SYKSYN MEIKKITRENDIT – ESTÉE LAUDER 

Syksy tuo tullessaan raikkaita tuulia ja monelle myös syksy tarkoittaa uusia alkuja. Tähän aikaan vuodesta on myös ihana inspiroitua uudestaan sekä pukeutumisen että meikkaamisen osalta. Estée Lauderin syksyn trendisävyt ovat kauniit, harmoniset nudet ja säväyttävät punaiset. 

Kaikki alkaa kauniista pohjasta, joka on avain täydelliseen meikkiin. Tärkein ominaisuus meikissä on nimittäin laadukas ja juuri sinulle oikea meikkivoide. Tutustu meidän MUST HAVE TOP 3 tuotteisiin, joilla loihdit syksyn trendimeikin helposti. Alla Estée Lauder -kouluttaja Kati antaa parhaat meikkisuositukset syksylle.


Korosta luonnolista kauneutta

Luonnollisuus ei ole koskaan pois muodista! Double Wear Light -meikkivoiteella saat luonnollisen ja kosteutetun meikin. Lisää vain kulmat ja luomiväri niin olet valmis päivääsi.

Tuntuuko kulmien tekeminen haasteelliselta? Loihdi itsellesi luonnolliset, siistit kulmat helposti oikeilla tuotteilla. Monipuolisella ja helppokäyttöisellä The Brow Multi-Tasker -kulmakynän avulla onnistut varmasti.

Korosta silmiesi kauneutta paitsi ripsivärillä, myös pehmeillä nudeluomivärisävyillä. Pure Color Envy Eye Sculpting EyeShadow 5-Color Palette -luomiväripaletilla viimeistelet lookin.

Tuotenosto:

Estée Lauder Double Wear Light Soft Matte Hydra MakeUp SPF 10 -Meikkivoide 30ml–32320524

Estée Lauder The Brow Multi-Tasker kulmakynä 0,24g–17408037

Estée Lauder PC Envy Sculpting EyeShadow 5-Color Palette luomiväripaletti 8 g–4310006

 

 

’Power makeup’ – itsevarma ja pysyvä meikki koko päiväksi

Kauniin meikkipohjan takaa laadukas pohjustustuote. Illuminator Perfecting Primer -pohjustusvoiteella viet ihon heleyden aivan uudelle tasolle. Tämä viimeistelee ihosi ja antaa sinulle mahdollisuuden itse muokata ihosi heleyden astetta, aina kevyestä heleydestä kukoistavaksi kuulaaksi ihoksi. Optiset heleyttäjät lisäävät välittömästi ihosi kuulautta ja minimoi ihon pieniä virheitä tasoittaen ihonsävyäsi. 

Etsitkö yhä sitä luotettavaa meikkivoidetta, joka kestää koko päivän kasvoilla? Vastaus löytyy meiltä, meidän myydyin meikkivoide Double Wear Stay-In-Place on nimittäin juuri se meikkivoide, joka toimii elämän kaikissa tilanteissa. Tämä luottomeikkivoide sopii joka tilanteeseen luoden kasvoillesi kauniin, tasaisen lopputuloksen. Samalla valitset ekologisen vaihtoehdon, sillä huomasitko myös riitoisan, ympäristöystävällisen lasipullon?

Kauniin ihon täydentää aina oikea huulipuna. Kokeile tänä syksynä suosittua Pure Color Envy Rebellious Rose -huulipunaa, joka on sekä pitkäkestoinen että hoitava samaan aikaan. Lisäksi tämä trendikäs uutuus-huulipuna sopii kaikille ihonsävyille, jolloin voit olla varma, että näytät häikäsevältä!

Tuotenosto:

Estée Lauder The Illuminator Radiant Perfecting Primer + Finisher pohjustusvoide 30 ml–21464025

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Make Up SPF10 meikkivoide 30ml–507026

Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick huulipuna 3,5g–3631130

 

Osta Estée Lauder -tuotteita >
         

 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä