Sinä olet ihana ja sinun vartalosi on täydellinen sellaisena kuin on, siksi se ansaitsee kaikkein ihanimmat alusvaatteet ylleen. 

 

Valitse ihanat alusvaatteet juhlaan

Panosta nyt alusvaatteisiin, sillä ne luovat pohjan myös juhla-asulle. Loppuvuoden alusvaatemuodissa pätevät saman trendit kuin kauden juhlavaatteissa; pitsiä, samettia ja läpinäkyvyyttä, rohkeutta ja aistikkuutta. Alusvaatemuodissa on tummia sävyjä ja pitsiä on rintaliiveissä, alushousuissa ja sukkahousuissa.

Loppuvuonna on monta juhlan aihetta; pyhäinpäivä, Halloweenjuhlat, pikkujoulut, itsenäisyyspäivä, joulu ja uusivuosi. Ja kaunis juhlapukeutuminen lähtee hyvinistuvista juhla-asuun sopivista alusasuista. 

Panosta alusvaatteisiin samoin kuin panostat juhla-asuun. Kun olet valinnut juhla-asun, poikkea alusvaateosastolle. Hyvin istuvat alusvaatteet pitävät olosi mukavana koko illan ja antavat juhla-asun päästä oikeuksiinsa. 

Rintaliivien valintaan vaikuttaa mekko, onko se selästä avoin ja kuinka avoin on kaula-aukko? Olkaimettomat liivit ovat yksi tärkein alusvaate, mitä naisen tulisi omistaa. Balconette-liivit, joissa irrotettavat olkaimet, ovat monikäyttöiset, mutta tulevat parhaiten tarpeeseen juhlavaatteissa, etenkin olkaimettomissa.

Tällä hetkellä trendikkäintä on säväyttää juhlavaatteen alta näkyvillä alusvaatteilla. Koska alusvaatteet ovat osa pukeutumista ja ne saavatkin näkyä pienine yksityiskohtineen. Parasta tukea ja mukavuutta tarjoavissa liiveissä on leveät olkaimet ja ylös nousevat pitsiuurteet. Eikä haittaa vaikka yläreuna näkyisikin hiukan syvään uurretun paidan alta.  

Fantasie Lilianne-rintaliivit 54,95 Lilianne-alushousut 26,95.

Ohuiden mekkojen alle sopivat sileät rintaliivit tai saumattomat alushousut, mutta rohkea pukeutuja korostaa peittämisen sijaan. Läpikuultava toppi tai mekko ja pitsialusvaatteet ovat juhlamuodin kuumin trendipari. Läpikuultavat pitsiliivit ovat näyttävät, antavat tukea, mutta ovat henkäyksen kevyet yllä. 

Istuvan tai lyhythelmaisen mekon kanssa paras alushousuvalinta ovat lahkeelliset alushousut. Syksyn alusmuodin imartelevin alushousumalli on lisäksi korkeavyötäröinen. Mahdollisimman saumaton ja sileäpintainen yhdistelmä ei näy tiukankaan mekon alta. 

Triumph Infinite Sensation -rintaliivit 52,95.

Huomaamattomin lopputulos syntyy, kun alusvaatteet sointuvat oman ihonsävysi kanssa. Mustan vaatteen alle toki aina mustat alusvaatteet. Muotoilevat alusvaatteet napakoitavat ryhtiä ja saavat vaatteen istumaan ja laskeutumaan kauniimmin. 

Olipa alusvaatetyylisi mikä tahansa, varmista ensin rintaliivikokosi: oikea ympärysmitta ja kuppikoko. Rintaliivien kuuluu olla niin napakat, että ne ulottuvat uuteen kiinni juuri ja juuri liivien uloimpaan hakaseen. Myymälässä pukeutumisneuvojamme auttavat sinua oikean koon löytämiseen. 

Calvin Klein Push up -rintaliivit 69,90 Alushousut 39,90.

 

Osta naisten alusvaatteita >

 

 

 
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä