Isadora-meikeillä upea look

Upea look koko päivän IsaDora-meikeillä

Oli tyylisi millainen vain, IsaDoran tuotteilla saat luotua meikin, joka korostaa parhaita puoliasi. Luonnollisen huoliteltu look sopii kaikille ja joka tilanteeseen, ja sen tekemiseen tarvitset vain muutaman avaintuotteen. Jos haluat lisätä illalla tyyliin ripauksen glamouria, on meikki helppo päivittää juhlavammaksi kirkkaalla huulipunalla. Koko päivän kestävä meikki syntyy keskittymällä huolelliseen pohjustukseen ja käyttämällä pitkäkestoisia tuotteita.


Natural But Chic

Heleän luonnollinen meikki syntyy keskittymällä kuulaaseen meikkipohjaan, luonnollisiin kulmiin ja mehukkaisiin huuliin.

1. Lisää hehkua tuovaa Face Primer Glowing SPF30 -meikinpohjustajaa koko kasvoille. Jätä meikkivoide väliin ja piilota ihon pienet virheet superpigmenttisellä Camouflage Concealer -peiteaineella raikkaamman lopputuloksen aikaansaamiseksi.

2. Lisää poskipäille voidemaista Blush Stick ’n Brush -poskipunaa suoraan puikosta ja häivytä sävyä taputtelemalla kevyesti sormin. Viimeistele pohjameikki sipaisemalla kasvojen keskiosaan kevyt huntu erittäin hienojakoista ja huomaamatonta Loose Setting Powder Translucent -irtopuuteria.


Isadora Loose setting powder -irtopuuteri

3. Piirrä kulmakarvojen sekaan ohuita viivoja ja täytä aukkokohdat Brow Powder Pen -kulmakynällä. Pehmennä lopputulosta vielä kynän toisesta päästä löytyvällä pyöröharjalla. Voit käyttää puuterimaista kulmakynää myös silmien kevyeen ja luonnolliseen rajaukseen. 

4. Viimeistele kevyen huoliteltu look lisäämällä huulille hoitavaa Glossy Lip Treat -huulikiiltoa.


Isadoran Glossy Lip Treat huulikiillolla huoliteltu look


After Work Glam

Meikin näyttäminen huolitellulta aamusta iltaan tuottaa usein haasteita. Nopeaan freesaukseen tarvitset vain kolme avaintuotetta, joilla palautat hehkun kasvoille työpäivän jälkeen tai päivität arkimeikin juhlavammaksi hetkessä.

1. Pitkäkestoisessa meikissä hyvä pohjustus on tärkeintä. Face Primer Under Cover Blurring häivyttää ihohuokosia ja pieniä juonteita, ehkäisee kasvojen kiiltelyä päivän aikana sekä jättää tasaisen pohjan meikille. 

2. Nopein tapa tehdä meikistä hetkessä juhlavampi on sipaista huulille näyttävän sävyistä Perfect Moisture Lipstick tai Perfect Matt Lipstick -huulipunaa. Klassinen punainen on aina varma valinta, joka sopii kaikille!

3. Monikäyttöisen Face Sculptor -paletin avulla saat kohennettua kasvomeikin hetkessä. Levitä paletin aurinkopuuterisävyä kasvojen reunoille ja poskiluun alle tuomaan lämpöä ja muotoilemaan kasvoja kapeammiksi. Lisää poskipunaa poskipäille ja häivytä kevyesti kohti korvia. Viimeistele meikki levittämällä korostussävyä poskipäiden korkeimpiin kohtiin, ohimoille, amorinkaarelle ja kulmaluille. Voit myös sipaista korostussävyä silmien sisänurkkiin tuomaan katseeseen valoa.

4. Face Mist -meikinkiinnityssuihke sopii sekä meikin viimeistelyyn että raikastamiseen pitkin päivää. Kosteuttava suihke kiinnittää meikin ja sulauttaa puuterimaiset tuotteet kauniisti yhteen. Suihkauta tuotetta parin painalluksen verran kasvoille valmiin meikin päälle n. 30 cm:n etäisyydeltä.  


Isadora active ripsiväri


Vinkki! Pitkäkestoiset meikkituotteet vähentävät meikin korjailun tarvetta päivän mittaa. Active All Day Wear Make-up sekä uusi Active All Day Wear Mascara ovat aktiiviseen elämäntyyliin ja urheiluun suunniteltuja tuotteita, jotka kestävät kauniina aamusta iltaan. Molemmat ovat hikoilun- ja kosteudenkestäviä.


Tuotenosto:

IsaDora 30 ml Face Primer 36 Glowing SPF 30 meikinpohjustaja–39367028

IsaDora 7 ml Camouflage Concealer peiteaine–39367031

IsaDora Blush Stick n Brush poskipunapuikko 8 g–31500508

IsaDora 7 g Loose Setting Powder irtopuuteri–39367030

IsaDora 1,1 g Brow Powder Pen 03 Dark Brown kulmakynä–37485012

IsaDora 13 ml Glossy Lip Treat 54 Ginger Glaze huulikiilto–38658502

IsaDora 30 ml Face Primer 30 Under Cover Blurring meikinpohjustaja–39367029

IsaDora 2,5 g Perfect Moisture Lipstick minisize 208 Vintage Peach minihuulipuna–37522032

IsaDora Perfect Matt Lipstick huulipuna 4,5g–26683511

IsaDora Face Sculptor poskipuna 18 g–4168511

IsaDora 100ml Face Mist meikinkiinnityssuihke–22783516

IsaDora Active All Day Wear Make-up meikkivoide 35 ml–32248009Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä