The Bluebeards Revenge -parranajotuotteet

The Bluebeards Revenge tarjoaa kattavasti alan ammattilaisten hyväksymiä parranajotuotteita. Tutustu sarjaan ja koe itse laadukkaan parranajon jälki, huippuihonhoidon tulokset sekä viimeistelty ulkonäkö The Bluebeards Revenge -tuotteiden avulla.

The Bluebeads Revenge mukana Miesten huoltoviikko -tapahtumassa 5.–11.4.2021.

Osta The Bluebeards Revenge -tuotteita > 

Tutustu Miesten huoltoviikkoon >


Osta The Bluebeards Revenge -tuotteita Sokokselta, Emotionista sekä verkkokaupasta sokos.fi.

 

The Bluebeards Revenge on todellinen miehelle suunniteltu ja kohdistettu sarja. The Bluebeards Revenge syntyi vuonna 2010 tarpeesta löytää valikoima parranajotuotteita, jotka kesyttäisivät kovimmankin sängen. Lounais-Englannin rannikolta lähtöisin oleva The Bluebeards Revenge on kerännyt maailmanlaajuisen vetovoiman miehekkään ja laadukkaan lähestymistapansa ansiosta.

The Bluebeards Revenge on kehittynyt johtavasta parranajomerkistä kattavaksi ja kokonaisvaltaiseksi miesten grooming-brändiksi. Sarjassa on edelleen keskeisessä asemassa mm. useasti laadustaan palkitut parranajotuotteet. Uskollisena perinteilleen brändi on kehittänyt upeat parran- ja viiksien hoitotuotteet, hiustenhoito- ja muotoilutuotteet sekä arjen rasituksilta suojaavat ja hoitavat ihonhoitotuotteet. Kaikki merkin tuotteet ovat alan ammattilaisten hyväksymiä ja käyttämiä.

Tänä päivänä The Bluebeards Revenge on myynyt miljoonia tuotteita yli 100 maassa. Tuotteiden laatu ja ikoninen ulkonäkö ovat maailman parhaiden partureiden, aikakausilehtien sekä miesten ylistämiä. 

The Bluebeards Revenge uskoo ympäristövastuun kuuluvan kaikille. Siten myös The Bluebeards Revenge pyrkii brändinä tekemään oman osuutensa paremman tulevaisuuden luomisessa. 

 


Tuotenosto:

The Bluebeards Revenge Shaving Cream 150 ml–49513003

The Bluebeards Cuban Blend partaöljy 50 ml–29961506

The Bluebeards Revenge Shaving Cream parranajovoide 100 ml–12992509

The Bluebeards Revenge Liquid Wood Parta & Viiksikampa–49513503

The Bluebeards Revenge Classic Blend Moustache Wax viiksivaha 20 ml–12992505

The Bluebeards Revenge Viiksi & Partasakset–15798013The Bluebeards Revenge -tuotteet verkkokaupasta sokos.fi

”Todellinen merirosvo pitää meren puhtaana”

Tavoitteena on jatkuvasti parantaa tuotepakkausten kierrätettävyyttä sekä vähentää huomattavasti muovi- ja kertakäyttöpakkauksien määrää vuoteen 2025 mennessä. Jo nyt toteutuneet uudistukset ovat kartonkipakkauksien poistuminen, muovin vähentäminen sekä muovipakkauksien korvaaminen uusiokäytettävillä alumiini- ja kierrätysmuovipakkauksilla. 

The Bluebeards Revengin tuotteista yli 75 prosenttia on vegaaniystävällisiä, mikä kertoo jatkuvasta kehitystyöstä vähentää eläinperäisten materiaalien määrää. Tuotteiden raaka-aineet ovat huolellisesti valittuja eettisistä sekä kestävän kehityksen arvoja mukailevista lähteistä. Tämän lisäksi The Bluebeards Revenge vastustaa voimakkaasti eläinkokeita. Sen sijaan Iso-Britannian parhaimmat parturit testaavat ja tutkivat valikoiman, mikä takaa tuotteiden suorituskyvyn sekä turvallisuuden asiakkaille.

Kokeile BBR-tuotteita ja koe laadukkaan parranajon jälki, huippuihonhoidon tulokset sekä viimeistelty ulkonäkö. 


Tuotenosto:

The Bluebeards Revenge Cooling Moisturiser 150 ml–49513501

The Bluebeards Revenge Face Scrub 150 ml–49513001

The Bluebeards Cuban Gold soap saippua 175 g–29961507

The Bluebeards Revenge Vanguard Synthetic Brush partasuti–12992501

The Bluebeards Revenge Alum Block alunakivi 75 g–46994502

The Bluebeards Revenge Cut Throat razor partaveitsi–13526002