Trendikäs ja klassinen brittibrändi

Onko Marks & Spencer jo tuttu? Laadukkaan brittimerkin valikoimaan kuuluu sekä naisten että miesten pukeutumista sekä alusvaatteita. Tuotemerkkeinä M&S Collection, Autograph, Per Una ja Blue Harbour. Löydät Marks & Spencerin mallistot kaikista Sokoksista 4.2. alkaen.
Marks & Spencerin tuotteet ovat tunnettuja tyylikkyydestään ja innovatiivisuudestaan. Ja hyvästä laadustaan. Mallistoista löytyy muotia jokaiseen makuun, trendikästä, sporttista, ajatonta ja klassista sekä romanttista. 

Kevään mallistoissa loistaa upea skaala värejä, nyt niin trendikästä keltaista ja vaaleanpunaista sekä erilaisia raikkaita kuoseja. Materiaaleissa suositaan aitoja luonnonmateriaaleja, merinovillaa, kashmiria ja untuvaa. Kevään ehdottomia must-have-hankintoja viileään säähän ovat kevytuntuvatakki ja merinovillaneule. 

Osta Marks & Spencer tuottteita >>

 

Pukukoodi auttaa pukeutumaan oikein

Pukukoodi eli pukeutumisohje tai pukeutumiskoodi on kätevä tapa kertoa, millaista juhlapukeutumista vierailta odotetaan. Mikäli saat kutsun, jossa pukukoodi mainitaan, on sitä myös noudatettava. Pukukoodi ilmoitetaan aina miehen pukeutumisena, ja se sanelee samalla naisen pukeutumisen tason. Pukeutumisohjetta ei kannata vierastaa, sillä sen tarkoitus on auttaa oikean asun valinnassa. Perehtymällä koodeihin opit myös oikean pukeutumisetiketin, vaikka koodia ei olisikaan erikseen mainittu esimerkiksi perhejuhlien yhteydessä.

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä