Testiryhmä ihastui Lumene tehohoitoihin

Lumenen uudet ja innovatiiviset tehohoidot saapuivat Sokokselle! Testiryhmämme sai kokeiltavakseen ihotyyppinsä mukaan joko kosteuttavan LÄHDE tehohoidon tai rauhoittavan ja tasapainottavan TYYNI tehohoidon. Käyttäjät kokeilivat tuotetta 2–3 viikon ajan ja antoivat arvionsa tuotteesta.


Tuotenosto:

Lumene TYYNI Rauhoittava & tasapainottava hamppu-tehohoito 30ml–45815001

Lumene LÄHDE Kosteuttava prebiootti-tehohoito 30ml–45815002

 TYYNI Rauhoittava & tasapainottava hamppu-tehohoito

Tuotteen kuvaus: TYYNI Nordic Clear Rauhoittava & Tasapainottava hamppu-tehohoito rauhoittaa rasittuneen ihon epämukavaa tunnetta ja häivyttää ihon punoitusta. Tehohoito jättää iholle kosteutetun ja tasapainoisen tunteen ja saa ihon näyttämään hyvinvoivalta. 

Tuote sisältää ihoa rauhoittavaa pohjoista luomuhampunsiemenöljyä sekä ihoa tasapainottavaa mesiangervoa. Tuote sopii erinomaisesti rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle, sillä sen sisältämät öljyt eivät tuki ihohuokosia. 

Testiryhmän arvio: Testiryhmän mielestä tuote toimi hyvin tarkoitukseensa; se rauhoitti punoittavaa ihoa ja tasapainotti ihon rasvaisuutta. Plussaa tuli myös helposti levittyvästä koostumuksesta, miedosta tuoksusta ja kauniista pakkauksesta. 

”Lumenen tuotteet olleet aina laadukkaita, joten sellaista odotin nytkin. Tuotteessa on ihanan raikas tuoksu ja sitä on miellyttävä käyttää. Ensimmäisinä kertoina laitoin vain iltaisin enkä laittanut päälle mitään muuta tuotetta. Iholla tuntui levityksen jälkeen pientä miellyttävää kihelmöintiä ja lämpöä. Tuote imeytyi hyvin eikä iho tuntunut hetken päästä eikä aamullakaan rasvaiselta. Nyt olen käyttänyt noin viikon joka ilta ja muutaman kerran laittanut päälle kosteusvoiteen. Aamulla iholla miellyttävä tunne eikä iho ole ärtynyt. Jatkan ehdottomasti käyttöä vielä jatkossakin ja välillä voisi kokeilla myös päivällä varsinkin silloin kun iho on huonommassa kunnossa.” -Kirsti H.

”Tuotteen saatua olin hieman epäileväinen tulisiko tuote auttamaan punaisuuteen, koska olen testannut monia eri tuotteita ennen tätä, joista on sanottu, että tuote auttaisi vähentämään punaisuutta (minulla on akne ja sen arpia, joten punaisuutta on paljon). Kuitenkin kolmen viikon jälkeen voin sanoa, että tämä on ensimmäinen tuote, josta olen oikeasti nähnyt tuloksia!! Käytin tuotetta siis tasan kolme viikkoa aamuisin ja iltaisin ja aion jatkaa tuotteen käyttöä. :) Ainoana huomiona on, että tuotteesta jää ”öljyinen” fiilis kauemmaksi aikaa kuin useimmista tuotteista, joten minulla ainakin piti varata hyvin aikaa imeytymiselle jne. ennen meikin laittoa. Kuitenkin kokonaistuloksena olen hyvin tyytyväinen tuotteeseen!!” -Nicol P.

”Olen nyt käyttänyt seerumia viikon aamuin illoin. Rasvainen ihoni voi paremmin. Iho on rauhoittunut ja tuntuu pehmeältä. Rusketuskin säilyy hyvin seerumin käytön myötä, iho ei hilseile. Seerumi imeytyy hyvin. Olen käyttänyt kasvoihin ja kaulalle yhdessä Lumenen kasvovoiteen kanssa. Ei jää tahmaista oloa. Hyvin mieto ja miellyttävä tuoksu. Riittoisa, pari suihkausta riittää kasvoihin ja kaulalle. Helppo käyttöinen. Pitää aina muistaa ravistaa ennen käyttöä. Pidän läpinäkyvästä lasisesta pullosta. Kaunis vihertävä väri; pullosta myös näkyy kuinka paljon tuotetta on jäljellä. Pumppu systeemi on hyvä ja helppo käyttää. Hyvä suomalainen tuote”. -Aila A.

Testiryhmäläiset olivat valmiita suosittelemaan tuotetta myös muille käyttäjille:

”Suosittelisin tuotetta miehille keillä on rasvainen ja väsynyt iho”  -Alex Ö.

”Ainakin kaikille rasvaisen ihon omaaville ja ehdottomasti yli 50 vuotiaille.” -Aila A.


Tuotenosto:

Lumene TYYNI Rauhoittava & tasapainottava hamppu-tehohoito 30ml–45815001 

LÄHDE Kosteuttava prebiootti-tehohoito

Tuotteen kuvaus: LÄHDE Nordic Hydra Kosteuttava prebiootti-tehohoito palauttaa ihon kosteuden ja täyteläisyyden säilyttämällä optimaalisen kosteustasapainon ja estämällä ihoa kuivumasta. Tehohoito kosteuttaa ihoa välittömästi ja pitkäkestoisesti, jopa 24 tunnin ajan sekä suojaa ihoa. 

Tuote sisältää täysin uutta innovatiivista raaka-ainetta, prebioottista suomalaista kauraksylitolia. Kauraksylitoli, pohjoinen mustikan siemenöljy, luomukoivumahla ja puhdas pohjoinen lähdevesi auttavat yhdessä säilyttämään ihon kosteustasapainon. Jatkuvassa käytössä tehohoito parantaa ihon kosteustasoa ja sen luonnollista suojaa.

Testiryhmän arvio: Myös LÄHDE-tehohoito lunasti testiryhmäläisten odotukset. Kiitosta tuli tuotteen kosteuttavasta vaikutuksesta; osa testaajista käytti tuotetta jopa kosteusvoiteen sijaan. Seerumin myös kehuttiin levittyvän ja imeytyvän hyvin iholle. Myös tuoksu oli useiden mielestä sopivan mieto.

”Odotin tehokkaasti kosteuttavaa tuotetta. Olen käyttänyt tuotetta viikon ajan joka ilta. Aion ehdottomasti jatkaa tuotteen käyttöä. Miellyttävän tuoksuinen tuote. Helppokäyttöinen. Mielestäni kosteuttaa ihoa tehokkaasti sekä parantaa silminnähden ihon rakennetta.” -Arja S.

”Tuotetta kohtaan ei ollut odotuksia, aiemmin Lumenen seerumit ovat olleet hyviä ja kosteuttavia. Käytin tuotetta päivittäin iltaisin 1,5 vko:n ajan. Seerumi oli juoksevaa, mutta levittyi helposti kasvoille. Levittäessä seerumin ominaishaju oli voimakas, mutta sitä ei enää huomannut levityksen jälkeen. Seerumi imeytyi hyvin ja jätti kevyen tunteen iholle. Seerumin lisäksi ei tarvinnut lisätä muuta voidetta, eli tuote ajoi asian verrattuna muiden merkkien seerumeihin. Tuotteen pakkaustapa on vaikea pumppupullo, pipetti olisi toimivampi.” -Tuuli E.

” Odotin tuotteen olevan todella kosteuttava, sillä olen käyttänyt Valo-sarjan vastaavaa tuotetta ja pitänyt siitä. Huomiota voisin antaa siitä, että tuote ei tuoksu yhtä voimakkaasti kuin muut Lähde-sarjan tuotteet, joka itselleni ainakin iso plussa! Suosittelisin tuotetta kaikille, joilla on kuiva iho ja kaipaavat siihen lisää kosteutta. Tuote sopii mielestäni myöskin päivävoiteen korvaajaksi esimerkiksi näin kesäajalla niille, keiden iho ei ole aivan niin kuiva.” -Taru O.


Tuotenosto:

Lumene LÄHDE Kosteuttava prebiootti-tehohoito 30ml–45815002Osta Lumene ihonhoitotuotteita > 


Vastuullista kesämuotia ja kosmetiikkaa nyt ALE-hintaan

Laatua rakastavalle kesäALEmme on juhlaa! Luotettavat merkkituotteet, kuten Marks & Spencer, Tommy Hilfiger, Nanso, Esprit ja Vero Moda, ovat mukavia, tyylikkäitä ja kestävät käytössä pitkään. Ostamalla kestävää laatua, säästät myös ympäristöä. Muistathan hoitaa ihoa myös kesällä! Kosmetiikka-alestamme löydät tärkeät luottomerkit nyt edullisesti, ja ihanilla laatumeikeillä säilytät tyylisi aamusta iltaan. ALE 18.6.–1.8. Sokoksella, Emotionissa sekä verkkokaupassa sokos.fi.