Uudet Muumit nyt myös mukeissa

Uuden 3D-animaatiosarjan Muumi-hahmot ihastuttavat sekä isoja että pieniä katsojia televisiossa. Nyt Arabia on tuonut sarjan satumaisen kuvituksen myös uusiin Muumi-mukeihin, joissa Muumipeikko seikkailee TV:stä tutuissa kohtauksissa. 

Ihastuttavat Arabia Moominvalley -sarjan mukit ovat nyt saatavilla Sokoksista!

Uudet muumi-mukit Sokokselta


Muumi-tarinoita uudenlaiselle sukupolvelle 

Gutsy Animationsin tuottamat Muumi-animaatiot vievät Tove Janssonin taiteellista työtä ajassa eteenpäin, kun 3D-formaatti ja Muumi-tarinat yhdistyvät. Animaatiosarjan ensimmäisen kauden neljä konseptikuvitusta toistetaan nyt sellaisenaan Arabian astioissa ja niissä seikkailee tuttuun tapaan Muumipeikko. Ensimmäisiin Moominvalley-mukeihin on valittu kuvitukseksi Viimeinen lohikäärme, Kultainen häntä, Yksin kotona sekä Taikatalvi.


Muumi mukit Sokokselta: Viimeinen lohikäärme, Kultainen häntä, Yksin kotona ja Taikatalvi

3D-animaatiot perustuvat Tove ja Lars Janssonin originaalikuvituksiin ja ovat uskollisia alkuperäisille tarinoille. Osoituksena tästä animaatioissa nähdään Janssonille ominaista valojen ja varjojen käyttöä, joiden avulla luodaan taitavasti seikkailun tuntua Muumilaaksoon ja sen lähiympäristöön. Uusi kerronnan muoto, 3D-formaatti, nostaa tarinat uudelle tasolle ja tuo Muumi-hahmoihin ennennäkemättömän ulottuvuuden.


Muumimuki kesälahjaksi

Animaatioiden ja siten myös Arabian kuvitusten päätähtenä nähdään Muumipeikko, joka on utelias ja kiinnostuu aivan kaikesta. Hän seuraa outoja jälkiä synkässä metsässä ja kohtaa Mörön sekä kummastelee lumen peittoon kadonnutta Muumilaaksoa. Muumipeikon uteliaisuus johdattaa seikkailuihin, joissa koetaan ystävyyttä, rohkeutta ja suvaitsevaisuutta.

Arabia Moominvalley -sarja on saatavilla 14.6.–31.12.2019, ja mukit on varustettu erityisellä pohjaleimalla.


Tuotenosto:

Arabia Muumi muki 0,3L Kultainen häntä–36985617

Arabia Muumi Yksin kotona muki 0,3 l–36985618

Arabia Muumi Taikatalvi muki 0,3 l–36985619

Arabia Muumi muki 0,3L Viimeinen lohikäärme–36985620


Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä