Naisten muotia töihin paluuseen – hae näistä inspiraatiota!

Toivota tervetulleeksi alkava elokuu ja tee siitä juuri sellainen kuin itse haluat. Älä sure mennyttä kesälomaa, vaan iloitse siitä. Tee lomamuistoista oma voimapaikkasi, johon voit palata mielessäsi pitkin syksyä. Jos tiedossa on rankka paluu arkeen ja työntäyteinen syksy, tee laskusta mahdollisimman pehmeä ja hae motivaatiota päiviin panostamalla itseesi.

"Tukka hyvin, kaikki hyvin" ei ehkä ihan täysin pidä paikkaansa – mutta uusi, hyvännäköinen vaate tai freesi hiustyyli voi todellakin tuoda kaivattua lisäboostia mielialaan. Kun henkinen olotila on itsevarma ja hyvä, sitä on valmiimpi vastaanottamaan töiden ja arjen mukana tulevat haasteet.

Tule hakemaan piristystä arkeen ja muotia ihan oikeaan elämään myymälästä tai verkkokaupasta! Sokokselta löytyy kiehtovia ja inspiroivia paitoja ja neuleita moneen tyyliin. Mukana on tuttuja suosikkimerkkejä, mutta valikoimaa on laajennettu myös uusilla tunnetuilla brändeillä.

pieces makia paitapusero  

PIECES Pusero. Myös mustavalkoinen. 34,99 NOISY MAY Farkut 39,99 MAKIA Paitapusero 89,–


Kauluspaidan uudet tyylit

Jos kesälomalla tuli viihdyttyä enemmän verkkareissa ja tuulitakissa, selkeä muodonmuutos back to business -tyyliin voi tuntua erityisen virkistävältä. Siistin toimistolookin ei tarvitse olla tylsä tai vanhanaikainen, vaan kokeile rohkeasti pirteitä värejä tai kiinnostavia leikkauksia. 

Hienostuneesta kauluspuserosta saa helposti rennomman, kun yhdistää sen lahkeesta käärittyihin farkkuihin ja trendikkäisiin tennareihin. Tyylissä on vielä häivähdys kesäistä huolettomuutta, mikä helpottaa ehkä pitämään myös leppoisasta lomafiilikseestä kiinni töihin palatessa. Jos tykkäät selkeälinjaisesta ja hyvin klassisesta kauluspaitatyylistä, mutta kaipaat siihen modernimpaa otetta, silloin ihastut varmasti kotimaisen Makian https://www.sokos.fi/fi/sokos/tuotemerkki/makia/naiset-paidat-ja-puserot mallistoon.  

Tuotenosto:

Makia Office paita–32388547

Makia Office paita–32388548

Makia Nominal paitapusero–32388550

 

 

Filippa k mohairneule yas neule 

FILIPPA K Mohairneule. Myös punainen. 195,– MAC Ruutuhousut 149,95 Y.A.S. Neule. Myös harmaa. 39,99 Y.A.S. Paitapusero 39,99 Y.A.S. Nahkahousut 289,99


Hempeän herkulliset neuleet

Syksyn hiipiessä kuvaan tuoden mukanaan viileämpiä ilmoja on aika tuoda pukeutumiseen takaisin neuleet ja muut lämpimämmät vaatteet. Neuleissa nähdään herkullisia pastellisävyjä, jotka tuovat asuun pehmeyttä ja romantiikkaa. Hauskan ja rennon toimistotyylin saat yhdistämällä neuleen college-tyylisiin housuihin ja tennareihin. Myös nahkahousut on erittäin toimiva vastapaino herkälle neuleelle.

saki nahkatakki calvin klein paita superdry huppari 

SAKI Nahkatakki 229,– CALVIN KLEIN JEANS Logo-paita 39,90 LEVI’S High Rise Skinny -farkut 100,– SUPERDRY Huppari 79,99


Rennolla otteella

Sokokselta löytyy myös trendikkäitä merkkejä, joiden mallistot uppoavat rennompaan tyyliin. Hanki syksyä varten esimerkiksi uusi tuliterä huppari tämän vuoden ykkösvärissä, keltaisena. Superdry'n laadukkaat vaatteet edustavat kasuaalimpaa streetwearia, mutta toimivat hyvin myös työpukeutumisessa. Superdry on saatavana Sokoksista lukuun ottamatta Sokos Helsinkiä ja Kaarta.

Perinteinen nahkatakki on myös tänä syksynä varma valinta. Hae asukokonaisuuteen keveyttä ja raikkautta kokeilemalla mustan sijaan vaaleampaa beigen sävyä. Nahkatakin voi yhdistää niin romanttiseen mekkoon kuin yksinkertaiseen farkut ja t-paita -lookiin.

 

Tuotenosto:

Saki Sarah nahkatakki–36538593

Calvin Klein Jeans Logo t-paita–37344608

Levis 720 High Rise Super Skinny farkut–34828588

Superdry Vintage Logo Pop huppari–36290545

 

Osta naisten paitoja ja puseroita >

Osta naisten neuleita >

 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä