My Clarins-tuotelinja sisältää täydellisen yhdistelmän iholle hyvää tekeviä ja siltä haitallisia epäpuhtauksia poistavia hedelmä- ja kasviuutteita. Tuotesarja sisältää ihoa kosteuttavia ja tasapainottavia hoitotuotteita, joiden vegaaniset koostumukset energisoivat ja puhdistavat ihoa parantaen ihon kuntoa. Lopputuloksena kaunis, heleä ja hyvinvoiva iho. Sarjan tuotteet on kehitetty erityisesti nuorille alle 30-vuotiaille naisille. 


Tuotenosto:

Clarins My Clarins RE-MOVE Purifying Cleansing Gel -puhdistusgeeli 125 ml–35809543

Clarins My Clarins RE-CHARGE Relaxing Sleep Mask -yövoide 50 ml–35809544

Clarins My Clarins RE-BOOST Refreshing Hydrating Cream -kosteusvoide 50 ml–35809545

Clarins My Clarins RE-MOVE Micellar Cleansing Milk -puhdistusemulsio 200 ml–35809548

Clarins My Clarins RE-BOOST Comforting Hydrating Cream -kosteusvoide 50 ml–35809550

Clarins My Clarins RE-FRESH Hydrating Beauty Mist -kosteuttava hoitosuihke 100 ml–35809553

Clarins My Clarins PORE-LESS Blur & Matte Stick -hoitopuikko 3,2 g–35809560

Clarins My Clarins RE-BOOST Matifying Hydrating Cream -kosteusvoide 50 ml–35809561

 

My Clarins -tuotesarja valloitti myös testaajien sydämet

Uusi nuorelle iholle suunniteltu My Clarins -tuotesarja pääsi kokeiluun 30 nuoren naisen päivittäiseen ihonhoitoon. Testaajista 28 kolmestakymmenestä suosittelisi tuotteita muille testaajille. Suuri kiitos kaikille testaajille. 

 

Aloitin tuotteiden käyttämisen tasan viikko sitten. Pidin kovasti pakkausten ulkonäöstä. Ihastuin myös tuotteiden tuoksuihin heti. Olen käyttänyt tuotteita ohjeiden mukaan viikon verran ja olen ollut todella tyytyväinen. Ihoni vaikuttaa kosteutetummalta ja heleämmältä. Tuote todellakin lunasti odotukseni! Suosikkituotteeni tähän mennessä on Re-fresh Hydrating beauty mist, täysi napakymppi!

- Noora N. 

 

Kaikenkaikkiaan My Clarins -tuotteet tekivät minuun erittäin positiivisen vaikutuksen! Sarjassa pidän erityisesti siitä, että tuotteet ovat vegaanisia ja ne sisältävät hyviä ja laadukkaita ainesosia, joiden avulla iho puhdistuu haitallisista epäpuhtauksista. Myös voiteiden sisältämä Clarins Anti-Pollution Complex -suoja oli itselleni uusi tuttavuus ja mielestäni on mahtavaa, että myös ihonhoidossa on käytössä ilman epäpuhtauksia vastaan suojaavaa teknologiaa. Kiinnitin myös huomiota tuotteiden pakkauksiin ja oli mahtava huomata, että pakkaukset ovat joko kokonaan tai osittain kierrätysmateriaaleista valmistettuja.  Aion varmasti jatkaa My Clarins -tuotteiden käyttöä ja omien kokemusteni perusteella voin lämpimästi suositella My Clarins -tuotteita myös muille!

– Siiri P. 

 

Testiin saamat tuotteet ovat kaikki loistavia!

Puhdistusmaito poistaa vahvimmatkin meikit hellävaraisesti, mutta tehokkaasti.

Kosteusnaamio näin talvella super.

Rasva kosteuttaa myös hyvin ja sopii meikinkin alle.

Suihke on monikäyttöinen, käytän aamuisin,iltaisin sekä päivisin meikkiä ja ihoa raikastamaan. 

Tuotteista en keksi mitään valitettavaa ja suosittelen niitä kaikille!

- Eerika J. 


Olen käyttänyt tuotetta joka päivä aamuisin ja iltaisin. Odotuksia minulla oli että tuotteet auttaisivat kuivaan ihoon ja tuote on kyllä auttanut todella hyvin. Tuotteet ovat helppoja käyttää, vain pieni määrä riittää ja tuoksuvat hyvältä. Suosittelisin ehdottomasti tuotteita muillekin ja öljyttömyys on suuri plussa kun käyttää ripsienpidennyksiä niin sopivat niidenkin kanssa ☺️

–Miia A. 

 

Joka päivä käytössä, yleensä aina iltaisin kasvojen pesu suihkussa, suihkutettava kasvosuihke ja rasva. Odotin että ovat laadukkaita kun on hintava tuote. Yllätti silti positiivisesti. Suihke on ihana ja erilainen kokemus. Saunan jälkeen virkistää. Ihanat tuoksut tuotteissa ja iho on tosi pehmeä. Suosittelen. Purkit laadukkaita! Pesuaine on helppo avata suihkussa. Miinuksena vain hinta. Raaskisi kerralla ostaa ehkä maks 2 tuotetta. Jää käyttöön kaikki tuotteet. Kiitos!

 – Christa S. 


My Clarins on ranskalaisen kosmetiikkabrändi Clarinsin aivan uusi nuorelle iholle suunniteltu ihonhoitosarja.

Upeat tuotteet ovat vegaanisia ja sisältävät 88 % luonnon raaka-aineita, kuten luomu-kookosvesi, alppiruusu., viikuna-, gojimarja, ja acerola-marjan siemenuutetta. Tuotesarja sisältää 11 tuotetta, jotka kosteuttavat, tasapainottavat, puhdistavat, energisoivat ihoa ja sopivat kaikille ihotyypeille.

Sarja sisältää puhdistustuotteita, päivä- ja yövoiteita sekä kosteussuihkeen.

Pakkaukset on tehty luonnollisesti kierrätysmateriaaleista ja pahvi vastuullisesti hoidetuista metsistä. #Myclarins

 


Kasvosuihke sai täyden kympin

 

Erityistä kiitosta ja hehkutusta osakseen sai Hydrating beauty mist -kauneussuihke. Testaajat kommentoivat suihikee tekevän ihon välittömästi raikkaaksi ja kosteutetuksi. Suihkeen hienojakoisuus sai osalta testaaajista kiitosta, mutta osa olisi toivonut suihkeen olevan hieman pisaramaisempaa. 

 

Olen käyttänyt nyt puolitoista viikkoa pelkästään My Clarins testituotteita, ja olen todella tyytyväinen. Minulla ei ole mitään moitteita, ei yhtään mitään. Tuotteet ovat erittäin miellyttäviä. Tuoksuvat hyvältä, imeytyvät erittäin hyvin ja ovat todella kosteuttavia näin talvikuivuudestakin kärsivälle. Ihoni on selvästi muuttanut väriäkin harmaasta taas elävämmäksi. Enkä vain kuvittele. Tykkään tästä tuotesarjasta. Kasvosuihke saa vielä erityisen kiitoksen. Toivoisin silmänympärysvoidetta tähän sarjaan myös tulevaksi.
– Nina W. 

 

Hydrating beauty mist -kauneussuihke oli erittäin hienojakoista suihketta, joka antoi extrakosteutusta näin talvella kuivaan ihooni. Tuote tuoksui ihanalta ja epäilyksistäni huolimatta kosteutti ihan oikeasti eikä tuote jättänyt minkäänlaista kalvoa ihon pinnalle kuten monet muut vastaavanlaiset tuotteet. Plussaa tuotteelle erityisesti hienojakoisesta koostumuksesta ja miellyttävästä käyttökokemuksesta. Miinusta tuote saa painavasta ja epäkäytännöllisestä lasipakkauksesta. Matkustaessa koin lasipakkauksen olevan todella hankala kuljettaa ja säilyttää ja se vie paljon tilaa laukussa. Suosittelisin kuitenkin tuotetta kuiva- ja normaali-ihoisille sen kosteuttavan vaikutuksen ansiosta. Suihke tuo myös mukavaa raikastusta ja sopii siis myös muille ihotyypeille ihoa raikastavana suihkeena.

– Siiri P.

Tuotteet saapuivat eilen aamulla ja otin ne heti käyttöön. Puhdistusemulsiossa, kauneussuihkeessa ja yörasvassa on todella hyvät tuoksut. Päivärasvan tuoksu on aika makea, muistuttaa minua päärynöistä. Sekään ei varsinaisesti ole pahan tuoksuinen mutta ei myöskään suosikkini. Joku kevyt kukkaistuoksu toimisi paremmin kun sitä levittää kuitenkin heti hyvän tuoksuisen suihkeen jälkeen. 

Tykkäsin kaikkien tuotteiden koostumuksesta ihan älyttömästi. Kasvojeni iho hilseilee kuivuuden takia, ja tuotteet hillitsivät sitä loistavasti! Pystyin jopa laittamaan pohjustustuotteita iholleni ilman, että hilseily näkyi. Normaalisti meikin laitto pahentaa kuolleen ihon näkyvyyttä. 

En myöskään ole saanut minkään näköisiä allergiaoireita, mikä on loistava juttu. Monet kasvojen hoitotuotteet aiheuttavat polttavaa tunnetta (mm. jotkut Lumenen tuotteet) ja tämä ei sitä aiheuttanut! Ihanaa! 

Tällä hetkellä ehdoton suosikkini on suihke, se tuo heti tosi raikkaan tunteen iholle ja tuoksu on mitä parhain! 

– Inka K. 


