Estee Lauder Advanced Night Repair -seerumi

Viikon huippuetuna uudistettu Estée Lauder Advanced Night Repair -seerumiklassikko

Jo klassikkomaineen ansainneen Estée Lauderin Advanced Night Repair -seerumin uudistettu koostumus ja pakkaus on yksi syksyn mielenkiintoisimmista kauneusuutisista. Uudistunut seerumi korjaa edelleen ihoasi öisin ja vahvistaa sitä päivisin, mutta teho on entistäkin parempi. Seerumin pakkaus on myös vaihtunut ekologisempaan lasipulloon.

Advanced Night Repair -seerumin patentoitu ChronoluxTM Power Signal -teknologia korjaa tehokkaasti ihon päivän aikana kokemia vaurioita ja tukee ihon luonnollista kollageenin tuotantoa. Seerumi myös sisältää runsaasti hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ihoa jopa 72 tunnin ajan. Advanced Nigt Repair -seerumi sopii käytettäväksi aamuin illoin, iästä ja ihotyypistä riippumatta. Uudistetun koostumuksen avulla ihosta tulee entistäkin kiinteämpi sekä heleämpi ja ihohuokosista huomattavasti pienemmät.

Mikäli et ole vielä itse päässyt todistamaan Advanced Night Repair -seerumiklassikon tehoa, meillä on sinulle hyviä uutisia! Kutsu kauneuteen -viikon huippuetuna Advanced Night Repair -seerumin 20 ml:n tutustumiskoko kampanjahintaan 39,90 (norm. 49,–). Ihonhoitorutiini suositellaan täydentämään myös Estée Lauder -päivä- ja yövoiteella, jotta saat täyden hyödyn irti Advanced Night Repair -seerumista.     


Osta Estée Lauder Advanced Night Repair -seerumi Sokokselta

 

Täydellinen ihonhoitorutiini Estée Lauder -tuotteilla

Täydennä ihonhoitorutiinisi laadukkailla päivä- ja yövoiteella. Estée Lauder Revitalizing Supreme + Global Anti-Aging Cell Power Crème -päivävoiteella vangitset ihosi nuoruuden: se vähentää merkittävästi ikääntymisen merkkejä, ihon sameutta, juonteita sekä ihon veltostumista. Silkkimäinen koostumus ravitsee syvältä ja tuntuu hyvältä myös meikin alla tarjoten tehokasta kosteutusta koko päiväksi.

Levitä aamulla ihon puhdistuksen jälkeen kasvoille Estée Lauder Advanced Night Repair -seerumia ja anna imeytyä hetken. Seerumin jälkeen on päivävoiteen vuoro. Päivän aikana oikeanlaiset tuotteet auttavat tehokkaasti taistelussa ympäristön haittatekijöitä, kuten saasteita ja UV-säteilyä, vastaan.


Tuotenosto:

Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Creme kosteusvoide 30 ml–20994033 


Ihon kosteuttaminen on tärkeää myös iltaisin kasvojen puhdistuksen jälkeen. Ihon oma, luonnollinen korjausprosessi käynnistyy öisin, mitä voi tehostaa oikeanlaisilla tuotteilla.

Levitä puhdistuksen jälkeen ihollesi Advanced Night Repair -seerumi ja sen jälkeen yövoide. Estée Lauder Revitalizing Supreme + Night Intensive Restoratvie Crème -yövoide uudistaa ja pehmentää ihoa. Moringa-uute tehostaa ja vahvistaa ihon luonnollista uudistumista yön aikana, ja tupla-annos hyaluronihappoa kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti.


Tuotenosto:

Estée Lauder Revitalizing Supreme + Night Intensive Restoratvie Créme yövoide 50ml–37791013 


Saat myös Revitalizing Supreme -päivä- ja yövoiteen Kutsu kauneuteen -viikon huippuetuhintaan! 30 ml:n päivävoide hintaan 59,– (norm. 74,–) ja yövoiteen hintaan 74,–. 

Estée Lauder -huippuedut voimassa Kutsu kauneuteen -tapahtuman ajan 31.8.–6.9.

Osta Estée Lauder -tuotteita >


Löydä muita viikon huippuetuja Estée Lauderilta! Edut voimassa Kutsu kauneuteen -tapahtuman ajan 31.8.–6.9.


Katso kaikki Estée Lauderin Kutsu kauneuteen -tuotteet >>Tuotenosto:

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup SPF10 meikkivoide 30ml–507026

Estée Lauder DayWear Multi-Protection Anti-Oxidant Sheer Tint Release Moisturiser SPF 15 sävyttävä päivävoide 50ml–325012

Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex Synchronized Recovery silmänympärysvoide 15 ml–31619507

Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex seerumi 20ml–45274503

Estée Lauder Double Wear Zero-Smudge Lengthening Mascara ripsiväri 6 ml–220516

Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Creme kosteusvoide 30 ml–20994033


 

Sivun alkuun