Bronx Colors

Meikkaa kuten ammattilaiset – täydellinen meikkipohja Bronx Colors -tuotteillaTasainen meikkipohja antaa raikkaan ilmeen koko kasvoille ja sen päälle on helppo rakentaa näyttävä meikki. Miten saada meikki näyttämään huolitellulta aamusta iltaan? Tule mukaan Bronx Colors -meikkikouluun ja opi täydellisen meikkipohjan salat!Tuotenosto:

Bronx Colors Fix & Matt Loose Powder irtopuuteri 5 g–40288064

Bronx Colors Boosting Hydrating Concealer peiteaine 10 ml–29568047

 

Tasoita ja suojaa iho meikkivoiteella

Meikkivoide tasoittaa ja suojaa ihoa. Kun haluat varmistaa, että meikkivoide pysyy kauniin tasaisena pitkänkin päivän, valitse Masterclass Pro Foundation -meikkivoide. Sen puolipeittävä koostumus on lisäksi kosteudenkestävä ja sopii kaikille ihotyypeille. Levitä meikkivoide kasvoille sormin, siveltimellä tai meikkisienellä aloittaen kasvojen keskiosasta häivyttäen kohti kasvojen reunoja. Kun haluat tasoittaa ihon sävyä, levitä meikkivoidetta ohuelti. Kerrosta meikkivoidetta puolestaan kun haluat peittävämmän lopputuloksen.Peitä ja häivytä ihon pienet virheet peiteaineella

Ihon pienet virheet saat kätevästi häivytettyä kosteuttavalla Boosting Hydrating Concealer -peiteaineella. Perinteisten sävyjen lisäksi peiteväristä on saatavilla ihon värin epätasaisuuksia korjaavat sävyt, oranssi, vihreä ja liila. Ne tasoittavat tehokkaasti ihonsävyn epätasaisuuksia ja kasvojen kirjavuutta. Oranssi sävy taittaa silmänalusten sinertävyyttä, vihreä piilottaa punaisia värivirheitä ja liila piristää kellertävää ja väsyneen näköistä ihoa.

Bronx Colors meikkivoideKiinnitä meikkipohja puuterillaJotta meikki kestää pitkälle päivään, kiinnitä meikkipohja puuterilla. Hienojakoinen, samettisen pehmeä Fix & Matt Finishing Loose Powder -irtopuuteri lukitsee meikin tekemättä meikistä paksun ja raskaan näköistä. Mattapinnan antava irtopuuteri tasoittaa ihon virheellisyyksiä, imee itseensä liiallista ihotalia ja ehkäisee siten ihon kiiltämistä. Levitä puuteri kasvoille puuterivipan avulla taputtelemalla ja työstämällä puuteria iholle.  Taputtele puuteria silmien alle, kasvojen T-alueelle ja punoittaville ihoalueille baking-tekniikalla: lisää reilu kerros irtopuuteria iholle hetkeksi ja tee sillä aikaa muu meikki valmiiksi. Pyyhkäise lopuksi ylimääräinen puuteri pois siveltimellä. Näin saat aikaan entistä kestävämmän lopputuloksen.


Osta Bronx Colors -tuotteita >

Tuotenosto:

Bronx Colors Boosting Hydrating Concealer peiteaine 10 ml–29568047

Bronx Colors Flat Foundation Brush -meikkivoidesivellin–30163507

Bronx Colors Precision Blending Sponge Large -meikkisieni–29568001

 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä