Tuoksu on aina luonneasia

Oletko ostamassa tuoksua lahjaksi? Ethän valitse sitä hyllyn houkuttelevinta pakkausta, vaan mieti hetki, millainen lahjan saaja on. Romantikkoa kiehtoo eri tuoksumaailma kuin innokasta seikkailijaa. 


Kun kevään ensimmäiset auringonsäteet lämmittävät, katseletko jo kaihoisasti vaatetangolla odottavaa kukkamekkoa? Etkö millään malttaisi odottaa kävelyä rannalla auringonlaskun aikaan käsi sen tärkeän ihmisen kädessä. Taidat olla romantikko? Silloin tuoksusi on ehdottomasti Nina Ricci L'Air du Ciel EdT. Naisellinen tuoksu, jossa herkkä appelsiinipuun kukan raikkaus kirkastaa hunajan addiktoivaa pehmeyttä. 

Tuoksun valinta ei ole sattumaa, vaikka siltä se kosmetiikkamyymälässä tuntuisikin. Luonteenpiirteemme ja tunnetilamme ohjaavat valintaa – jopa vuodenajalla on merkitystä. Keväällä mukaan tarttuvat kevyemmät kukkaistuoksut ja talvella myskisemmät ja mausteisen lämpimät. Vaikka merkki vaihtuisi, löydät suosikkisi usein samanlaisesta tuoksumaailmasta. 


Valloita maailma ja leiki sillä

Oletko sitä mieltä, että mieluummin seikkailet kuin teet romanttisia rantakävelyjä. Ei nyt ehkä ihan basehyppyjä, mutta sinusta valkeat kesäyöt ovat kuin luodut vapaudelle. Mitä tahansa voi tapahtua, kun pidät silmät auki ja mielen avoimena. Sinulle Tommy Girl Sun Kissed on hyvä valinta. Tuoksu, joka huokuu huoletonta, viipyilevän kesän tunnetta auringonnoususta auringonlaskuun, missä seikkailu odottaa aina horisontissa.

Entä jos leikkisyys onkin sinun juttusi? Pieni flirtti piristää aina, eikä totisuudesta saa kuin ryppyjä. Maailmahan on täynnä hymyä, hauskoja yhteensattumia ja iloista yhdessäoloa ystävien kanssa. DKNY Be Delicious Pool Party Mai Tai on aina valmiina allasbileisiin kanssasi. Kesähän on kuukausia kestävä leikki! 


Elegantisti juhlaan

Kevät on myös juhlien aikaa, jolloin tuoksukin saa olla arkea elegantimpi. Michael Kors Sky Blossom on saanut inspiraationsa rennosta aurinkoisen kevään glamourista. Valovoimainen tuoksu alkaa ryöpsähdyksellä kirpeää bergamottia. Makea sitrus välittää tuoksuun raikkautta samalla kun freesia ja vihreä tee tuovat kukkaisia tuoksunuotteja sydäntuoksuun. Tuoksu huipentuu säteilevään myskiin. Täydellinen juhlatuoksu! 

Niin lahjaostoksilla kuin itsellekin hankittuna on tuoksun kerroksellisuus hyvä pitää mielessä. Saat pitkäkestoisen ja tasapainoisen tuoksun, kun valitset – mikäli se on mahdollista – samalta tuoksuvan vartalovoiteen, deodorantin ja suihkusaippuan.  


Osta tuoksuja >>


Tuotenosto:

DKNY Be Delicious Pool Party Mai Tai EdT tuoksu 50ml–35704605

Michael Kors Sky Blossom EdP tuoksu 30ml–35704606

Nina Ricci LAir du Ciel EdT tuoksu 50 ml–35758517

Burberry Her EdP -tuoksu 30 ml–32200028


 


Tuotenosto:

Tommy Girl Sun Kissed EdT tuoksu 100 ml–35704604

Estée Lauder Bronze Goddess EdP tuoksu 50ml–37165504

Prada Candy Night EdP tuoksu 50 ml–35758518Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä