Tue ihosi luonnollista uudistumisprosessia Lumene AJATON -rituaalilla

Lumenen innovatiivinen AJATON-tuotesarja toimii synergiassa ihon luonnollisen uudistumiskyvyn kanssa. Tuotesarjan kosteuttavat ja ravitsevat koostumukset sisältävät yhdistelmän ihon superfoodia, kuten puolukan kantasolu-uutetta, fermentoitua lakkaa ja kanervan kukkauutetta. Nämä raaka-aineet yhdessä auttavat häivyttämään pienten juonteiden ja ryppyjen näkymistä sekä palauttamaan ihosi nuorekkaan näköiseksi ja hyvinvoivan hehkuvaksi.

Lumene 

Vuorokausirytmin inspiroima AJATON Yövoide

AJATON Yövoidetta kehittäessään Lumenen tuotekehitystiimi päätti yhdistää ihon luonnollisen

uudistumiskyvyn toiseen ihon uudistumisprosessin avaintekijään: vuorokausirytmiin. Vuorokausirytmi on sarja erilaisia biologisia toiminnan aaltoja, jotka esiintyvät 24 tunnin jaksoissa. Ihoon vuorokausirytmi vaikuttaa siten, että päivällä iho on valmiina puolustautumaan ulkoisia tekijöitä, kuten ultraviolettisäteilyä ja saasteita vastaan. Yöllä iho taas uudistuu, palautuu ja korjaa päivän aikana tulleita vaurioita.

Kehon oma sisäinen kello määrittelee vuorokausirytmin, mutta rytmiin voivat vaikuttaa myös ulkoiset tekijät, kuten valon määrä, hektiset elämäntavat, huonosti nukutut yöt, lämpötila ja kohonneet stressitasot. Jos emme voi vaikuttaa näihin ulkoisiin tekijöihin, voimme silti tukea ihoa käyttämällä tuotteita, jotka on suunniteltu toimimaan yhdessä vuorokausirytmin kanssa.

Tuotenosto:

LUMENE AJATON Silmänympärysvoide–43039533

Lumene AJATON Yövoide 50ml–43039534

LUMENE AJATON Tiivistetty Seerumi–43067006

LUMENE AJATON Päivävoide SK 30–43067007

 

Lumene

Öisin ihon solujen uudistumisprosessi on korkeimmillaan ja iho on vastaanottavaisempi hoitotuotteille, kuin päivällä, jolloin se keskittyy puolustamaan itseään. Mikäli onnistumme hyödyntämään ihon yöllistä uudistumisvaihetta tukemalla ja optimoimalla ihon uudistumis- ja korjausmekanismeja sekä käyttämällä tehokkaita kosteuttavia ja ravitsevia ainesosia, on lopputuloksena hyvinvoivan ja yö yöltä nuorekkaamman näköinen iho.

Ihon ollessa vastaanottavaisimmillaan AJATON Yövoide tehostaa ihon kosteustasoa ja ravitsee ihoa. Lisäksi yövoiteen sisältämällä kuparipeptidillä on tärkeä rooli ihon hyvinvoinnin ylläpitämisessä. Kapseloitu kuparipeptidi tukee ihon luonnollista kollageenin ja elastiinin tuotantoa saaden ihon näyttämään nuorekkaammalta ja häivyttämään ryppyjen näkymistä. Lumenen tuotekehitystiimi on valinnut AJATON Yövoiteeseen ”älykkään” kuparipeptidin. Kapseloituna kuparipeptidi löytää juuri oikean, kollageenia tuottavan solun ja vapautuessaan se auttaa ylläpitämään ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä. Yövoide yhdistää myös AJATON-tuotesarjan pääainesosat: suojaavan puolukan kantasolu-uutteen, kirkastavan fermentoidun lakan, rauhoittavan pohjoisen kanervankukkauutteen ja ihoystävällisen puhtaan pohjoisen lähdeveden.

Lumene

AJATON-rituaali

Hoida sameaa ja elinvoimaisuutensa menettänyttä ihoa ja palauta se nuorekkaan näköiseksi ja hyvinvoivan hehkuvaksi juonteiden ja ryppyjen näkymistä tasoittaen. Tuotesarjan päivävoide auttaa sinua myös suojautumaan auringolta päivän aikana.

1. AJATON Silmänympärysvoide

2. AJATON Tiivistetty Seerumi

3. AJATON Päivävoide SK 30 / AJATON Yövoide

 

Tuotenosto:

LUMENE AJATON Silmänympärysvoide–43039533

LUMENE AJATON Tiivistetty Seerumi–43067006

LUMENE AJATON Päivävoide SK 30–43067007

LUMENE AJATON Ihonhoitoduo–40587006

 

Tule tutustumaan AJATON-ihonhoitolinjaan Kutsu Kauneuteen -tapahtumaan! 2.–8.3. saat AJATON-tuotteet –30 %. Hyödynnä samalla myös Kutsu kauneuteen -tapahtuman viikon huippuedut > 

Osta Lumene-tuotteita >

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä