Testissä Harmonia KSM66®: Parempi uni ja vähemmän stressiä

Stressi tekee meistä levottomia ja ärtyneitä. Se häiritsee yöunta, hajottaa lihaksia, pienentää kalorien kulutusta ja lisää rasvan varastoitumista. Tunnistatko jonkun edellisistä oireista? Harmonia KSM66®   auttaa tasapainottamaan stressihormoni kortisolin tuotantoa ja lievittää näin stressin oireita.HARMONIA KSM66®  - STRESSIN HALLINTAAN 

Kun altistumme toistuvalle tai pitkäkestoiselle stressille, kortisolin tuotanto elimistössä lisääntyy. Siksi sitä kutsutaan myös nimellä ”stressihormoni”. Poikkeukset kortisolin tuotannossa saavat elimistössä aikaan häiriöitä useissa toiminnoissa. 

Harmonia KSM66® on uuden ajan ravintolisä, jonka vaikuttava aine ashwagandha (Withania somnifera) normalisoi ja tasapainottaa hormonitoimintaa ja harmonisoi kehon toimintoja.  Se auttaa edistämään stressinsietokykyä ja tasapainottamaan kortisolin tuotantoa, jolloin ylikierroksilla toimiva keho alkaa rauhoittua. Stressin oireiden helpottuessa energian kulutus ja aineenvaihdunta tehostuvat ja riski ylipainon muodostumiseen pienenee. 


KSM66® - KLIINISESTI DOKUMENTOITU VAIKUTUS

Kliinisten tutkimusten mukaan Harmonia KSM66® kapselien sisältämä täyden spektrin KSM66®-ashwagandha-uute:

- Helpottaa stressin tunnetta
- Tukee nukahtamista
- Edistää rentoutumista
- Edistää emotionaalista tasapainoa
- Auttaa ylläpitämään psyykkistä ja fyysistä suorituskykyä

Harmonia KSM66® ei ole pikaratkaisu, vaan vaikutus ohjeen mukaisella 2 kapselin päiväannoksella alkaa 2–3 viikon kuluessa. Tarvittaessa voi annostuksen tuplata. Pakkaus sisältää 120 kapselia. Tuote on gluteeniton ja vähälaktoosinen, mutta valmistusprosessista johtuen kapseli voi sisältää pieniä jäämiä maitoproteiinista.

"ENERGIAA ON OLLUT ENEMMÄN JA VÄSYMYS VÄHENTYNYT"

Testiryhmä huomasi jo viikon jälkeen, että Harmonia KSM66® teki olosta energisemmän ja paransi stressinsietokykyä arjessa. Uni oli levollisempaa ja lihakset palautuivat kovasta treenistä paremmin.

"Olen käyttänyt tuottetta päivittäin, aamuin illoin. Olen nukkunut paremmin kuin aikaisemmin. Uni on ollut laadukkaampaa. Energiaa on enemmän ja väsymys päivän aikana on vähentynyt."
Emmi-Juulia

"Aamuin illoin yksi tabletti(aloitin käytön heti kun paketti saapui ja olen jatkanut koko ajan tähän asti). Sen verran kiinnostaa että aion kokeilla uudestaan kun kesäloma loppuu ja työt alkavat (nyt ajankohta oli sellainen että vaikea erotella mikä laskee stressitasoa eli tuote vai loma). Positiivisena vaikutuksena levollisempi uni, mitään negatiivisia vaikutuksia en huomannut."
Veikko

"Eräs tuttavani suositteli minulle tuotetta aikaisemmin. Olen käyttänyt tuotetta säännöllisesti päivittäin, ja aion myös jatkaa tuotteen käyttöä. Tuotetta on helppo käyttää ja mielestäni sen hintataso on myös edullinen. Tuntuu, että tuotteen käytön myötä stressinsietokykyni olisi parempi. Aiemmin yhtä stressaavina ajankohtina tuntui ahdistavalta, ikäänkuin vaikealta hengittää. Kun aloitin tuotteen käytön, vaikka muuten elämäntilanne ei muuttunut, tuntui kuitenkin helpommalta olla ja hengittää."
Emma

"Aika nopeasti käytön jälkeen huomasin, että mielialani oli paljon harmonisempi, enkä stressannut niin paljon. Luulin aluksi että vaikutus johtui tekemistäni elämän muutoksista, mutta sitten unohdin ottaa purnukan viikonloppureissulle mukaan ja heti maanantaina töissä oli paljon stressaavampaa. Aion siis jatkaa tuotteen käyttöä."
Ria

PAREMPI PALAUTUMINEN KOVASTA TREENISTÄ 

Levollisemman unen ja alentuneen stressitason lisäksi testaajat kertoivat Harmonia KSM66®:n vaikuttaneen positiivisesti lihaksiston palautumiseen kovasta treenaamisesta. Kapselit olivat testiryhmän mielestä sopivan kokoisia ja helposti nieltäviä, ja moni kertoi jatkavansa tuotteen käyttöä testijakson jälkeenkin.

"Kovasti urheilevana henkilönä olen myös huomannut, että lihakset eivät mene niin jumiin harjoituksista kuin aikaisemmin. Ne ovat paremmassa valmiudessa harjoituksiin kuin aikaisemmin. -- Teen lisäksi fyysistä työtä ja tarvitsen virtaa myös siihen. Koen, että valmiste tukee myös hormoonitoimintaa."
Emmi-Juulia


Tuotenosto:

Harmonia KSM66 120kaps/45g Luomu Ashwagandha-uutekapseli–35704516


 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä