Toiveikkaalle romantikolle pastellia ja vaaleita sävyjä

Vaaleanpunainen huokuu ihastumista, rakkautta ja herkkyyttä – kaikkea mitä loppuvuoden synkkyyden keskellä kaivataan! Kasasimme romanttiset suosikkimme Sokoksen valikoimasta.

 

Vaaleanpunainen on täydellinen voimaväri vuodenvaihteeseen, sillä sen nähdään symboloivan toivoa ja iloista odotusta. Esimerkiksi kiinalaiset pitävät väriä merkkinä tulevasta menestyksestä.

Nyt on siis hyvä hetki suunnitella tulevaisuutta ja käpertyä vaaleanpunaiseen unelmaan, hempeisiin pörröneuleisiin ja eleganttiin pitsiin. Tuo pukeutumiseesi romantiikkaa juuri sinulle sopivalla tyylillä yhdistelemällä reilusti eri materiaaleja, pehmeitä ja kovia, kevyitä ja raskaampia. Esimerkiksi arkeen sopiva romanttinen asu syntyy helposti rosoisista farkuista ja naisellisesta pitsistä.

 

Romanttisen tyylin ytimessä ovat vaaleat pastellit. Pastellisävyjen yhdisteleminen muihin väreihin voi tuntua haastavalta, mutta tässä kaksi takuuvarmaa kikkaa siihen, miten luot pastelliväreillä yhtenäisen asukokonaisuuden: 

Tuotenosto:

Naketano huppari–30700003

Guess Logo Lux vyö–31182078

Aventura tähtipipo–16055502

Pieces Kial pitkä huivi–16517519

 

MONOPASTELLI 

Muodosta romanttinen monopastel-look keskittymällä yhteen väriin. Vaaleanpunaisesta löytyy runsaasti eri sävyjä melkein valkoisesta aina syvään roosaan, joita voit huoletta yhdistellä ja lopputuloksena on eheä ilme. 

PASTELLI + TUMMA

Toinen tyylikäs yhdistelmä on herkän vaaleanpunaisen ja mustan tai tummansinisen liitto. Käytä selkeitä, suuria alueita, kuten yksivärinen pastellineule yhdistettynä tummiin farkkuihin ja mustiin nilkkureihin. Tämä on toimiva kombo esimerkiksi bisnespukeutumiseen, sillä tumma väri tasapainottaa sopivasti hieman ujona ja hentona pidettyä vaaleanpunaista. 

 

Joulunajan lähestyessä on ihanaa nauttia myös kotoilusta vaaleanpunaisen filtterin läpi. Valitse Netflixistä kaikkein imelin romanttinen komedia ja antaudu romantiikan vietäväksi! Rento vapaapäivän asu on lämmin huppari, pehmeät sukat ja kauniit aamutossut. Leffaevääksi vaahtokarkilla kruunattu kaakao tai itse tehdyt karamellipopparit! 

Lue myös: Pehmeät pastellit – talven kauneimmat asusteet Lasessorilta! >

Jos hempeä vaaleanpunainen ei nappaa, romantiikanjanoisille on muitakin vaihtoehtoja. Kun kaipaat asulta hieman enemmän ytyä, valitse sävyksi näyttävän kirkas pinkki. Tuo kesäinen tuulahdus talven juhliin kevyellä kukkamekolla, joka saa helmat heilumaan! 

Katso juhlakauden meikkitrendit > 

Osta naisten tuotteita >

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä