Syysmuotia naisille: englantilainen kartanoromantiikka

Klassinen englantilainen kartanoromantiikka nostaa esille röyhelöt, sametinpehmeät materiaalit ja unelmankauniit yksityiskohdat. Tutustu kauden trendiin ja löydä suosikkisi romanttisuutta huokuvan asun luomiseksi Sokokselta.

Osta naisten muotia Sokokselta >


Romanttisia vivahteita pukeutumiseen naisille Sokoksen muodin valikoimasta.

 

Klassinen englantilainen kartanoromantiikka huokuu historian havinaa. Ruhtinaallinen tyyli on täynnä röyhelöitä, sametinpehmeitä materiaaleja sekä unelmankauniita yksityiskohtia. Romanttisen tyylin värimaailma on tummahko, mutta selkeä: maanläheiset sävyt raikastuvat tummansinisen sekä valkoisen kanssa.


Naisten syksyn trendinä kartanoromantiikka

 

Kartanoromanttinen tyylikokonaisuus on helppo luoda klassikkovaatteilla. Valitse valkoista yläosaan: niin klassinen kauluspaita kuin yksityiskohdilla varustettu paita sopii tyyliin. Istuva bleiseri sopii vaalean paidan kanssa. Väljät housut saavat olla vyötäröltä tyköistuvat. Isohko villakangastakki tai tikattu untuvatakki lämmittää kylmempinä syyspäivinä. Jos haluat vaatteiden yksityiskohtien lisäksi enemmän koristeellisuutta asuun, lisää kaulaan värikäs huivi.

Kartanoromantiikkaa henkivä tyyli muuttuu hetkessä astetta asenteellisemmaksi oikean kenkäparin kera. Viimeistele asukokonaisuus paksupohjaisilla nilkkureilla, rouheilla loafereilla tai tummilla ballerinoilla. Värikkäät tennarit puolestaan tuovat romanttiseen asuun kepeän vivahteen.
 

Kauden suosikkeja naisille > 

Tutustu Sokoksen naisten kenkävalikoimaan > 

 


Tuotenosto:

Marc OPolo housut–44226041

Marc OPolo paitapusero–44226015

SAND Rani bleiseri–45272530

Vero Moda pusero–45068526

Vero Moda culottehousut–45068523


Tuotenosto:

M&S Quilted kevytuntuvatakki–45957564Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä