Uudet Lumene-tehohoidot ihon eri tarpeisiin

Uudet Lumene-tehohoidot ihon eri tarpeisiin 

Ihon tarpeet vaihtelevat ihotyypin ja vuodenajan mukaan, ja ihonhoidon tulisi mukautua näihin tarpeisiin. Lumenen uusista tehohoidoista löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon – tarvitsipa ihosi kosteutusta, tasapainoa tai kirkastusta. Lumenen rakastettu VALO Ravitseva vitamiini-tehohoito on saanut rinnalleen kaksi uutuutta: LÄHDE Kosteuttava prebiootti-tehohoito sekä TYYNI Rauhoittava & Tasapainottava hamppu-tehohoito. 

Kaksiosaiset tehohoidot sopivat erilaisille ihotyypeille ja ne sisältävät kallisarvoisia pohjoisen luonnon tehoaineita. LÄHDE Kosteuttava prebiootti-tehohoito sopii parhaiten kuivalle ja pintakuivalle iholle, TYYNI Rauhoittava & Tasapainottava hamppu-tehohoito rasvoittuvalle, sekaiholle sekä epäpuhtauksiin taipuvalle iholle ja VALO Ravitseva vitamiini-tehohoito kirkastusta kaipaavalle normaalille ja kuivalle iholle. 

Kaikki tehohoidot soveltuvat käytettäviksi sekä aamulla että illalla. Ravista tehohoitoa ja levitä puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle. Jatka sen jälkeen normaalia ihonhoitorutiiniasi. Kaikki tehohoidot ovat vegaanisia ja ne on kehitetty ja valmistettu Espoossa. 

Osta Lumene-tuotteita >

 

Tutustu ja ihastu Lumenen tehohoitoihin 

Tutustu näihin herkullisiin uutuuksiin tarkemmin ja poimi ihollesi sopivin vaihtoehto. 

LÄHDE – Nordic Hydra Kosteuttava prebiootti-tehohoito 

Palauttaa ihon kosteuden ja täyteläisyyden säilyttämällä optimaalisen kosteustasapainon ja estämällä ihoa kuivumasta. Kosteuttaa ihoa välittömästi ja pitkäkestoisesti, jopa 24 tunnin ajan sekä suojaa ihoa. Tehohoito sisältää täysin uutta innovatiivista raaka-ainetta, prebioottista suomalaista kauraksylitolia. Yhdessä kauraksylitolin kanssa kosteuttava 

pohjoinen mustikan siemenöljy, luomukoivunmahla ja puhdas pohjoinen lähdevesi auttavat säilyttämään ihon kosteustasapainon. Jatkuvassa käytössä tehohoito parantaa ihon kosteustasoa ja sen luonnollista suojaa. 

TYYNI – Nordic Clear Rauhoittava & Tasapainottava hamppu-tehohoito 

Rauhoittaa rasittuneen ihon epämukavaa tunnetta ja häivyttää punoitusta jättäen iholle kosteutetun ja tasapainoisen tunteen. Se sopii erinomaisesti rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle, sillä vaikka se sisältää öljyä, niin se ei tuki ihohuokosia. Tuote sisältää ihoa rauhoittavaa pohjoista luomuhampunsiemenuöljyä, jossa on runsaasti iholle tärkeitä rasvahappoja. Pohjoinen mesiangervo puolestaan tasapainottaa ihoa. Tehohoito rauhoittaa ihoa ja saa sen näyttämään hyvinvoivalta. 

VALO – Nordic Ravitseva vitamiini-tehohoito 

Jo Lumenen kestosuosikiksi muodostunut VALO Ravitseva vitamiini-tehohoito ravitsee, kosteuttaa ja kirkastaa ihoa jättäen sen pehmeäksi ja säteilevän elinvoimaiseksi. Heleyttävä tehohoito sisältää kallisarvoisia pohjoisen marjoja: lakkaa, karpaloa ja puolukkaa. Marjoissa on runsaasti C-, B3-, B5- ja E-vitamiineja, A-vitamiinin esiastetta, antioksidantteja sekä tärkeitä omega-rasvahappoja. Tehoaineet auttavat elvyttämään ja tasoittamaan kuivintakin ihoa sekä palauttamaan sen nuorekkaan hehkun. 

Tuotenosto:

Lumene VALO Ravitseva vitamiini-tehohoito 30ml–43067005

 

 

Osta Lumene-ihonhoitotuotteita > 

 

Sivun alkuun