Löydä täydellisesti istuvat vaatteet TailorGuide-sovelluksen avulla

Muodin ostaminen verkosta ei voisi olla enää helpompaa! Uusi, suomalainen TailorGuide-etäsovituspalvelu auttaa sinua löytämään oikean vaatekoon sokos.fi-verkkokaupasta. Mittaa itsesi sovelluksen avulla ja saat oikean kokosuosituksen sinua kiinnostavista vaatteista.

TailorGuide vertaa käyttäjän vartalon mittoja vaatteiden brändikohtaisiin kokotaulukoihin. Sovelluksen erityisiä vahvuuksia ovat mittatarkkuus, yksityisyydensuoja, mittausmenetelmän soveltuvuus vaihteleviin kotiolosuhteisiin ja ISO-standardin mukaiset mittauskohdat (ISO 8559-1).


TailorGuide Sokos-verkkokaupassa 

Näin käytät TailorGuide-palvelua

1. Lataa ensin TailorGuide puhelimesi sovelluskaupasta. Voit ladata sovelluksen joko Android- tai iPhone-puhelimeen.

2. Rekisteröidy sovellykseen nimellä ja sähköpostisoitteella. Voit rekisteröityä myös omilla Facebook- tai Google-tunnuksilla. Kun sinulla on oma profiili, saat palvelun avulla omien mittojen mukaiset kokosuositukset sokos.fi-verkkokaupassa. Profiilin voi luoda myös manuaalisesti, ilman sovelluksen avulla tehtyä mittausta. Rekisteröintitietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

3. Seuraa sovelluksen ohjeita. Ota sovelluksella itsestäsi kolme kuvaa: yksi edestä (a), yksi sivusta (b) ja yksi taustasta (c). Kuvat tuhoutuvat heti mittojen laskennan jälkeen.


Ohjeet TailorGuiden käyttöön Sokos-verkkokaupassa

 

4. TailorGuide-palvelu näkyy sokos.fi-verkkokaupan tuotekorteilla TailorGuide-linkkinä niiden tuotteiden kohdalla, jotka ovat TailorGuide-palvelun piirissä. Palvelun piiriin lisätään jatkuvasti uusia tuotemerkkejä.

5. Klikkaa verkkokaupassa tuotekortin TailorGuide-linkkiä, kun tarvitset apua koon valintaan. Linkistä avautuvan kirjautumisikkunan kautta pääset kirjautumaan sisään omilla tunnuksillasi.

6. Seuraa palvelun ohjeita. Saat kokosuosituksen, joka perustuu tuotemerkin omiin kokotaulukoihin.

7. Palaa tuotekortille ja klikkaa ostoskoriin TailorGuide-palvelun suosittelema koko.

Osta naisten muotia >

Osta miesten muotia >


Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä