Täydellinen meikkipohja pikkutunneille asti

Onko vielä hakusessa meikkivoide, joka saa ihon näyttämään virheettömältä ja tasaiselta, mutta joka on samalla hengittävä ja ohut? Kuulostaa ehkä pelkältä utopialta, mutta sellainen oikeasti löytyy! 

Joe Blascon tuotteet on salaisuus täydelliseen meikkipohjaan, joka kestää hikoilun ja jopa saunomisen. Ne sisältävät runsaasti väripigmenttejä, mikä tekee meikeistä erittäin riittoisia – sopii siis järki-investointina myös tiukempaan budjettiin! Meikit käyvät kaikille ihotyypeille, ja ne ovat oikea valinta, kun kaipaat peittävää, mutta luonnollista lopputulosta, joka kestää upeana koko päivän.

Ultrabase -meikkivoide

Joe Blascon Ultrabase on hengittävä, ohut ja erittäin riittoisa meikkivoide, jolla saat itsellesi helposti täydellisen tasaisen ihon. Olipa sitten tiedossa pitkä päivä töissä tai rankkaa biletystä aamun pikkutunneille asti, tätä meikkipohjaa ei tarvitse juosta korjailemassa. Se pysyy iholla koko päivän ja suojaa väripigmenttipitoisuutensa ansiosta samalla ihoa UV-valolta, tuulelta ja viimalta. 

 

Setting Powder -irtopuuteri

Jotta voit taata maksimaalisen kestävyyden meikillesi, viimeistele meikkipohja Joe Blascon hienojakoisella irtopuuterilla. Se kiinnittää meikin huomaamattomasti ja antaa iholle luonnollisen kuulaan lopputuloksen. Valittavana on eri sävyjä.

 

Tuotenosto:

Joe Blasco Ultra Base meikkivoide 9,5 g–187692

Joe Blasco Light Setting Powder irtopuuteri 35 g–212586

 

 

Valovärit

Näkyykö kasvoilla huonosti nukutut yöt tai vuosien uurtamat juonteet? Viimeistele täydellinen meikkipohja Joe Blascon valovärillä, joka peittää tummat silmänaluset ja kasvojen juonteet. Tuo esille kasvojesi parhaat kohdat!


Tuotenosto:

Joe Blasco valoväri 6,5 g–187690

Joe Blasco Instant Youth Activator seerumi 50 ml–4380002

Joe Blasco huulipuna 3,5g–187691


Osta Joe Blasco -meikkejä >>


Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä