Syksyn ihanat pluskoon vaatteet naisille, tutustu Sokoksella ja verkkokaupassa sokos.fi.

Juhlista naiseutta ja korosta kurveja tyylillä

Huoliteltu ja itsevarma tyyli ei katso kokoa. Tiesitkö, että monet merkeistämme tarjoavat myös pluskokoja kurvikkaille naisille? Tutustu alta Ragweariin, joka on katumuodin ja vastuullisen tuotannon edelläkävijä, Vero Moda Curveen, joka tunnetaan trendikkäistä ja naisellisista vaatteista sekä Esprit Curvyyn, joka tarjoaa monipuolista vaatetusta aina kokoon 52 saakka. Myös brittiläinen Marks & Spencer edustaa naisten vaatemallistollaan kokojen monipuolisinta kärkeä – ihanat, laadukkaista materiaaleista valmistetut ja ajattomat mekot, neuleet ja housut saavat tuntemaan olon kauniiksi niin töihin matkatessa kuin syksyisistä viikonlopuista nauttiessa.

Osta naisten muotia > Syksyn ihanat pluskoon vaatteet naisille,6 tutustu Sokoksella ja verkkokaupassa sokos.fi.

Vero Moda Curve

Vero Moda Curve edustaa vahvaa tyyliä, itseluottamusta ja monimuotoisuutta. Naisten vaatemallistot sisältävät koot 42–54 myös X-vartalotyypille. Vero Moda Curve haluaa juhlistaa kurveja, ei piilottaa niitä. Naiselliset, trendikkäät ja helposti toisiinsa yhdisteltävät tuotteet sopivat niin arkiseen kuin juhlavaan pukeutumiseen. Pohjana toimii selkeä peruspukeutuminen; hyvin istuvat farkut ja alaosat, joustavat perustopit ja paidat sekä muu arkivaatetus, joiden ympärille on helppo rakentaa sesongin mukaisia väripaletteja ja omaan tyyliin sopivia asukokonaisuuksia. 

Tutustu Vero Moda Curve -tyyliin >


Tuotenosto:

Vero Moda Curve VMPlaza neuleliivi–58617536

Curve Vmlux farkut–48944664

Vero Moda Curve VMSimo takki–58658046

Vero Moda Curve VMPlissé mekko–57428812


Esprit Curvy

Susie ja Doug Tompkins perustivat Espritin Kaliforniassa vuonna 1968. 60-luvun vallankumouksellisesta hengestä inspiroituneena brändi kehitti selkeän filosofian, jossa juhlitaan todellisia ihmisiä ja yhdessäoloa: "Haluamme saada sinut tuntemaan olosi hyväksi, jotta voit näyttää hyvältä". 

Espritin menestystarina perustuu kahteen peruspilariin – se haluaa tuottaa iloa joka päivä rennosti räätälöityjen, laadukkaiden ja huolellisesti valittujen vaatteidensa avulla kaiken kokoisille naisille. Samalla se haluaa pysyä uskollisena kestävälle kehitykselle, tasa-arvolle ja valinnanvapaudelle. Malliston Esprit Curvy koostuu selkeälinjaisista ja ajattomista vaatteista, joissa on käytetty muun muassa 100 % puuvillaa ja viskoosia. Kauden trendivärien ohella malliston tuotteita on saatavana tyylikkäillä printtikankailla.

Tutustu Esprit Curvy -tyyliin >


Tuotenosto:

Esprit Curvy mekko–54817739

Esprit Curvy pusero–59250013

Esprit Curvy farkut–54817542

Esprit Curvy t-paita–59327023


Marks & Spencer

Marks & Spencer tarjoaa nykyaikaista naisten vaatetyyliä laadukkaista materiaaleista valmistettuna. Vaatteiden perusmitoitus on saatavana suuressa osassa mallistoa kokoon 50 saakka tarjoten siten entistä enemmän valinnanvaraa trendikkäiden tyylien löytämiselle erilaisille vartaloille. Valikoima sisältää jotain vuoden jokaiselle päivälle ja jokaiseen tilaisuuteen, työhön sekä viikonloppuihin. Suosikkejamme etenkin näin syksyllä ovat lämmittävät kashmirneuleet, hyvin istuvat farkut ja pitkähelmaiset mekot, joissa on helppo tehdä vaikutus ja tuntea olonsa kauniiksi!

Tutustu Marks & Spencer -tyyliin >


Tuotenosto:

M&S Waisted mekko–58656028

M&S Autograph Silkkipusero–38890529

M&S Kashmirneuletakki–52901507

M&S Denim jeggingsit–23200044

 

Ragwear

Ragwear on ex-skeittari ja lumilautailija Holger Brodkorbin perustama tuotemerkki, jonka vaatteet on valmistettu vastuullisesti luontoa kunnioittaen. Merkki on 100 % vegaaninen: tuotteissa tai valmistusprosessissa ei ole käytetty mitään eläinperäistä kuten nahkaa, villaa, silkkiä, turkista tai untuvaa. Tuotantoketjussa ei käytetä myöskään lapsityövoimaa tai eläinkokeita ja sillä on kansainvälisen eläinsuojelujärjestö PETA:n hyväksyntä. 

Vastuullisuus ja ympäristönäkökulma näkyy yrityksen toiminnassa ja tuotannossa: tuotteet pakataan biohajoaviin pakkauksiin ja materiaaleina käytetään mm. GOTS-sertifioitua puuvillaa, bambuviskoosia ja kierrätettyä polyesteria. Sporttista ja eettistä katumuotia edustavan Ragwearin vahvimmat tuoteryhmiä ovat takit, hupparit, mekot, colleget sekä topit, joissa on mukava, sopivan rento mitoitus.

Tutustu Ragwear-tyyliin >


Tuotenosto:

Ragwear Danka takki–54817505

Ragwear Danka parkatakki–55463141

RAGWEAR N. TAKKI MONADIS–58774649

RAGWEAR N. TAKKI ZUZKA–59074013


Osta naisten muotia >