jalkapallosta sellaisen lajin kuin se on. Heidän esimerkillinen käytöksensä ja intohimonsa tekevät heistä roolimalleja.

The Boss Bottled United -tuoksu

Uusi BOSS BOTTLED UNITED -tuoksu on myynnissä rajoitetun ajan. Tuoksussa on kirpsakkaa  ja raikasta luonnollisuutta, joka yhdistyy urbaaniin lämpöön. Ensituoksussa on eteläafrikkalaista buchua sekä veriappelsiinia, joka tuo tuoksuun sitruksisuutta. Sydäntuoksussa on viherminttua, piparminttua ja iirisjuurta, joka tuo tuoksuun elävyyttä samalla, kun vetiver, patsuli ja cashmera tuovat siihen lämmintä, puista eleganssia. Tuoksupullo muistuttaa ansaituista voitoista ja pokaaleista, joita pelaajat ovat saavuttaneet uransa parhaina hetkinä. 

The Ambassadors

Julian Draxler 

Tunnettu harvinaisesta kyvystään pelata jalkapalloa molemmilla jaloilla yhtä vahvasti, nopeudestaan ja voimakkaista potkuistaan. Saksalainen laitahyökkääjä Julian Draxler uskoo, että menestys tulee kovasta työstä, itseluottamuksesta ja päättäväisyydes

Philippe Coutinho 

Sen lisäksi, että hän on kansainvälisesti tunnettu ja palkittu näkemyksestään, hyökkäys- ja kuljetustaidoistaan sekä pitkistä potkuistaan, tämä brasilialainen keskikenttäpelaaja on tunnettu tiimipelaamisesta ja joukkuekavereiden tsemppaamisesta – nämä ovat tuoneet hänelle lempinimen Little Magician (Pikku Taikuri). 

Harry Kane

Englantilainen Harry Kane on tehnyt Valioliigassa yli 100 maalia, mutta hän on myös kaikkien aikojen ensimmäinen jalkapalloilija, joka on tehnyt kuusi hattutemppua vuoden aikana, hänet on nimetty jo kuusi kertaa kuukauden pelaajaksi ja hän on voittanut Golden Boot -palkinnon jo kahdesti. Hän on elinvoiman ja intohimon ruumiillistuma. 

Alvaro Morata

Espanjalainen hyökkääjä Alvaro Morata on tunnettu nopeista jaloistaan ja jalkatyöstään, energiastaan ja erinomaisesta liikkuvuudestaan. Hän rakastaa tavata fanejaan ja tukea hyväntekeväisyyttä. Kerran hän ajoi hiuksensa tukeakseen sairaita lapsia. Hän on intohimon, periksiantamattomuuden ja kunnioituksen malliesimerkki.

Kampanjan kuvat: Terence Neale & Vinvent Flouret. 

Tuotenosto:

Boss Bottled United EdT tuoksu 100 ml–30832502

Boss Bottled United EdT tuoksu 50 ml–30832509

 

Osta Boss-tuotteita >

Katso kaikki miesten tuoksut >

Sivun alkuun