Tuoksu jakoi testaaijen mielipiteet


Tuoksu oli suurin mielipiteitä jakava tekijä. Osalle tuotteiden voimakas tuoksu oli jopa häiritsevää osa piti tuoksua miellyttävänä. Hajusteettomiin tuotteisiin tottuneet  sekä allergiaan taipuvainen ja herkkä ihoinen testaaja suositteli kuitenkin tuotteita voimakkaasta tuoksusta huolimatta. 

Käytin tuotteita ohjeen mukaisesti aamuin illoin. Minulla ei ollut varsinaisia odotuksia tuotteita kohtaan: herkän ihoni takia harva ns. ei-apteekkituote sopii minulle. Ihoni ei kuitekaan kahden viikon testijakson aikana reagoinut negatiivisesti tuotteisiin! 

Suosikkini testattavista tuotteista olivat hoitosuihke sen helppouden vuoksi ja päivävoide sen miellyttävän koostumuksen vuoksi. Puhdistusmaito taas oli hieman pettymys: kevyt päivämeikki vaati puhdistaakseen paljon tuotetta ja useita vanulappuja. Suurimman osan testijaksosta käytinkin puhdistusmaitoa tavallisen kasvojenpesun lisänä, ja poistin sillä silmämeikin jäämät. Tuotteet myös tuoksuivat melko voimakkaasti, mutta en usko, että tämä häiritsee ihmisiä, jotka ovat muuten tottuneet käyttämään hajustettuja ihonhoitotuotteita. 

Tuotteet vaikuttivat melko yleispäteviltä ja kaikille ihotyypeille sopivilta, mutta suosittelisin erityisesti herkkäihoisia apteekkituotteisiin kyllästyneitä antamaan niille mahdollisuuden.

– Aino L. 

 

Ensivaikutelmat tuotteista olivat hieman kriittiset, sillä pyrin välttämään hajusteita sisältäviä tuotteita. Näissä tuoksu ei kuitenkaan ollut liian voimakas, joten uskaltauduin niitä kokeilemaan. Kokeilun tuloksena hajusteet eivät aiheuttaneet reaktiota, joten jatkan käyttöä mielelläni.

Koostumukseltaan kaikki tuotteet ovat ihanteellisia; imeytyvät tehokkaasti, eivätkä ole liian paksuja.Vielä parin päivän säännöllisen käytön jälkeen en ole huomannut merkittäviä muutoksia ihossani, muuten kuin että ihoni epäpuhtaudet eivät punoita niin vahvasti kuin yleensä.Odotan mielenkiinnolla miten päivärasva toimii meikin alla, miten puhdistusemulsio poistaa meikkiä, voiko kosteussuihketta käyttää meikin päällä ilman, että se sotkee tai pilaa meikkipohjaa ja miten yövoide toimii paksuna kasvonaamiona.

– Laura V.

 

 

Olen käyttänyt tuotteita nyt 4 päivää ja ensivaikutelma tuotteista on erittäin hyvä. 

Tuotteet vaikuttavat laadukkailta, niiden koostumus on pehmeä ja miellyttävä sekä niitä on helppo käyttää.

Tuotekoot ovat runsaammat mitä odotin, ja olen tyytyväinen.

Tuotteiden pakkaukset ovat kauniin ja luonnollisen näköiset ja niistä on helposti nähtävissä mikä tuote on kyseessä.

Tuotteissa on erittäin miellyttävät tuoksut, erityisesti yövoiteessa ja se on ehdoton lempituote näistä!

Kasvomaito puhdistaa helposti kasvot.

Kasvosuihke on ihanan virkistävä ja juuri suihkemuodossa erityisen mukava käyttää.

Päivä- sekä yövoide imeytyvät nopeasti ja kosteuttavat sopivasti kasvoja.

Tähän mennessä olen todella tyytyväinen kaikkiin tuotteisiin ja käytän niitä mielelläni säännöllisesti, 

olen jo suositellut tuotteita ja varmasti suosittelen jatkossakin.

Ihana tuotesarja ja todella kiva päästä niitä testaamaan ja arvioimaan.


-Marika N.Tuotenosto:

Clarins myClarins RE-MOVE purifying cleansing gel puhdistusgeeli 125 ml–35809543

Clarins myClarins RE-BOOST refreshing hydrating cream kosteusvoide kaikille ihotyypeille 50 ml–35809545

Clarins myClarins RE-MOVE micellar cleansing milk puhdistusemulsio 200 ml–35809548

Clarins myClarins RE-FRESH hydrating beauty mist kosteuttava hoitosuihke kaikille ihotyypeille 100 ml–35809553

Clarins myClarins SPOT-LESS targets imperfections hoitogeeli 15 ml–35809562

Clarins myClarins RE-BOOST matifying hydrating cream kosteusvoide sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle 50 ml–35809561

Clarins myClarins PORE-LESS blur & matte stick hoitopuikko 3,2 g–35809560

Clarins myClarins RE-BOOST comforting hydrating cream kosteusvoide kuivalle iholle 50 ml–35809550Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä