Tutustu Diorin Backstage -uutuuteen!

Uusi Dior Backstage -linja on Diorin meikkien taiteellisen johtajan Peter Philipsin käsialaa ja vaikutteet tulevat suoraan muotilavojen taustoista.Linja on suunnattu kaikille naisille, jotka haluavat helppokäyttöiset meikkituotteet ja ammattimaisen lopputuloksen. Läpinäkyvät modernin elegantit pakkaukset mahdollistavat meikkitaiteilijoiden hektisen backstage-työskentelyn, sillä värisävyt näkyvät ilman pakkauksen avaamista. Tämä on pakkauksien osalta toivottu ominaisuus myös kiireiselle nykynaiselle.

Face & Body Foundation -meikkivoide (48,–), jossa 40 sävyvaihtoehtoa. Usean sävyvaihtoehdon ansiosta Face & Body Foundation sopii kaikille ihosävyille.  Ohut koostumus, kuin toinen iho, mahdollistaa kerrostamalla muokattavan peittävyyden ja luo luonnollisen ja hehkuvan lopputuloksen.

Eye Palette -luomiväripaletti (60,–), jossa saatavilla kaksi sävyharmoniaa. Luo pro-silmämeikkilook luonnollisesta intensiiviseen. Vaaleat ja tummat nudesävyt kahdessa harmoniassa (lämmin ja viileä). Paletilla onnistuu täydellinen silmämeikki: pohjustus, varjostus, korostus ja rajaus.

Brow Palette -kulmapaletti (45,90) on ammattimainen kulmaväri, jolla saat täydellisesti muotoillut kulmat. Väritä ja muotoile kulmat ja kiinnitä fix-vahalla. Kaksi sävyharmoniaa.

Countour Palette (57,90) -muotoilee ja korostaa kasvoja haluamallasi tavalla. Paletissa 2 korostavaa, valoa antavaa sävyä sekä 2 mattaa, muotoilevaa sävyä.

Glow Palette (57,90) antaa välittömästi upean heleyden ja hehkun kaikille kasvomeikkilookeille. Luonnollisesta hehkusta intensiiviseen valon hohtoon. Tuo helmeilevää valoa ja hehkua kasvoille.

Lip Palette -huulipunapaletin (60,–) avulla muotoilet pro-huulilookin ultra-luonnollisesta näyttävään. Lookissa sävyt kevyestä tummaan nude-sävyyn kiiltävänä, satiinina ja mattana.  

Lisäksi linjaan kuuluu 14 ammattimaisen siveltimen kokoelma.

Tervetuloa tutustumaan Diorin Backstage-linjaan Sokoksiin ja Emotioneihin!

Sivun alkuun