SYKSYN MEIKKITRENDIT – CLINIQUE

Syksy tuo tullessaan raikkaita tuulia ja monelle myös syksy tarkoittaa uusia alkuja. Tähän aikaan vuodesta on myös ihana inspiroitua uudestaan sekä pukeutumisen että meikkaamisen osalta.

Cliniquen syksyn trendimeikit saat loihdittua yksinkertaisilla vinkeillä. Oikeanlaisilla ihonhoito-, meikkivoide- ja huulipuna- valinnalla, saat aikaseksi kaikkien tavoitteleman hehkuvan heleän lasi-ihon tai dramaattisen intensiivisen katseita kääntävän meikin. Alla Cliniquen kouluttaja Jade antaa parhaat meikkisuositukset syksylle.

Hyvästi puuteroitu matta iho. Korealainen lasi-iho on tämän hetken suurin kauneustrendi

Koreasta lähtöisin oleva Glass skin, eli lasi-iho, on sileä, kirkas ja kosteutetun näköinen. Tasainen lasi-iho on hieman kiiltävä ja läpikuultavan oloinen, kuin ikkunalasi. Kiiltävä ei kuitenkaan tässä tapauksessa tarkoita rasvaisen kiiltävää vaan jopa vetisen kiiltävää. Ihonhuokoset ovat näkymättömiä ja kasvoilla on tervettä kuultoa.

Kun iho on joustava sekä kosteutetun täyteläinen, valo heijastuu ihosta paremmin ja iho muistuttaa entistä enemmän lasista pintaa. Lopputulos on ihanan kuulas ja raikas. Lasi-ihon saavutat kolmella elementillä – ihon pinnan tasoittamisella, ihon kosteuttamisella sekä valoa heijastavien tuotteiden avulla:

Ihonpuhdistus ja tasoitus. Kaikki alkaa hyvästä ihon puhdistuksesta, joka poistaa iholta harmautta ja epätaisaisuutta tuovat kuolleen ihosolukon sekä valmistelee samalla ihon vastaanottamaan kosteustuotteet paremmin ihoon.

Kosteutus. Lasi-ihoon kuuluu, että puhtaalle iholle levitetään erilaisia kosteuttavia hoitovesiä, esim. Moisture Surge Hydrating Lotion -hoitovesi ja tehokosteuttavia seerumeita tai tehotiivisteitä, kuten Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate -kosteustiiviste, ennen kosteutta antavaa ja sitovaa Moisture Surge 72-Hour AutoReplenishing Hydrator -geelivoidetta.

Kuulautta meikkivoiteella. Keveä valoaheijastava kuulas meikkivoide Even Better Glow viimeistelee lasi-iho efektin. Kevyt määrä meikkivoidetta koko kasvoille ja keveä kerrostus alueille, jotka vaativat hieman enemmän peittävyyttä. Unohda puuteri ja anna ihon hehkua.

Jatkaessasi tällä tavoin ihosi hoitamista, pitkäaikaisessa käytössä ihosi pinta ja koostumus paranevat ja ihosi alkaa hehkumaan päivä päivältä enemmän. Cliniquelta löytyy öljyttömiä kosteustuotteita, jotka takaavat, että jokainen ihotyyppi voi lähteä tavoittelemaan kaunista kuulasta lasi-ihoa.

Viimeistele lasi-ihon kaunis hehku raikkaalla huulipunalla, esim. Pop Lip Lipstick sävyssä Party Pop.

VINKKI! Suudeltavat, täyteläiset huulet saat lisäämällä valokynää huulenrajan ympärille sekä amorinkaarelle.

Tuotenosto:

Clinique Moisture Surge Hydrating Lotion hoitovesi 200ml–36416525

Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate kosteustiiviste 48 ml–21341204

Clinique Moisture Surge 72-Hour AutoReplenishing Hydrator geelivoide 30 ml–28206001

Clinique Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF15 meikkivoide 30 ml–25354186

Clinique Pop Lip Lipstick huulipuna 3,9 g–6981502

 

Näyttävä huulipuna vaatii täydellisen pohjan

Kun syksy tekee tuloaan, vuodenajan vaihdos näkyy monesti myös ihon epätasaisena kirjavuutena, varsinkin meillä suomalaisilla. Hoitava ja peittävä meikkivoide tasoittaa ihonsävyn epätasaisuudet ja ihostasi tulee kuin kaunis canvas, johon on helppo rakentaa näyttävä meikki.

Luo katseita kääntävän lookin seuraavin askelin:

Kaunis peittävä meikkipohja, joka pysyy täydellisenä iholla koko päivän luodaan helposti Even Better Refresh -meikkivoiteella. Kyseinen meikkivoide tuo peittävyyttä, mutta jättää iholle kuitenkin luonnollisen hehkun. Buff Brush -meikkivoidesiveltimellä saat täydellisen lopputuloksen.

Korostaaksesi kasvojesi muotoja, sipaise poskiluulle voidemaista korostuväriä. Levitä varjostus- ja korostusväriä niitä vaativille alueille tuodaksesi kasvosi parhaat piirteet esiin Chubby Stick Sculpting Highlight -korostuspuikolla.

Näyttävän luonnolliset kulmakarvat toimivat kasvojen kehyksinä. Muotoile kulmat luonnollisen värisellä Superfine Line For Brows -kulmakynällä, jolla onnistut varmasti. Viimeistele silmät hehkuvaksi Lid Pop -luomivärillä sävyssä Cream Pop.

Vahva pigmenttinen huulipuna on taattu katseen vangitsija. Syksyiseen lookiin sopii täydellisesti Pop Lip Lipstick -huulipuna sävyssä Cola Pop. Entistä pysyvämmän ja dramaattisen lopputuloksen saat kun rajaat huulet sopivansävyisellä huultenrajauskynällä.

VINKKI! Painele irtopuuteri kevyesti huulille, saat pysyvämmän lopputuloksen.

Tuotenosto:

Clinique Even Better Refresh meikkivoide 30 ml–35232003

Clinique Buff Brush meikkivoidesivellin–17514006

Clinique Chubby Stick Sculpting Highlight korostuspuikko 6 g–29734048

Clinique Superfine Liner For Brows kulmakynä 0,08 g–507043

Clinique Lid Pop luomiväri 2 g–14495527

Clinique Pop Lip Lipstick huulipuna 3,9 g–6981502

 

Osta Clinique-tuotteita >

 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä