Häivytä näkyviä ikääntymisen merkkejä

Tiedätkö, että ikääntyessään ihosta tulee hauraampi ja sameampi ja että iho tarvitsee enemmän ravintoaineita? Kuivuuden ja veltostumisen takia iholle tulee usein ryppyjä, heleys vähenee ja ihosta tulee samea.


Biotherm ravitsevat yö- ja päivävoiteet

Luonnollista voimaa ihon ravitsemiseen

Biothermin uusin Blue Therapy Amber Algae Revitalize -päivä- ja -yövoide palauttavat iholle sen tarvitseman energian ja elinvoiman. Voiteet sisältävät Atlantin valtameren syvyyksistä löydettyä erityistä amber algae -levää. Se vahvistaa ihoa samalla auttaen sitä uudistumaan yhdessä Life PlanktonTM:n ja ihoa vahvistavien ravinteiden kanssa. Ihosta tulee intensiivisesti ravittu, kosteutettu ja heleä.


Ravitseva duo

Blue Therapy Amber Algae Revitalize -päivävoide
Energisoiva ja ravitseva päivävoide heleyttävillä mikrohelmillä. Voide antaa välittömästi luontaisen terveen hehkun iholle samalla tasoittaen sen sävyä.

Blue Therapy Amber Algae Revitalize -yövoide
Vahvistava ja ravitseva yövoide intensiiviseen yöajan uudistamiseen. Voiteen koostumus on täyteläisen notkea ja se sulaa iholle levitettäessä.

Voiteita suositellaan käytettäväksi kasvojen lisäksi myös kaulalle ja dekolteelle. Ihosta tulee vahva, kosteutettu ja heleä.


Tule tutustumaan Biotherm-ihonhoitotuotteisiin Kutsu kauneuteen -tapahtumaan!

Torstaina 5.9. Biotherm-päivän huippuetuina Blue Therapy -silmänympärysvoide ja -yöseerumi sekä Total Renew Oil -puhdistusöljy. Viikon huippuetuna Life Plankton Elixir -seerumi, Blue Therapy -yövoide sekä Blue Therapy Cream-in-Oil -pakkaus.

Arvostele Biotherm-lempituotteesi sokos.fi:llä ja osallistu Kutsu kauneuteen arvontaan. Voit voittaa palkinnon, joka sisältää huippumerkkien kosmetiikkatuotteita ja meikkauksen. Arvo n. 500 euroa. 

Osallistu arvontaan >

Osta Biotherm-tuotteita >


 

Tuotenosto:

Biotherm Aquasource Creme voide 75 ml–37227041

Biotherm Blue Therapy Night yövoide 50 ml–3073003

Biotherm Blue Therapy Eye silmänympärysvoide 15 ml–2417516

Biotherm Blue Therapy Serum-in-Oil yöseerumi 30 ml–17290011

Biotherm Life Plankton™ Elixir seerumi 50 ml–35549502

Biotherm Blue Therapy Cream-in-Oil voidepakkaus–33201008Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä