Uudistunut Dior Rouge -huulipuna on modernimpi ja ikonisempi kuin koskaan

Rouge Dior, uudistunut nykyajan ikoni

Aiemmin arkkitehdin urasta haaveillut Christian Dior loi ensimmäisestä Rouge-huulipunasta kulta- ja lasikotelossa olevan taide-esineen ylistyksenä Pariisin Place de la Concorden obeliskille. Vuosien varrella huulipunaa uudistettiin jatkuvasti. Perinteisten värien rinnalle tulivat kulta, beige ja taivaansininen, kunnes vuonna 2005 se sai uuden, entistä elegantimman ilmeen keskiyönsinisessä hylsyssä, jota koristaa Diorin ikoninen cannage-kuvio.

Dior Rouge -huulipunia

Nyt uusi Rouge Dior on modernimpi ja ikonisempi kuin koskaan. Hylsyä koristaa uusi, Diorin nimikirjaimilla varustettu rengas, joka symboloi muotinäytösten mannekiinien tyköistuvia vyötäröitä. Uudessa, hopeanvärisellä viimeistelyllä ja CD-kirjaimilla koristellussa kotelossa yhdistyvät ajattoman couture-asusteen virtaviivainen muotoilu ja hienostuneisuus. 

Rouge Diorissa on hyödynnetty Diorin kestävän kehityksen periaatetta. Christian Diorin alkuperäisen vision mukaan Rouge-huulipuna olisi uudelleentäytettävä. Kyseinen ominaisuus on nyt lisätty uudistuneen Rouge Dior -huulipunan hylsyyn.

Tuotenosto:

DIOR Rouge Dior Lipstick huulipuna 3,5g–48831541

DIOR Rouge Dior Refillable Lipstick huulipuna 3,5 g–48831523
Sävyvalikoima on nyt saatavana legendaarisen eloisana satiini- ja runsaspigmenttisenä mattakoostumuksena. Valikoimassa on kaksi uutta koostumusta: erittäin mattasamettinen ”velvet”, joka tarjoaa pitkäkestoista mukavuutta, sekä kirkas, rohkea ”metallic”. Jokaisessa huulipunassa on erityinen, alun perin Diorin kankaista innoituksensa saanut tekstuuri.

999 Velvet: ajaton ja aistikas karmiininpuna, joka saa nimensä Christian Diorin julkaisemasta kahdesta ensimmäisestä huulipunasta, 9 ja 99. Nyt saatavana neljällä Rouge Dior -koostumuksella.

100 Nude Look: uusi tulkinta vuoden 1947 greige-lookista, jonka Christian Dior loi harmaan ja beigen täydellisen yhdistelmän pohjalta. Sitä pidetään täydellisenä uutena modernina nude-sävynä, joka korostaa huulia hienovaraisesti.

080 Red Smile: näyttävä, intensiivisen hehkuva puna, yksi ensimmäisistä Diorin vuonna 1950 kehittämistä huulipunista, joka valaisee hymyn.

525 Chérie: ruusupuun sävyinen nude, jonka nimi muistuttaa mieliin Christian Diorin rakkauden naisiin ja muusiinsa. 


Dior esittelee nyt myös uuden Rouge Dior Satin Balmin, Rouge Dior Couture -sarjan ensimmäisen huulibalsamin, jonka läpikuultava, universaali koostumus täydentää Rouge Diorin legendaarisen huulipunavalikoiman 35 värisävyä.

Kosteutetut, ravitut, pehmeät ja sileät huulet saavuttavat päivä päivältä luonnollisen kauneutensa 95 prosenttia luonnollisista ainesosista peräisin olevan koostumuksensa ansiosta. Muut ainesosat auttavat säilyttämään koostumuksen ja ylläpitämään sen aistinvaraiset ominaisuudet. Tämä läpikuultava huulibalsami on saatavana 000 Diornatural -yleissävynä ja se sopii kaikille, jotka haluavat säilyttää huulensa hyvin kosteutettuina.

Yksi balsami, kaksi käyttötapaa: Rouge Dior Satin Balm -balsamia voi käyttää yksinään niin usein kuin on tarpeen rauhoittamaan ja kosteuttamaan huulten ihoa ja ehkäisemään niiden kuivumista.

Osta Diorin huulipunia > 

Osta Diorin tuotteita >