Lancôme-tuotteet Sokokselta

Ihastu Lancôme-tuotteisiin

Se, mikä tekee meidät onnelliseksi, on henkilökohtaista, mutta on varmaa, onnellisuus pysyy aina muodissa. Onnellisuuden lähettiläänä Lancôme haluaa kannustaa kaikkia levittämään lisää onnellisuutta ympärilleen.

Lancôme Rénergie -tuotteet Sokokselta


Rénergie, naisten luottotuote jo yli 25 vuoden ajan

Rénergie on Lancômen kiinteyttävä hoitovoidelinja, joka on yksi maailman luotetuimmista hoitovoiteista ikääntymisen merkkejä vastaan. Se on lunastanut lupaustaan jo yli 25 vuoden ajan!  Rénergien kattavasta valikoimasta löytyy vaihtoehto vaativimmallekin kuluttajalle. 

Rénergie-päivävoiteet ja -silmänympärysvoiteet on kehitetty auttamaan naisia palauttamaan iholle kiinteyttä, tasoittamaan ihonväriä ja herättämään uudelleen ihon ruusuinen hehku. 


Rénergie Multi-Lift Ultra

Rénergie Multi-Lift Ultra -ihonhoitolinja sisältää tuotteita, jotka kiinteyttävät, silottavat ja tasoittavat ihon sävyä. 

Rénergie Multi-Lift Ultra Cream -ihonhoitopakkauksen päätuotteena on monivaikutteinen päivävoide kaikille ihotyypeille. Se kiinteyttää, silottaa ja tasoittaa ihon sävyä. Tuote sopii kaikille naisille, jotka haluavat tehokkaasti kiinteyttää ja silottaa ihoa sekä tasoittaa ihon värisävyä. Ihonhoitopakkaus sisältää Rénergie Multi-Lift Ultra -päivävoiteet 50 ml ja 15 ml, Rénergie Multi-Lift Nuit -yövoiteen 15 ml, Rénergie Multi-Lift Eye -silmänympärysvoiteen 5 ml ja Advanced Génifique -seerumin 10 ml.


Tuotenosto:

Lancôme Rénergie Multi-Lift Ultra -päivävoidepakkaus 50 ml–48637011

 

Rénergie Nuit Multi-Lift -yövoide on kiinteyttävä yövoide kaikille ihotyypeille. Kevyen tuntuinen, kuitenkin tehokkaasti ravitseva yövoide huolehtii ihostasi samalla kun itse lepäät. Neljän viikon käytön jälkeen iho tuntuu selvästi kiinteämmältä ja näyttää sileämmältä.


Tuotenosto:

Lancôme Rénergie Multi-Lift Nuit yövoide 50 ml–1157015Uusi Rénergie Yeux Multi-Lift Ultra on monivaikutteinen silmänympärysvoide (15 ml), joka kiinteyttää ihoa sekä häivyttää silmänalusten tummuutta. 


Tuotenosto:

Lancôme Rénergie Multi-Lift Ultra Eye Cream silmänympärysvoide 15 ml–45012507Rénergie Multi-Glow

Rénergie Multi-Glow -ihonhoitolinja sisältää tuotteita ikääntymisen merkkejä vastaan. Linjan tuotteet ravitsevat ja heleyttävät ihoa ja ne on suunniteltu erityisesti yli 60-vuotiaille naisille.

Rénergie Nuit Multi-Glow -yövoide on hoitavampi kuin päivävoide, jotta iho palautuisi yön aikana ja olisi aamulla jälleen tasapainoinen, elpynyt ja elinvoimainen.

Tuotenosto:

Lancôme Rénergie Multi-Glow Night Cream yövoide 50 ml–42960505Rénergie Yeux Multi-Glow -silmänympärysvoide on kehitetty käytettäväksi aamuin ja illoin. Se kirkastaa ja raikastaa silmänympärysseutua sekä tasoittaa ihonväriä.


Tuotenosto:

Lancôme Rénergie Multi-Glow Eye silmänympärysvoide15 ml–35737010Rénergie Multi-Glow Crème -pakkaus sisältää heleyttävän ja luonnollista hehkua tuovan Rénergie Multi-Glow -päivävoiteen 50 ml normaali- ja sekaiholle, ihon nuorekkuutta aktivoivan Advanced Génifique -seerumin 7 ml ja Galatée Confort -puhdistusemulsion 50 ml kuivalle iholle.


Tuotenosto:

Rénergie Multi Glow -ihonhoitopakkaus–49194001


Teint Idole Ultra Wear -meikkivoiteet

Teint Idole Ultra Wear ja Teint Idole Ultra Wear Nude -meikkivoiteiden avulla luot kauniin, mattapintaisen meikkipohjan.

Lancômen ikoninen Teint Idole Ultra Wear -meikkivoide 30 ml peittää ihon virheet ja tekee ihosta mattapintaisen antaen pitkäkestoisen, kuvauksellisen täydellisen lopputuloksen. Voit kerrostaa meikkivoidetta entistä peittävämmän lopputuloksen saamiseksi. Jos sen sijaan haluat kevyemmän lopputuloksen, levitä meikkivoide kostealla meikkisienellä. Suojakerroin 15. 

Tuotenosto:

Lancôme Teint Idole Ultra Wear meikkivoide 30 ml–20540529Suositun Teint Idole Ultra Wear -meikkivoiteen rinnalle lanseerattu kevyempi koostumus. Teint Idole Ultra Wear Nude -meikkivoiteella (40 ml) luot luonnollisen mattapintaisen meikkaustuloksen. Pitkäkestoinen meikkivoide ei ole koskaan tuntunut näin kevyeltä. Suojakerroin 19. 


Tuotenosto:

Lancôme Teint Idole Ultra Wear Nude meikkivoide 40 ml–35737016
Tuoksut

La vie est belle EdP -tuoksu (30 ml) on elegantti yhdistelmä iiriksenkukkaa, jasmiinia, patsulia, appelsiininkukkaa ja makeita vivahteita, kuten vaniljaa, tonkapapua, praliinia, mustaherukkaa ja päärynää. Löydä oma tiesi onnellisuuteen. Koska elämä on kaunista.

Tuotenosto:

Lancôme La Vie est belle EdP tuoksu 30 ml–1586007


 

Idole Eau de Parfum 25 ml on uudenlainen puhdas chypre-kukkaistuoksu. Idôle on todellinen innovaatio. Idôle tuoksuu iholla herkältä, voimakkaalta, miellyttävältä ja vaikuttavalta. Tuoksu on täydellisen sopiva pysäyttämättömälle naiselle, jolle kaikki on mahdollista.


Tuotenosto:

Lancôme Idôle EdP tuoksu 25 ml–37909505
Osta Lancôme-tuotteita >