Estee Lauder Daywear -tuotteet Sokoselta

 

Estée Lauder DayWear -sarja – tehokkaita antioksidantteja sekä aurinkosuojaa heleälle iholle

Jo klassikoksi muodostuneen Estée Lauder DayWear -sarjan kaikki tuotteet sisältävät innovatiivisen Super Anti-Oxidant Complex -yhdistelmän, joka antaa tehokkaan antioksidanttisuojan vapaita radikaaleja, eli esimerkiksi saasteita, vastaan. Tuotteiden kurkku-uute virkistää ja kaikki sarjan päivävoiteet sisältävät myös aurinkosuojakertoimen 15.


DayWear Sheer Tint Release Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Moisturizer SPF 15

DayWear-sarjan ylivoimainen suosikkituote DayWear Sheer Tint on ihonhoitorutiinisi mullistava värillinen kosteusvoide, joka korostaa ihon sävyä tehden ihosta tasaisen ja heleän. Yksi läpikuultava sävy sopii kaikille, joten oikean sävyn valinta ei tuote päänvaivaa, eikä sävyä myöskään tarvitse vaihtaa ihon päivettymisen myötä. Öljytön koostumus kosteuttaa kevyesti ja tasapainottaa ihon rasvaisuutta. Kesällä aurinkosuojan muistaminen on tärkeää ja DayWear Sheer Tint sisältääkin myös aurinkosuojakertoimen 15, joten se suojaa myös haitalliselta UV-säteilyltä! Tuote levitetään ihonhoitorutiinin viimeisenä vaiheena ja voidaan käyttää yksinään tai meikin alusvoiteena.

DayWear Sheer Tint sävyttävä päivävoide on nyt saatavilla myös isomman 50 ml:n pakkauksen lisäksi 15 ml:n kokeilupakkauksessa, mikäli tämä klassikkotuote on vielä testaamatta. Pienempi koko on kätevä ottaa mukaan myös reissuun.


Tuotenosto:

Estée Lauder DayWear Multi-Protection Anti-Oxidant Sheer Tint Release Moisturiser SPF 15 sävyttävä päivävoide 50ml–325012

Estée Lauder DayWear Multi-Protection Anti-Oxidant Sheer Tint Release Moisturiser SPF 15 sävyttävä päivävoide 15ml–17482518
Estee Lauder DayWear tuotteet

Viimeistele ihonhoitorutiinisi DayWear-sarjan muilla tuotteilla

DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant 24h Moisture Creme SPF 15

DayWear -kosteusvoide sisältää DayWear Sheer Tintin tapaan tehokkaan antioksidanttiyhdisteen, ja on Estée Lauderin tehokkain antioksidanttivoide. DayWear ehkäisee ja näkyvästi häivyttää ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä tasoittamalla hienoja juonteita sekä ihon sävyä.

Tuotenosto:

Estée Lauder DayWear Anti-Oxidant Creme SPF15 päivävoide 50 ml–325015
DayWear Anti-Oxidant 72h-Hydration Sorbet Crème SPF 15

DayWearin ultrakevyt versio Sorbet Crème tarjoaa kevyemmästä koostumuksestaan huolimatta intensiivistä kosteutusta jopa 72 tunnin ajan. Kevyt ja virkistävä sorbettimainen koostumus tuntuu uskomattoman pehmeältä iholla.

Tuotenosto:

Estée Lauder DayWear Anti-Oxidant 72h-Hydration Sorbet Creme SPF 15 hoitovoide 50ml–35704526 

 

DayWear Eye Cooling Anti-Oxidant Moisture Gel Creme

DayWear-sarjaan kuuluu myös silmänympärysvoide. Välittömästi virkistävä DayWear Eye Gel kosteuttaa jopa 24 tuntia sekä tasoittaa ja kirkastaa väsynyttä silmänympärysihoa. Myös silmänympärysvoide sisältää patentoidun Super Anti-Oxidant Complex -yhdistelmän. Vinkki: säilytä silmänympärysvoidetta jääkaapissa, viileä voide tuntuu vieläkin ihanammalta iholla!

Tuotenosto:

Estée Lauder DayWear Eye Cooling Anti-Oxidant Moisture Gel Creme silmänympärysvoide 15ml–28866003
 

NightWear Plus Anti-Oxidant Night Detox Creme

Päivävoiteen lisäksi ihonhoitorutiinista kannattaa lisätä myös yövoide, jonka tehtävänä on tarjota erityistä tehoa ihollesi yöaikaan. NightWear Plus ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja syväpuhdistaa ihoa sille päivän aikana kertyneistä kuona-aineista ja epäpuhtauksista. Anna yövoiteen tehdä töitä ihosi puolesta sillä aikaa kun nukut.

Tuotenosto:

Estée Lauder NightWear Plus Anti-Oxidant Night Detox Creme yövoide 50 ml–14560001