Palauta vanhat keitto- tai paistoastiasi Sokoksen Fiskarsin kierrätyspisteisiin.

Fiskars – vaikuta ja kierrätä 

Kohti kestävämpää tulevaisuutta – kierrätä vanhat keitto- ja paistoastiasi ja hanki kestävällä tavalla valmistettuja keittiövälineitä tilalle! 

Tiesitkö, että Fiskarsin Sorsakosken tehtaalla valmistettujen keitto- ja paistoastioiden materiaaleista vähintään 70 prosenttia on kierrätettyjä. Nyt voit olla mukana rakentamassa kestävämpää tulevaisuutta. Voit palauttaa vanhat keitto- tai paistoastiasi Sokos-tavarataloissa sijaitseviin Fiskarsin kierrätyspisteisiin 1.–31.8. 

Valikoimastamme löydät vanhojen tilalle tuliteriä ja ympäristöystävällisesti valmistettuja keittiövälineitä. Tutustu Fiskars All Steel pure -paistoastioihin! 

Uudet Fiskars All Steel pure -paistoastiat nyt Sokokselta

Luonnolliset muodot, luonnolliset materiaalit. Ainutlaatuinen Fiskars All Steel pure -tuotevalikoima on uusi ympäristöystävällinen paistoastiasarja, jonka tuotteet on valmistettu kestävällä tavalla puhtaimmasta, korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Tutustu nyt sarjan tuotteisiin sekä lue vinkit teräksisten paistoastioiden oikeaoppiseen puhdistamiseen.

Osta Fiskarsin keitto- ja paistoastioita > 

 

Osta Fiskars All Steel pure -paistosarjan tuotteita Sokokselta sekä verkkokaupasta sokos.fi.

 

Pinnoittamattomissa All Steel pure -tuotteissa yhdistyvät vastuullisuus, laadukkuus sekä erinomainen suorituskyky. Pannujen paistopinnassa on ainutlaatuinen muotoilu, joka on luotu korkean lämpötilan ruskistamiseen ja paistamiseen. 

Sarjan tuotteet, All Steel pure -wokkipannu 28 cm, -paistinpannu 28 cm sekä -paistinpannu 24 cm, on valmistettu kestävällä tavalla puhtaimmasta, korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Paistoastiat tarjoavat vertaansa vailla olevaa toiminnallisuutta kaikkeen kokkaamiseen ainutlaatuisella tavalla muotoillulla, pinnoittamattomalla paistopinnalla, joka on luotu korkean lämpötilan ruskistamiseen ja paistamiseen.

Tuotenosto:

Fiskars All Steel Pure paistinpannu 24cm–48794043

Fiskars All Steel Pure wokkipannu 28cm–48794138

Fiskars All Steel Pure paistinpannu 28cm–49624503

 

Käytännössä tuhoutumattoman pannujen 18/10 ruostumattomasta teräksestä valmistetun rungon ja 90 prosenttia kädensijan materiaaleista on kierrätettyjä. Pannujen kolmikerrosrakenne on optimoitu tehokkaaseen ja tasaiseen lämmönjakoon. Tuotteet sopivat kaikille liesille, ovat konepesun ja uuninkestäviä 270-asteeseen saakka ja niillä on 25 vuoden takuu. 

Osta Fiskarsia > 

 

Tutustu uuteen Fiskars All Steel pure -paistosarjaan ja osta sarjan tuotteita Sokokselta.

 

Näin puhdistat ruostumatonta terästä olevan paistoastian käsin

Ruostumaton teräs kestää konepesua. Paistoastian käsinpesu on kuitenkin turvallisempi puhdistustapa, sillä se lisää paistoastian käyttöikää. Fiskars on laatinut ohjeet, kuinka peset ruostumattomasta teräksestä valmistetun paistoastian käsin oikeaoppisesti.

- Pese teräspannu ennen jokaista käyttöä kuumalla vedellä ja tiskiharjalla.

- Anna pannun jäähtyä aina ennen tiskaamista – myös ennen konepesua.

- Puhdista teräspannu käytön jälkeen sisä- ja ulkopuolelta kuumalla vedellä ja tiskiaineella.

- Jos pohjaan on palanut ruokaa, on se helppo poistaa teräsharjalla tai puhdistuskivellä. Voit myös jättää teräspannun lämpimään saippuaveteen 15–20 minuutiksi ja sen jälkeen tiskata pannun käsin.

- Erityisesti vähärasvaiset ja valkuaispitoiset ruuat tarttuvat teräspannuun helposti. Jos näin on käynyt, täytä pannu vedellä ja lisää veteen puoli teelusikallista ruokasoodaa. Nosta pannu hetkeksi lämpimälle liedelle ja anna seoksen vaikuttaa. Pese lopuksi pannu käsin tai vaihtoehtoisesti laita pesukoneeseen.

 

Osta paistinpannuja ja patoja > 

Osta tarpeita keittiöön >