Syksyn muodikkaimmat tuoksut nyt – 20% miesten viikonlopun ajan

Valitse tuoksu tunnelman mukaan, pelkästään jo päivän aikana tuoksun tarve vaihtelee. Töissä ja vapaa-ajalla on oma fiiliksensä; skarpin tyylikäs, villi ja sporttinen tai viettelevän miehekäs. Kokeile useampaa vivahdetta ja valitse saman tien pari sopivinta. Olemme koonneet syksyn miesten uutuustuoksuista parhaat, lue vinkit.Calvin Klein Obsessed for men
on aromaattinen tuoksu. Miehekäs tuoksu avautuu seetripuun aistillisella vivahteella. Sydäntuoksu saa voimansa mustan vaniljan aromista. Tuoksun viimeistelee kultainen meripihka. Hajuvesi vetää puoleensa ja suorastaan sulattaa aistit.  

Tätä kannattaa suihkauttaa, kun olet lähdössä ulos tai treffeille. 

Pop Art -taiteesta inspiraationsa saanut Replay #TANK Plate on mestariteos! Aromaattisen metsäinen fougere-tuoksu pitää otteessaan. Tämä tuoksu on timanttinen esimerkiksi menoon kaveriporukalla. 

Kun haluat klassisempaa englantilaistyyliä, Burberry Brit for Him on juuri sinulle. Se on aistikas ja lämmin tuoksu, jossa yhdistyvät bergamotti, kardemumma, mandariini, villiruusu, myski ja tonka-papu. Tuoksu sopii asialliseen tyyliin, työtilaisuuksiin ja juhliin. 

Modernimpaa vivahdetta vapaa-aikaan tuo katu-uskottava Diesel Only The Brave Street. Tuoksussa on rouheaa raikkautta miehelle, joka on vahva kuin betoni.

Tuotenosto:

Calvin Klein Obsessed for men EdT tuoksu 30 ml–25099511

Replay #TANK Plate EdT For Him 50ml–29569008

Burberry Brit for Him EdT tuoksu 30 ml–152245

Diesel Only The Brave Street EdT tuoksu 35 ml–31558013


Parasta uuden hajuveden löytämisessä juuri nyt on varmasti se tieto, että miesten viikonloppuna 20.–23.9. saat kaikista normaalihintaisista miesten tuoksuista –20 % S-Etukortilla. 

Osta miesten tuoksuja >>


Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä