Tuunaa puurosi

Alkuvuodesta on hyvä heittää hyvästit jouluähkylle. Onko tavoitteenasi uusi liikunnallisempi elämä, parempi vointi vai bikiniprojekti kesään 2019? Muutoksen tarvittavia maistuvia eväitä saat Sokoksista ja Emotioneista!
Aamupuuro on mainio tapa aloittaa energinen päivä. Jos peruspuuro kyllästyttää, tuunaa siitä mieleisesi. Sekoita mukaan marjoja ja hedelmiä tuoreina tai kuivattuina, pähkinöitä, raastettuja juureksia ja erilaisia mausteita. Kokeile esimerkiksi Foodin-tuoteperheen kuivattuja karpaloita, jotka on makeutettu luomuomenamehulla tai luomulaatuisia Cocovi-inkamarjoja. Ne sisältävät tärkeitä vitamiineja ja kivennäisiä ja niiden sisältämä kuitu hellii vatsaa ja tekee kylläisen olon.
Jos treenaat paljon, voit lisätä puuroon myös proteiinia rahkan tai kananmunanvalkuaisten muodossa tai käyttää proteiinijauhetta. Voimaruoka 360 -sarjan marja-, hedelmä- ja pähkinämaustetut proteiinijauheet tekevät puurosta, jogurtista tai smoothiesta oikean ravintopommin. Niiden avulla saat treeniin energiaa ja treenin jälkeen ne auttavat lihaksia palautumaan ja kehittymään.  

Osta Voimaruoka 360 -tuotteita >

Osta Foodin-tuotteita >

Osta Cocovi-tuotteita >


Kilot kuriin

Niukkaenergiset ateriankorvikkeet ja ateriapatukat auttavat painonhallinnan kanssa kamppailevia. Voit korvata niillä osan aterioista. Varaa ateriapatukka välipalaksi käsilaukkuun ja torppaa sillä epäterveelliset mieliteot.

Terveystuotteilla voi myös tukea painonpudotusta ja painon pysymistä tavoitetasolla. Super Saltbalans -kaliumsitraatti-magnesiumvalmisteella voit poistaa elimistöstäsi turvotusta ja ylimääräisiä nesteitä ja saada painonpudotuksen mukavaan alkuun. CLA-valmisteita, kuten Figurel CLA 80 + kromi, voi käyttää rasvanpolton tukena. Kromi auttaa verensokeritasoa pysymään normaalina ja vähentämään siten nälän tunnetta ja makeannälkää.
Nyt talvella omasta hyvinvoinnista, terveydestä ja jaksamisesta huolehtiminen on ensisijaista. Paras vitamiinien ja hivenaineiden lähde on monipuolinen ja terveellinen ruokavalio. Jos kuitenkin arjen kiireen keskellä ruokavalio uhkaa jäädä yksipuoliseksi, voi hyvä vitamiinilisä tulla tarpeen.

Syksyn saapuessa D-vitamiini on jokaiselle hyvinvointiaan arvostavalle elintärkeä. Samoin painonhallinnassa tärkeä on magnesium, joka vaikuttaa uneen ja ehkäisee makeanhimoa. B-vitamiini puolestaan auttaa jaksamaan ja edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. 


Kysy neuvoa terveystuotteiden asiantuntijoilta myymälässä. He auttavat löytämään juuri ne tuotteet, jotka tukevat sinun tarpeitasi. Tsemppiä projektiin – onnistut kyllä!

Osta painonhallinnan terveystuotteita >

Osta vitamiineja ja antioksidantteja >

Katso kaikki terveystuotteet >


Tuotenosto:

Cocovi 200g Inka-marjat luomu–6983005

Foodin Kuivattu karpalo, luomu 200g–33427001

Voimaruoka 360 300g Kaura Pro Mustikka Proteiinivälipalajauhe–34990506

Voimaruoka 908g 360 suklaa superfood-sekoitus–8403507

Figurel CLA 80 + kromi 150 kaps CLA-kromikapseli–182448

SaltBalans 100tabl Super, kivennäisaine-yrttiuutetabletti–9707001


Tuotenosto:

BIOTEEKIN Super Magnesium 100 tabl.–23563003

Bioteekin Super B-vitamiinivalmiste 60 kaps.–2187005

Bioteekin Super D-vitamiinivalmiste 100 kaps.–5938003

Nutrilett 330 ml Mochaccino 30 % vähemmän sokeria Smoothie ateriankorvike–2823004

Nutrilett 4x56g Lemon cheesecake ateriankorvikepatukka–23346501


Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä