Joe Blascon vinkit syksyn trendimeikkiin

Joe Blasco syksyn 2019 trendimeikki

Syystrendit nostavat pinnalle yhden kaikkien aikojen suosituimman ja sensuelleimman meikkilookin, smokey eyen. Kun oppii smokey eye -tekniikan eli meikin silkinpehmeäksi häivyttämisen, voi sen toteuttamista kokeilla perinteisen harmaan ja mustan sijaan eri värein. Joe Blascon syksyn 2019 trendilookissa käytetään kahta kaunista ruskeaa luomiväriä, jolloin meikistä ei tule liian dramaattinen arkeenkaan. Ruskea tuo lopputulokseen lämpöä ja moniulotteisuutta.

Kasvomeikki kannattaa pohjustaa erillisellä pohjustusvoiteella, mikä lisää meikin kestävyyttä ja tekee ihon pinnasta entistä kauniimman. Uusi Joe Blasco Face Primer -meikinpohjustusvoide antaa iholle silkkisen sileän, tasaisen pinnan. Se häivyttää ihon juonteet sekä pienet virheet ja saa ihon hehkumaan. Kevyen koostumuksensa ansiosta pohjustusvoide on helppo levittää iholle tasaisesti, joko meikin alle tai kasvomeikkituotteeseen sekoitettuna. Hoitavien ainesosiensa ansiosta voide lisäksi lukitsee kosteuden iholle ja suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. Joe Blascon puuterimaiset ja voidemaiset valovärit tuovat kasvoille hehkua kasvojen korkeimpiin kohtiin levitettyinä.

Silmämeikki tehdään kahdella ruskean sävyllä: Walnut on upea, tummanruskean sävyinen helmiäisluomiväri ja Latte kaunis, vaaleampi ruskea mattasävy. Musta voidemainen rajausväri, Joe Blasco Ultamatte, voimistaa lookin intensiiviseksi. Rajausväriä voi käyttää myös kulmiin.

Lip Glazz -huulikiillon kaunis nudesävy, Carmin, on tumman smokey eyen klassinen kumppani.


Laadukkaat siveltimet helpottavat häivyttämistä

Smokey eyen tekoon tarvitaan hyvät siveltimet. Joe Blascon iso laakahäivytyssivellin on juuri sopivan pullea ja taipuisa luomivärin pehmentämiseksi kauniin utuiseksi. Aitokarvaisella pienellä luomivärisiveltimellä saa rajaukset helposti tehtyä ja sulautettua osaksi meikkiä.


Trendimeikin tuotteet:

Joe Blasco Face Primer -meikinpohjustusvoide

Joe Blasco Xtra-Lite Highlight -voidemainen valoväri

Joe Blasco Dry Highlight - puuterimainen valoväri, sävy Yellow

Joe Blasco Lip Glazz -huulikiilto, sävy Carmin

Joe Blasco Eyeshadow, sävyt Latte ja Walnut

Joe Blasco Ultamatte - voidemainen rajausväri, sävy Black

Joe Blasco Eye Pencil, sävy Black

Tuotenosto:

Joe Blasco Face Primer meikin pohjustusvoide 30ml–37967055

Joe Blasco valoväri 6,5 g–187690

Joe Blasco huulikiilto 3,5 g–25167501

Joe Blasco luomiväri 1,4 g–212593

Joe Blasco Ultamatte rajausväri 2 g–213582

Joe Blasco silmänrajauskynä 1,3 g–213584Siveltimet:

Joe Blasco iso laakahäivytyssivellin

Joe Blasco luomivärisivellin pieni

Tuotenosto:

Eliezer laakahäivytyssivellin–1427009

Joe Blasco Ultamatte sivellin–181898


Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä