Kokemuksia: Biotherm Aqua Glow Super Concentrate

Biotherm Aqua Glow Super Concentrate sopii erityisesti nuorelle iholle. Heleyttävä emultio sisältää uudistavaa Life Plankton™-uutetta ja C-vitamiinia. Se syväkosteuttaa ihoa ja palauttaa ihon luonnollisen hehkun. Tuotetta levitetään aamuin ja illoin puhdistetuille kasvoille.


Biotherm Aqua Glow super Concentrate seerumi kokemuksia


Kosteuttaa ja kirkastaa ihoa – Loistava tuote!

"Tämä tuote on minun iholle ollut tosi hyvä. Olen käyttänyt joka päivä, aamuin illoin. Vähän on tullut punaisuutta, mutta toivon että menee ohi. Loistava tuoe suosittelen."

Anita


"En oikein usko näihin. Otin vakkari käyttöön ja aluksi en huomannut mitään. Nyt muutaman viikon käytön jälkeen olen koukussa. Tuntuu hyvälle iholla ja iho tuntuu sileämmälle. Olkoon vai kuvitelmaa tuo sileys tai ei ostan ehdottomasti uuden kun loppuu. Suosittelen! Ja plussaa on se ettei ole ylihintainen kuten useat vastaavat."

Hanna44


"Tuotteesta en oikein seerumia saa, enemmin kevyt päivävoide! Tuttu tuoksu kyseiselle merkille! Ei herättänyt minkäänlaisia tunteita puolesta, eikä vastaan!"

Niina


"Käytän päivittäin. Suosittelen koittamaan. Aijon käyttää jatkossakin. Kirkastaa ihoa ihanasti."

Essi


"Minulla on rasvoittuva sekaiho enkä huomannut mitään radikaalia muutosta ihossani. Iho tuntui pehmeältä heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen, mutta vasta muutaman viikon päästä huomasin ihoni selkeästi kirkastuneen."

Sanniina


"Olen ennen käyttänyt Cliniquen emulsiota, mutta aion vaihtaa sen tähän tuotteeseen. Käytän tuotetta seerumin jälkeen ja ennen kosteusvoidetta aamuin illoin. Tuote kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Tuote sopii hyvin todella herkälle, kuivalle iholleni. Tuoksu on miellyttävä ja pullo on erittäin riittoisa ja kaunis. Tuotetta ei tarvitse paljon ja sen koostumus on silkkinen ja nopeasti imeytyvä. Tuote vastasi odotuksia eikä minulla ole siitä huonoa sanottavaa. Suosittelen tuotetta muille ja aion jatkaa sen käyttöä! 5/5"

Maria


Tuotenosto:

Biotherm Aqua Glow Super Concentrate emulsio 50 ml–36410005


Oletko jo ehtinyt kokeilla tuotetta? Arvostele se Sokoksen verkkokaupassa, voit voittaa Biotherm-ihonhoitopaketin (arvo 114,–). Arvomme kolme tuotepakettia.


Kirjoita arvostelu >>

Osta muita Biothermin tuotteita >>

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä