TOP 5 – Syksyn 2019 kengät ja laukut

Tämän hetken asusteissa keskitytään käytännöllisyyteen. Myös ysäritrendi pysyy muodissa, kun platform-tennarit ja vyölaukut näyttävät edelleen todella hyvältä! Hae inspiraatiota back to work -shoppailuun näistä uutuuksista.


Syksyn asusteet Sokokselta


1. Sportti jatkaa uusin merkein

Jos hankit syksyksi uudet tennarit, et voi mennä muodissa pahasti pieleen. Jo viime syksynä nähtiin paljon rumia lenkkareita ja ne jatkavat katukuvassa edelleen. Sporttityyli sopii nyt myös työpaikalle. Persoonallisen ja rennon mutta toimistolle sopivan tyylikkään kokonaisuuden saat, kun yhdistät neonväriset lenkkarit romanttiseen mekkoon tai muuten siistiin business-lookiin.

Sokoksen valikoimaan on saatu tänä syksynä myös kaivattu lisäys, kun legendaarinen urheilumerkki Fila on tullut kauppoihin. Moni vuosikymmenten aikana unohtunut urheiluvaatebrändi, kuten Champion  ja Reebok, on tehnyt athleisure-trendin mukana comebackin. Fila ei koskaan varsinaisesti mennyt pois muodista, mutta nyt se on kuumempi kuin vuosiin. Ne ihanat 90-luvulta tutut paksut lenkkarit ovat täällä taas!


Tuotenosto:

Bianco vapaa-ajan kengät–36228019

Fila Orbit Jogger tennarit–38114010

Fila Orbit Zeppa tennarit–38114014

Fila Strada Low sneaker–38114011


2. Spice up your life paksupohjaisilla tennareilla

Plattakengät eli platform-pohjaiset kengät ovat toinen lämpimän nostalginen tuulahdus 90-luvulta. Spice Girlsien jaloista tuttu näky on ollut uudestaan pinnalla jo jonkin aikaa, joten enää se ei aiheuta hämmennystä yhdistettynä virallisempaankin lookiin. Paksupohjaisia kenkiä löytyy korkkareista tennareihin. Jälkimmäiset ovat ehkä enemmän potentiaalisia arkikäyttöön. Kokeile esimerkiksi Vansin yksinkertaisia plattakenkiä.


Tuotenosto:

Vans UA Authentic Platform 2.0 tennari–27879002

Vans UA Authentic Platform 2.0 tennarit–37052002

3. Maiharit arkeen – ja jopa juhlaan

Käytännöllisyys on nyt in. Ja elokuun tullen Dr. Martensin tyyliset kevennetyt maiharit ovat juuri sitä. Näillä tallailee pitkälle syksyyn. Varsinkin ilmojen viilentyessä maiharit ovat täydellinen kenkävalinta arkeen tai jopa juhlaan. 

Mustat kengät on helppo yhdistää niin farkkuihin kuin mekkoon ja kiiltävällä pinnalla saat tyyliin heti lisää juhlavuutta. Äijämäiset kengät kevenevät huomattavasti, kun valitsee väriksi romanttisen roosan. 


Tuotenosto:

Dr. Martens Eye Pascal maiharit–36538573

Dr. Martens 1460 Pascal Virginia maiharit–33281506

Dr. Martens 1460 VONDA II maiharit–36538572MARIMEKKO Liia-olkalaukku 145,– Enni-reppu 195,– RADLEY Olkalaukku 249,–

MARIMEKKO Liia-olkalaukku 145,– Enni-reppu 195,– RADLEY Olkalaukku 249,–


4. Klassiset laukut business-pukeutumiseen

Laukussa saa olla reilusti kokoa. Isoon mustaan nahkalaukkuun mahtuu niin läppäri, työpaperit, meikkipussi kuin tarvittaessa vaikka vaihtopaita afterworkeille. Kaikki tyylikkäässä paketissa. Radley Londonin laukut on suunniteltu elinvoimaisille naisille, jotka arvostavat valinnoissaan klassisuutta. Radleyn tuotteet hurmaavat väreillään, yksityiskohdillaan sekä käytettävyydellään. Viimeistellyt asusteet erottuvat ominaisella tyylillään, mutta lopputulos on aina ajaton ja laadukas.

Marimekon unikkokuosi on tänä syksynä vähintään yhtä trendikäs kuin yksinkertainen nahkalaukku. Musta väri tuo perinteiseen kuosiin hieman lisää arvokkuutta ja reppu toimii hyvin myös siistimässä asukokonaisuudessa.


Tuotenosto:

Guess Skye Large reppu–38890003

Marimekko Liia Pieni Unikko laukku–38102516

Marimekko Enni Pieni Unikko reppu–38102507

Radley olkakassi–375195205. Vyölaukut jo yleisesti käytössä

Pienemmissä laukuissa nähdään leikkisyyttä humoristisella asenteella. Myös koristeelliset ja vintage-henkiset laukut eri muodoissa ovat tämän syksyn ja talven trendi. Sekä kannettavana mallina että geometrisinä muotoina ranteessa.

Suurin trendi Suomessa tulee varmasti olemaan vyölaukut, joita näkyy jo nyt yleisesti katukuvassa. Enää ei tarvitse olla trendsetteri, jotta omaan asukokonaisuuteen voi yhdistää rennon olan yli heitettävän vyölaukun. Asuste on kuitenkin kehittynyt perinteisemmästä turistipussukasta kohti hienostuneempaa ja sirompaa mallia. Siinä vyölaukku koostuu kirjaimellisesti vyössä kiinni olevasta pienestä käsilaukusta, ja se kiinnitetään takin päälle, melko korkeallekin vyötäröllä. Materiaalina nahkaa, mokkaa tai erilaisia kuviointeja.


Ihastu Markbergin vyölaukkuihin >>


Tuotenosto:

MARKBERG Tova vyölaukku–36661020

adidas Originals Essential Crossbody vyölaukku–31559028

Guess Passion Mini vyölaukku–38476003

Guess Elliana vyölaukku–36301007Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä